Feyenoord Fanshop Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het nieuwe thuis tenue besteld voor onze zoon. Er bleek een haal in het shirt te zitten. Gemaild, enorm snelle reactie en er wordt een nieuwe opgestuurd. Vriendelijke communicatie en perfect opgelost... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nog nooit zn slechte ervaring gehad. 1 april besteld, nu nog niks ontvangen na meerdere beloftes. Geld terug gekregen en erbij gezegd dat mijn shirt geleverd zou worden, meerdere malen contact gehad e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wow Anne, wat heb jij ons super goed geholpen ! wat een service vanuit de conciërge Echt een dikke 10 onwijs bedankt voor het mee denken en de geboden oplossing !!!

Valutata 5 stelle su 5

DHL beweerde het twaalfde shirt in mijn brievenbus bezorgd te hebben, dit was helaas niet het geval. Klacht bij DHL en Castore neergelegd. Castore reageerde binnen drie dagen en stortte het geld op... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento sportivo
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Club calcistico
  4. Negozio di articoli per il calcio
  5. Club sportivo

Scritti dall'azienda

Welkom in de officiële Feyenoord Fanshop. Hier vind je een breed aanbod van wedstrijdshirts, traningskleding, accessoires en fan artikelen voor volwassenen, kinderen en baby's van jouw favoriete voetbalclub.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

50 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tegemoetkoming+snelle reacties

Ik had mijn bestelling zelf verkeerd geplaatst, maar dankzij Anne is dit heel snel en vriendelijk via mail opgelost. Ze dacht meteen mee, reageerde super snel en zorgde dat alles netjes geregeld werd. Ook kreeg ik nog een fijne tegemoetkoming. Echt uitstekende service – bedankt Anne!

19 agosto 2025

Super service

Onze zoon had gespaard voor een nieuw shirt, super blij toen hij bestelling kreeg. Echter toen hij het shirt voor eerste keer aan deed, zagen wij dat er een klein gaatje in het shirt zat. Onze zoon was enorm teleurgesteld. Toen hebben we een mail gestuurd met de foto’s erbij. Meteen reactie, nu krijgt onze zoon een nieuw shirt opgestuurd!!!

11 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Foutje in shirt prima opgelost!

Kortgeleden hebben we het nieuwe thuisshirt met bedrukking gekocht in de Feyenoord shop. Bij thuiskomst bleek helaas dat de bedrukking losliet.

Daarom direct contact met de shop opgenomen. We zijn erg vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed met ons meegedacht en ook werd een prima oplossing geboden. Daarom Feyenoord dank!

4 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Wel betaald, niks ontvangen .

April 2024 tenue besteld voor mijn neefje zijn verjaardag; helaas geen bevestiging of tenue ontvangen. Ondanks dat het bedrag wel is betaald, ben ik nooit benaderd of iets dergelijks.

15 maanden later contact opgezocht, uiteindelijk te horen gekregen dat ik geen geld terug krijg maar “store credit”. Tenue dat ik wilde is inmiddels niet meer te verkrijgen. Balen dat het zo moet verlopen bij je favoriete sportclub. Voor de rest prima gast achter de email.

30 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik had artikel te groot besteld en…

Ik had artikel te groot besteld en daarvoor het retourbeleid gehanteerd via de website. Helaas ging het scannen bij DHL niet goed. Na 1 mail via Feyenoord site kreeg ik super snel antwoord hoe ik het probleem verder kon oplossen. Het is gelukt, super geholpen en artikel opnieuw in kleinere maat besteld en onderweg. Bedankt mensen van de klantenservice voor de hulp en duidelijke uitleg !

29 luglio 2025

Topservice en superbedrukking

Voor mijn bruiloft wilde ik graag een Feyenoord shirt met onze trouwdatum en namen laten bedrukken. Online lukte dit niet maar via de klantenservice werd ik supergoed geholpen. Ze dachten mee en kwamen met een perfect idee.

Gisteren ben ik langs geweest bij de Fanshop bij het stadion en het shirt is precies geworden zoals ik het wilde. Superkwaliteit en geweldige service, Feyenoord op zijn best.

Met rood witte groet,
Jeremy van der Meer

23 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Great help

Great help after I received a wrong article in my order, eventhough I couldn't get the right item anymore because it was sold out.

18 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Shirt wat op de website op voorraad

Shirt wat op de website op voorraad was Besteld en betaald. Na een aantal dagen via de website opgevraagd wanneer het geleverd zou worden. Werd via de chat aangegeven dat ik vanzelf een verzend bericht zou krijgen. Krijg ik na een week doodleuk een mail met bestelling geannuleerd.
Zit mijn zoontje dus voor Jan L.. dagen bij de brievenbus te wachten.
Waarom kan ik iets bestellen en betalen en komen ze er na een week wachten achter dat ze het shirt niet hebben??? Terugbetaling overigs wel snel.

3 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, altijd snelle reactie. Pakketjes snel in huis. En hier altijd helemaal blij met hun feyenoord pakjes!

Alleen enigste min puntje. zou ik wel graag wat meer feyenoord voor kleintjes willen zien.. mijn zoontje draagt niks anders als feyenoord.. maar in zijn maat is er maar weinig te krijgen.

15 giugno 2025

Placed an order

Placed an order, fast confirmation and shipment. Unfortunally there was a little problem with the order, so I contacted the customer service. The reaction time was very quickly, they offered a solution, and I was happy with how everything got handled. Besides the outcome of the solution, the communication was not only fast, but also friendly!

9 giugno 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più