Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Jeg modtog lørdag den 25/4 et par bibs (levering gik hurtigt så stjernen er for leveringen) Størrelsen var desværre for stor og skrev til dem med det samme at jeg ønskede at ombytte dem. I går... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi lagde en bestilling og så gik det simpelthen så hurtigt, det er dejligt at service lever højt i denne virksomhed - men at kvaliteten så også er med, er bare helt fantastisk. Tak for det hele, vi ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg deler gerne min oplevelse om at bestille fra Far From Home. Jeg synes virkelig det er nemt at gennemføre en handel fra deres hjemmeside. De får sendt deres kvalitets tøj ud, hurtigst muligt. T... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super quick delivery & high quality clothing apparel for biking. Easy comparable in quality with the high-end brands! I ordered both shirt, bib, socks and warm shirt and am impressed with all elem... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Ciclismo su strada
  2. Negozio di accessori per biciclette
  3. Produttore di abbigliamento sportivo

Scritti dall'azienda

FAR FROM HOME er et dansk cykeltøjsbrand, der er specialiseret i at lave stilrent cykeltøj. Vores vision er at gøre cykling mere tilgængelig for alle ved at levere kvalitets cykeltøj fra Italien til overkommelige priser. Dette gør vi ved at holde en tidløs kollektion, skære alle dyre mellemled fra og udelukkende sælge igennem vores egen webshop. For os handler cykling ikke om at flashe logos og købe det allerdyreste grej, men om frihed, udvikling og venskaber. - Gratis størrelsesændring og retur Hvis du er i tvivl om størrelsen eller pasformen, så fortvivl ikke. Vi ændrer din størrelse eller tager gratis retur. - Gratis fragt Gratis fragt i Danmark ved ordrer over 700 DKK. Verdensomspændende forsendelse tilgængelig. FAR FROM HOME - Cycling Apparel Copenhagen.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

I definitely recommend..

I’m very happy with all the items I purchased. It was an easy process, the quality is comparable to other top brands and I haven’t had any issues. I especially enjoy the socks and warm sweater. I’ve warn the warm sweater as an under layer for a colder run and also worked well! The tops air dry very quickly and I can wear them a couple times without having to wash 😎 I definitely recommend ⭐️

14 maggio 2023

Lækkert design og fit

Lækkert design og fit. Ombytning fungerede fint.
Anbefaler gerne og handler igen.

30 marzo 2023

Kære Per,

Tak for dine rosende ord om vores cykeltøj på Farfromhome.dk! Vi er glade for, at du er tilfreds med designet og pasformen. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds. Vi er også glade for, at ombytningen fungerede fint for dig. Vi vil altid gøre vores bedste for at sikre, at du er tilfreds med dit køb. Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at betjene dig igen.

all good

all good, hurtigt og god service

11 aprile 2023

Risposta di FAR FROM HOME

Tak for din positive anmeldelse af vores webshop Farfromhome.dk! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Det betyder meget for os at kunne give dig en god oplevelse. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at opretholde vores høje standarder og levere den bedste service til vores kunder.

Tak for din støtte, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Super service, kvalitetsprodukter

Købte bibs og kortærmet trøje hos FFH. Begge er god kval og noget jeg tror jeg også på sigt bliver glad for. Kyndig vejledning både på deres live-chat og over email og da jeg skulle have byttet en medium til en large gik det også glidningsfrit. Alt i alt en god oplevelse. Man kan roligt købe inde hos FFH. Anbefalinger herfra.

27 marzo 2023

Kære Mikkel,

Tak for din fantastiske anmeldelse af Farfromhome.dk! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og kvalitetsprodukter, herunder bibs og kortærmet trøje. Det er dejligt at vide, at vores vejledning via live-chat og e-mail har hjulpet dig, og at ombytningen gik glidningsfrit. Vi er taknemmelige for din anbefaling og ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Mange tak for din støtte og tillid til Farfromhome.dk!

Valutata 5 stelle su 5

Ikke en finger at sætte.

God kundeservice, hurtig levering og kvalitetsprodukter hele vejen igennem. Kan klart anbefale Far From Home.

7 marzo 2023

Kære Nikolaj,

Tusind tak for din positive anmeldelse af Farfromhome.dk! Vi er glade for at høre, at du ikke har nogen finger at sætte på vores service, levering og produkter. Det betyder meget for os at kunne levere en god oplevelse til vores kunder. Tak for din anbefaling!

Valutata 5 stelle su 5

Super kvalitet og service!

Jeg er helt ny motionscyklisk, så jeg kontaktede Farfromhome da de er baseret i København hvor jeg selv bor. De var utrolig behjælpelige med en liste over essentielle udstyr samt råd og vejledning til størrelser.

Tøjet virker til at være rigtig god kvalitet, og jeg har allerede testet det af med stor tilfredshed!

19 febbraio 2023

Kære Mathias,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores service og kvalitet har været tilfredsstillende for dig som ny motionscyklist. Tak for din støtte!

Valutata 5 stelle su 5

Fedt produkt til at få en langt!

23 gennaio 2023

Hej Christoffer,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi håber, at du stadig er glad for vores produkter og står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle bruge andet.

Dbh,

Valutata 5 stelle su 5

New high-end player in town!

Super quick delivery & high quality clothing apparel for biking. Easy comparable in quality with the high-end brands! I ordered both shirt, bib, socks and warm shirt and am impressed with all elements!

The customer service was on point and I was informed along the way - from order confirmation to receiving the item.

I would definitely recommend the brand!

22 settembre 2022

Dear Mads,

Thank you for your fantastic review! We are thrilled to hear that you are satisfied with our super quick delivery, high-quality cycling apparel, and customer service. Thank you for recommending our brand!

Best regards,
The team at Farfromhome.dk

Valutata 5 stelle su 5

Lækkert cykel tøj i en go kvalitet!

Jeg købte lidt tøj fra FFH fordi det var ved at blive lidt koldt, de havde en dejlig fleece og så kan man altid bruge nye bibs.
Alting sidder skønt, der er god bevægelighed og så er kvaliteten i top.
Jeg skal nok handle mere hos jer!

15 novembre 2022

Kære Frederik,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores cykeltøj af høj kvalitet. Det lyder til, at vores fleece og bibs har været en god tilføjelse til din cykelgarderobe. Det betyder meget for os, at du har oplevet en god pasform og bevægelighed i vores tøj. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som kunde hos os!

Far From Home

Jeg deler gerne min oplevelse om at bestille fra Far From Home.
Tøjet sidder som alle de andre store mærker, dog er det heller ikke i samme prisleje. Her betaler man halvdelen og får noget lækkert tøj, som har præcis samme kvalitet.
En kæmpe anbefaling herfra

27 ottobre 2022

Hej Nikolaj,
Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at det spillede for dig, og håber du nyder at køre i tøjet!
Johan, FAR FROM HOME

Super pasform og kvalitet

Modtog mine nye BIBS i går og cyklede en lang tur i dem i dag. Super pasform og lækker kvalitet til en skarp pris. Helt klart ikke sidste gang jeg har handlet hos FFH.

2 ottobre 2022

Hej Rasmus,

Tak for din fed anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores BIBS har en super pasform og høj kvalitet til en god pris. Det lyder til, at du har haft en god oplevelse med vores produkter, og vi ser frem til at betjene dig igen hos FFH. Tak for din støtte!

Hilsen,

Hamrende godt Fit

Hamrende godt Fit. God kval. Value for Money.

11 agosto 2022

Hey Mathias!

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores tøj har et hamrende godt fit, god kvalitet og giver value for money. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen hos Farfromhome.dk!

Mvh,

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig svar på spørgsmål, levering og perfekt fit

Hurtig respons og svar på spørgsmål på chat samt hurtig levering og alt var som det skulle være.
Købte bibs og jersey.
Perfekt fit. God kombi mellem comfort og race fit med god længde på ærmer og ben selv til høje personer.
Str. L er perfekt til mine 195cm og 90'ish kg.
Bibs bliver hvor de skal og ben glider ikke op under brug.
Kan især godt lide det clean look på tøjet uden for mange synlige logoer etc.

10 agosto 2022

Hej Jacob!

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig respons og svar på spørgsmål, samt at vores levering var hurtig og alt var som det skulle være. Vi er også glade for, at vores bibs og jersey havde et perfekt fit til dig med den rette kombination af comfort og race fit. Vi sætter pris på støtten!

Venlig hilsen,
Teamet, FAR FROM HOME

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende kvalitet og design til…

Fremragende kvalitet og design til attraktiv pris.

9 agosto 2022

Hej Nina,
Mange tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og designet af vores produkter, og at du finder vores priser attraktive.
Tak for støtten!
- Teamet, FAR FROM HOME

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più