Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte en 270x200 topmadras med dertilhørende lagner og sengekappe til eksisterende seng. (3 x 90 boksmadrasser). Nem bestilling og god information om levering, tog 4 uger. Det fungerer super godt... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vi købte en sengegavl, sengekappe begge i beige og en sengebro. Selve bestillingen gik nemt og fint at finde rundt i hvad man kan tilkøbe hvis man selv har madras. Leveringen er som nævnt på de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt gik glat mht. bestilling og levering, og vi er meget glade for sengen, som hele familien sover skønt i!!! Bedste anbefalinger herfra :)

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di letti

Scritti dall'azienda

FAMBED® – den originale familieseng. - Nyd tryg samsovning med masser af plads, så hele familien kan vågne veludhvilet. FamBed er en komplet, modulopbygget seng, som du nemt kan udvide eller reducere, i takt med at familien vokser, eller når børnene flytter ind på deres egne værelser. Vælg præcis den størrelse, der passer til din familie eller dit soveværelse (220–360 cm bred). Hos FamBed er vores vision at forbedre familiers søvn med nøje designede samsovningsløsninger. Vores danskdesignede senge er verdens første og førende senge skabt specifikt til samsovning og kombinerer komfort, funktionalitet, sikkerhed og æstetik i én. Bestil din FamBed online og få en 60-nætters søvngaranti, så du har god tid til at prøve sengen hjemme hos dig selv.v

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig glad for vores sengekappe

Rigtig glad for vores sengekappe. Håber på priserne på store lagner bliver mere konkurrencedygtig. Havde overset at der ville være en del leveringstid, men fin service omkring det. Skønt med en dansk webshop for os der samsover, og lækre produkter

29 gennaio 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️…)

Jeg har ikke engang modtaget hele min bestilling endnu, men har allerede en 5 stjernet oplevelse af Fambed.

Jeg bestilte i december min familieseng, og blev hurtigt kontaktet af dem, for at fortælle mig om, at der kunne være op til 8 ugers leveringstid, samt blev informeret om diverse ting, og de spurgte, om jeg stadig ønskede produktet. Det ønskede jeg naturligvis - og de sendte herefter en meget detaljeret beskrivelse af nogle mål de skulle bruge og satte min bestilling igang.

Jeg modtog (6 uger efter) min topmadras og undrede mig over, hvor resten blev af. De svarede mig lynhurtigt, og jeg ved nu at resten er lige på trapperne, og vil komme inden for en uge efter 😊

De har en kundeservice i top, og de tager alt til sig for at optimere den bedste service samt ønsker fra deres kunder.

Jeg kunne naturligvis ikke vente med lige at afprøve den nye topmadras - den er bare SÅ lækker - topkvalitet!! Jeg kan næsten ikke vente med at få samlet min seng helt! 🤩

Jeg kommer til at anbefale Fambed til alle 🥳

29 gennaio 2025

Super service - perfekt løsning

Super service - perfekt løsning👌
Dette er den bedste investering og løsning når der skal skabes tryghed men også en god nattesøvn til alle.
Servicen har været god og vi fik leveret præcist som aftalt.
Tak for at gøre vores nætter bedre🙏

24 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Et virkelig godt produkt og en rigtig…

Et virkelig godt produkt og en rigtig god oplevelse af at købe hos FamBed. Vi har været i løbende dialog med dem grundet lang leveringstid og utålmodighed hos os, men kundeplejen har været fantastisk. Vi har fået delene hjem og topmadrassen og det eneste jeg er ked af, er at vi ikke har gjort det noget før. Jeg kan VARMT anbefale at købe hos FamBed.

22 luglio 2024

🌟🌟🌟🌟🌟

Kæmpe anbefaling af specielt deres topmadrasser som er af naturlatex og dermed ikke afgiver trælse stoffer og microplast til sovemiljøet! 🌟🌟🌟🌟🌟

1 febbraio 2024

5 stjernet oplevelse

5 stjernet oplevelse, intet mindre!
Der bliver fulgt op på om man har bestilt det rigtige til ens behov, man bliver opdateret løbende omkring leveringstid og evt forsinkelser.
Produkterne er til 10 stjerner. Top kvalitet!

5 marzo 2024

To fyre med passion

Kasper og Oliver levere altid en solid kundeservice og opstår der et problem, finder de en løsning uden omkostning og med det fokus at du som kunde skal gå glad fra biksen. Vi bestilte en samlepakke og kvaliteten var sublim og alle pengene værd.
Et par geniale iværksættere, fyre med passion for det de laver og er loyale overfor både kunderne og de kan stå inde for det stykke arbejde de udfører. KÆMPE anbefaling herfra 🙏🏼

3 aprile 2024

Kun positivt herfra

Hurtigt svar, hurtig ekspedition og hurtig forsendelse af en sengebro. Vi mangler bare lige at lagner mm også findes i 210 i længden 😊

16 marzo 2024

Risposta di Fambed

Hej Maria, først og fremmest tak for de fine ord!

- Derudover vil jeg blot gøre opmærksom på, at vi skam har lagner, kapper, m.m. i 210cm og 220cm i længden også. De skal blot bestilles under specialmål, da det skal skræddersys og ikke indgår som en del af det sortiment vi indimellem har på lager.

Find Specialmål her : https://fambed.dk/produkter-i-specialmaal/

-Skriv gerne til os hvis du har spørgsmål eller forspørgsler der ikke umiddelbart er mulige via hjemmesiden så kan det være vi kan tryllle.

Valutata 5 stelle su 5

FAMBED ER INTET MINDRE END…

FAMBED ER INTET MINDRE END VERDENSKLASSE! 🤩

Varen i sig selv er genial! Den er af god kvalitet, bruger-nem og nøjagtig det alle børnefamilier mangler, og har brug for!
- FAMBED har suverænt optimeret vores nætter og skabt langt bedre ‘ramme’ for vores børns natte-tryghed.

.. men deres kundeservice 🫨
Ja, jeg mangler et ord der kan overgå verdensklasse!
Da der opstod stor efterspørgsel hos FAMBED, skabte det gnidninger for at kunne overholde leverancen.
Men det var intet problem. For søde Oliver, sørgede for at holde en opdateret både pr. E-mail og telefon - Oliver var simpelthen på beatet, så man som kunden aldrig oplevede usikkerhed og tvivl.
FAMBED optimerede deres produktion og fik fat i flere syersker. De endte endda med at få sendt varen afsted før forventet.
Alt imens Oliver hele tiden sørgede for give besked om hvad der rørte sig.

Det er intet mindre end eminent kundeservice 😍🥳.

FAMBED er klart en virksomhed der er værd at investere i! De er troværdige, loyale og serviceminded. De leverer en fantastisk vare til en god pris - og den er alle pengene værd!

TAK FAMBED ❤️

1 marzo 2024

Hold da op... 🥹
Mange tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på! Det er dejligt at kunne gøre en forskel, og dejligt at høre at vores indsats bliver set og værdsat ❤️

Mange hilsner fra Fambed holdet

Valutata 5 stelle su 5

Genialt koncept og genial service

Genialt koncept og genial service! Produktet lever klart op til forventningerne! Vi oplevede lidt forsinkelser med vores ordre, men det gør absolut ingenting, når bare man bliver taget så godt i hånden, som vi er blevet.

24 febbraio 2024

Risposta di Fambed

Vi er glade for at høre at produktet lever op til jeres forventinger. Og vi beklager at i lige måtte vente lidt, alt opstart er svær, men vi synes vi er ved at få taget på det 💪

Valutata 5 stelle su 5

Super god og personlig kundeservice

Super god og personlig kundeservice! Super søde og imødekommende ved ændringer i ordren, opdateringer vedrørende ordreren og hurtige besvarelse på mail.

Skønne produkter i god kvalitet!

Alt i alt en super god oplevelse :)

12 febbraio 2024

Risposta di Fambed

Tak for de fine ord, vi er glade for at i er tilfredse med oplevelsen og produkterne!

Valutata 5 stelle su 5

FED løsning og god service

Vi var virkelig trætte af halve løsninger med madrasser på gulvet til vores børn, og følelsen af at man aldrig fik et “pænt” og ryddeligt soveværelse. Vi faldt over FAMBED og bestilte et system derfra, og trods lidt leveringstid følte vi os virkelig taget godt i hånden og deres produkt er lækkert og af god kvalitet.
Nu har vi endelig fået det soveværelse vi drømte om og oveni det sover vi allesammen godt nu🤩 Kan virkelig anbefales til alle børnefamilier.

1 dicembre 2023

God søvn er vigtig - Så vi er glade for at vi kunne hjælpe 💪

Valutata 5 stelle su 5

Vi har længe haft to senge stående…

Vi har længe haft to senge stående sammen op af hinanden, fordi børnene kommer ind om natten, og den mindste gerne vil sove tæt på sin moaar, men uden det har virket helt optimalt.. Den ene seng var en smule lavere end den anden, og samtidig var der ikke en topmadras i de rigtige mål. Så selvom vi havde meget plads, føles det stadig ikke som én stor seng.

TAKKET værd Fambed, har vi følelen af en stor seng, hvor ingen ligger i revnen, eller man er bange for at de små triller ud, pga. højdeforskel.
Endvidere er det god kvalitet, så alt i alt er vores nattesøvn blevet meget bedre og endnu vigtige uforstyrret.

11 dicembre 2023

Risposta di Fambed

Vi er glade for i er tilfredse med produktet og tak for den fine anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har nu haft vores fambed system…

Vi har nu haft vores fambed system 360cm i 2 uger. Kvaliteten er god og det har virkeligt gjort underværker for vores alle sammens søvn! - Vi har en på 1 og en på 3 Alle med småbørn skylder sig selv at få en fambed det er uden sammenligning den bedste investering vi har gjort os!

9 ottobre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più