Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Har købt fra dem flere gange nu og alt er gået efter planen hver gang. Billigste produkter på markedet og de bliver leveret til tiden. Sublim kundeservice! Det er ligesom at chatte med en ven, som... Leggi di più

Fanboy er et fantastisk nydannet firma! Altid flinke og klar til at hjælpe 🙂 Har købt over flere gange, nul problemer. 🙂 Og de er virkelig billige. Desuden giver de chancer for at vinde valgfrie... Leggi di più

Fantastisk service og support. Jeg har nu handlet flere gange med fanboy og hver fang er det en fornøjelse. De levere altid som lovet. Skulle man have spørgsmål vedr. et produkt står de hurtigt klar o... Leggi di più

Super god virksomhed. Godt koncept med månedligt abonnement og så spil til indkøbspris. Det har sparet mange penge og vil gøre det i lang tid fremover... hurtigt, nemt og billigt! Jeg forudbesti... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God service, men længere leveringstid end forventet

Produktet var som det skulle, men leveringen var forholdsvis langsom (6 dage) i forhold til hvad man ellers kan forvente fra et firma der benytter DAO, som normalt garanterer levering inden for 2-4 hverdage.

17 novembre 2017

Hej Michael,

Tusinde tak for dine konstruktive ord! :)

De er kun med til at vi kan forbedre os! Vi løb som du sikkert så på Facebook, ind i nogle forholds mæssige uforudsete udfordringer da DAO's servere gik ned. Det gik ud over os som gik videre udover vores kunder! ;( For at være ærlige er der stadigvæk nogle af vores kunder i dag der ikke har fået produktet endnu fra Singlernes Dag, grundet deres nedbrud, men vi arbejder hårdt på at få alt op og spille igen! :D

Samt satser vi på at kunne give jer endnu hurtigere leveringer indenfor de næste par uger med vores nye samarbejdspartnere - more to come! :D

Rigtig god aften og spille lyst! :D

Ikke særlig godt informeret på …

Ikke særlig godt informeret på hjemmesiden med lagerstatus.

Lang leveringstid
Billige priser

15 novembre 2017

Hej Mathias
Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du ikke føler, at vores informationer er gode. Vi er et nystartet firma, der arbejder hårdt på at forbedre os hver dag. Vi vil meget gerne høre, mere uddybet, hvad problemet er, så vi kan få det rettet. Send gerne en mail til mka@fanboy.dk :)

DAO 365 afhenter fra vores kontor på aftalte tidspunkter, så når vi pakker vores bestillinger, får i automatisk en besked om at pakken er på vej. Vi så gerne at det var anderledes, da vi tit pakker dagen før, så de er klar til at blive sendt. Det er desværre DAOs eget system, der giver jer meldingen. Udover det ved vi ikke om du har læst vores Facebook opslag omkring DAO365 og Fanboy.dk's Singlernes Dag ordre?

DAO's serversystem gik ned i nat Torsdag d. 16/11/17 og det er grunden til at vi, du og ingen af vores andre kunder, kunne se eller vide hvad der foregik. De har arbejdet på højtryk og vi kan se at de i dag torsdag d. 16/11/17 har sendt en del af ordrene ud. Vi forventer at flere bliver sendt ud og leveret imorgen! Vi beklager ulejligheden og irritationen vi har skabt for dig, men lige på dette grundlag synes vi ikke vi fortjente den ene stjerne i din anmeldelse og på baggrund af ovenstående håber vi selvfølgelig du vil revurdere din anmeldelse af os, da du kan se vi ikke kunne gøre for det og det ikke var i vores hænder! :)

Du må have en rigtig god aften! :)

fik det bestilte dog lidt senere end …

fik det bestilte dog lidt senere end forventet men nok mere GLS fejl. God kundeservice tog hurtigt fat og fandt svar på sagen.

14 novembre 2017

Hej Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse :D

Der skete desværre en fejl hos GLS pakkeshoppen, men vi håber at du er blevet glad for spillet, alligevel :)

Rigtig god dag til dig.

FANBOY prøve det der er mere en bare GAMING

Jeg fik alt der var bestilt super hurtigt lige leveret til døren.
jeg har fundet min primære gameshop og Servicen er så sublim Kan kun sige de gjorde alt hvad de kunne for alt gik hurtigt og Nemt og Billigt. Der er intet og klage over her fra og alle der syntes at en Game butik der er drevet af GAMER selv burde KIGGE på FANBOY.dk og hvis MAN BOR i KBH er der gratis Levering til Døren. og de 39 kr det koster i medlemskab er givet godt ud 1 konsol + 4 spil. 39 medlemskab 1-2 spil pr måned. Jeg skal helt sikkert købe mine 2-3 pr måned.

FANBOY KEEP UP THE GAMING YOU'LL HAVE THE FAME IN NO TIME.

Tak til FANBOY TEAMET

10 novembre 2017

Risposta di Top Auswahl 🎯 Starkes Willkommensangebot heute

Tusind tak for de rosende ord, Flemming!

Det er altid dejligt med så tilfredse medlemmer :)

Vi glæder os til at se dig i systemet igen :D

I am a fan(boy)!

Super fedt koncept og alt for vilde Priser! 😍 bestemt en hjemmeside jeg kommer til at handle fra igen! Og super behjælpelige ansatte 😊
Dog var der lidt lang leverings tid,
Ved ikke om det er Dao der har været langsomme eller hvad der lige er sket men bestilte torsdag morgen/formiddag og modtog først pakken fredag ugen efter. Derfor det bliver 4 ⭐⭐⭐⭐ og ikke fem stjerner 😀

10 novembre 2017

Hej Mads

Tak for din fantastiske anmeldelse :D Det varmer på en kold novemberdag!

Vi arbejder hårdt på at få integreret, at man selv kan vælge hvem der skal levere. DAO er valgt lige nu, fordi det er det billigste for jer :)

Rigtig god fredag og vi glæder os til at se dig i systemet igen :D

I er ROCKstjerner!!

Hvor er jeg glad for at jeg faldt over jeres hjemmeside! Hvor er det et genialt koncept i har gang i der! Kæmpe brede vinger herfra! Plus at i samarbejder med ViaBill gør det bare så meget bedre!!!

30 ottobre 2017

Hej Michael,

Tusinde tak det er vi virkelig glade for du synes! Det betyder meget for os at du synes så godt om os som du gør! Vi glæder os til at se dig i systemet igen!

Rigtig god aften og spille lyst :D

simpelthen fantastisk

simpelthen fantastisk

men lever lige til døren i dag

9 ottobre 2017

Hej Viktor,

Tusinde tak for anmeldelse! Det betyder meget for os!

Rigtig god dag og spille lyst! :D

FANTASTISK

Aldrig i mit liv. Har jeg oplevet sådan en god kundeservice. Jeg kan klart anbefalde at bruge Fanboy.dk. de er der virkelig for deres kunder og til de priser de sælger for, er det mindste, man kan er at støtte dem med at købe hos netop dem. Topkarakter herfra :)

25 settembre 2017

Tusinde tak Mikkel!

Det sætter vi virkelig stor pris at du synes SÅ godt om os! Tusinde tak for rødvinen, den vil vi nyde på fredag i minde om vores fantastisk søde og gode kunde(r)!

Rigtig god dag!

Hurtig levering og et firma man kan …

Hurtig levering og et firma man kan stole på!

6 agosto 2017

Hej Nikolai,

Tusinde tak! Det sætter vi stor pris på :D

Rigtig god dag og god spille lyst!