Valutata 5 stelle su 5

Tack Marcus för ditt proffsiga bemötande ang min trasiga DC. Inget krångel, smidig o snabb lösning. Det kallar jag superservice! Det jag dock känner viss oro för är kvaliteten på DCn. Ser att många... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Beställde efter provat min kompis dreamcurler och blev så imponerad! Tyvärr så verkade jag fått en måndags exemplar eftersom den inte alls funkade som den jag hade provat. Tack Markus på kundtjäns... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Fick mitt första omdöme i mars borttaget utan att det var nått konstigt med det men var missnöjd med hanteringen bla då. Är nöjd med min produkt däremot redan från start och efter en del krångel så ha... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde dreamcurler 30 november, har inte fått den ännu idag 23 december. Var en julklapp. Får bara besked att den kommer. För lång leveranstid och dålig kommunikation, då de ej berättade att det är... Leggi di più

L'azienda ha risposto

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bedragare

Sämsta supporten. Sämsta online butik. Totala bedragare. Avslutade min månadsprenumeration exakt så som man ska. Då skickar de ut ett mail och bekräftar detta … men lägger till en fråga i samma mail om jag vill ha sista uppsägnings månadens utskick direkt eller låta den skickas om en månad som vanligt.
Detta mail öppnar jag aldrig utan såg bara första meningen att de bekräftade min uppsägning.

Vad händer? Jo de avlutar inte min prenumeration… för jag svarade aldrig på deras fråga. Det är deras anledning till att fortsätta min prenumeration enligt dom.

Nu blir det KO anmälan, polisanmälan och anmälan till Nordea om bedräglig dragning från mitt konto.

HANDLA EJ AV DESSA OCH DERAS SERUM FUNGERAR INTE!!!!

24 agosto 2023

Fruktansvärd kundservice

Fruktansvärd kundservice. Har varit i reklamationstjaffs sen i början på December. Nu är det Februari och har varken fått pengar eller en ny vara. (Min airstyler var STENDÖD, gick sönder två dagar efter att jag fick den i December). Spara irritation, frustration och köp era grejer någon annanstans. Jag kommer ALDRIG köpa något därifrån igen. Åsa Ingrosso som fick mig att köpa denna via ett samarbete har plockat bort samarbetet…. Finns nog en å annan anledning till det. Tror inte dem vill stå bakom ett såhär oseriöst företag

16 febbraio 2022

Begränsad garanti

Bra att veta att produkter som är mer än 6 månader gamla och inte fungerar så beror det på normalt slitage, enligt Marcus, den är dessutom bara använd ca 5 gånger.. I detta fall gäller det en Dreamcurler som slutade fungera helt efter ca 7 månader. Det går alltså inte på garantin. Så se till använda produkterna väl innan 6 månader har gått.

11 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Först var det trist jag köpte betalade…

Först var det trist jag köpte betalade och inget hände mina 2-3 dagars leveranstid blev typ till 10 dagarvode jag hade fortfarande inte hört något från Postnord! Då kommer underbare Marcus in k mitt liv och fixade biffen! Stort tack nu hoppas jag bara att julklappen blir uppskattad 👍🏻

22 dicembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Beställde efter provat min kompis…

Tack Markus på kundtjänst som fixade att en ny är påväg till mig samt att du hade dubbelkollat att den verkligen funka 👍

13 agosto 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più