Fabletics Sverige Recensioni 1.064

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Valutata 1 stelle su 5

Fantastiska kläder men glöm att få något bra svar från kundtjänst. De har ingen svensk avdelning även om du ska tro det. Allt kommer översättas och du kommer få ett mail fyllt med ord för kundtjänst... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom på ett par tights där sömmarna hade gått upp. Jag sände dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor där söm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett helt grymt företag som säljer oroligt bra grejer, har beställt två gånger och är alltid nöjd, man får dock tänka på att man godkänner en prenumeration på 599 varje månad som då kallas VIP men som... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kläderna är jättebra men konceptet är uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en månad så dras 599 kr som du kan handla för en annan gång. Problemet är bara att du bara kan handla för exakt... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento activewear
  2. Negozio di alta sartoria
  3. Negozio di articoli per la corsa
  4. Negozio di articoli sportivi
  5. Negozio di abbigliamento sportivo
  6. Produttore di abbigliamento sportivo

Scritti dall'azienda

Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och är ett globalt varumärke för aktiv livsstil som är utformat med alla i åtanke. Det är den ultimata destinationen för världens bästa lifewear och activewear för kvinnor och män. Med miljontals femstjärniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje träningspass, oavsett hur du väljer att svettas!

Scritti dall'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Dålig service

Jag fick min order avbruten igen för 6:e gången. Jag lägger beställning på ny vara som finns på lager och har fått samma Mail till mig 6 gånger i rad om att min order är cancelled.

27 settembre 2022

Hej Iva,

Tack för ditt omdöme. VI ber om ursäkt för att det har uppstått problem med ordern. Vi kan nu se att din senaste beställning har gått igenom och kommer snart att skickas. Vårt team kontaktar dig inom kort med mer information.

Valutata 5 stelle su 5

The site is easy to access even though…

The site is easy to access even though one can wait until the photos are uploaded. It went really smooth to pay and it came automatically some member reductions which was very satisfying to see. The only downside is that I cannot access the man section on the site.

25 settembre 2022

Hi Maria,

Thank you for your positive review and the feedback about our website. We truly appreciate it and hope we will make shopping experience for our members even smoother.
We are looking forward to hearing from you again and hope you always find items you love in your Fabletics boutique.

Have a lovely day ahead!

Donna

Valutata 5 stelle su 5

Bra produkter super nöjd med det som…

Bra produkter super nöjd med det som jag beställt, bra kvalitet och bra passform.

9 settembre 2022

Hej Jeanette,

Tusen tack för ditt underbara omdöme och för att du rekommenderar oss här! Vi hoppas du blir nöjd med dina nya Fabletics stilar och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en fantastisk vecka!

Hello Jessika,

Thank you for sharing your experience with us. We are truly sorry to hear you were not completely happy with the service and we would love to make it up to you.
A representative from our Member Services Team will reach out to you via email shortly.

Valutata 2 stelle su 5

Feels like you get ripped off when your…

Feels like you get ripped off when your member credits that you paid full price for can not be used on sale without paying the full amount. A devious system to lock you in to spending more. It’s a pity because the clothes are great quality just a hassle to have to skip the month canstantly in order to stay a member.

4 settembre 2022

Hello Natalie,

Thank you for your review. We are very sorry to hear you were not entirely happy with your shopping experience.

Our free VIP membership offers many exclusive benefits, including not only the lower prices and access to special offers and promotions - but also the option to save money when using your member credit.
When you do not skip the month and the credit is transferred to your profile you can use it to buy and item or a two-piece outfit that is worth even up to 839 sek!
If you have a credit and there are offers which cannot be combined with it - you can always keep your credit and use it at VIP prices later.

If you have any questions or concerns, please feel free to let us know, and we will be happy to find the best possible solution together.

Valutata 2 stelle su 5

Broken wbsite…

Have tried to place this order several times the past few weeks, but never succeded til today. Must be somerhing wto g with the website..

3 settembre 2022

Hello Sofia,

Thank you for your review. We are so sorry to hear about the inconvenience with placing the order. If your shopping experience is not entirely smooth you are always welcome to reach out to our customer support team who will be able to resolve any issues on the web page and help you place the order with your favorite Fabletics styles.

We hope you will love the items in your latest order and you are always welcome to update your review once you have received them.

Have a lovely day and please feel free to let us know if you have any questions or concerns.

Valutata 5 stelle su 5

Har redan ett par och måste bara ha ett…

Har redan ett par och måste bara ha ett par till. De skönaste leggings jag har ägt. De sitter som de ska och åker inte ner som många andra gör dessutom är den extra detaljen längst ner på byxbenet det där lilla extra. Har en bra ficka på vardera bensida så mobilen får plats i.
Storleksmässigt är den normal. De är speciellt sköna när det är lite kyligt ute då man upplever att den har en flossad insida, men absolut inte för varm att träna i då den är precis som alla andra träningsmaterial som transporterar bort fukten.

31 agosto 2022

Hej Margaretha,

Tusen tack för ditt otroligt fina omdöme och feedback om Fabletics leggings! Vi uppskattar att du är vår medlem och hoppas du hittar många nya stilar du gillar och som du blir lika nöjd med.

Önskar dig en trevlig tisdag!

I just love fabletics

I just love fabletics! The products are amazing.
It is so easy to order and i have had no problem at all.

6 agosto 2022

Wow Anna,

Thank you so much for your amazing review! We are thrilled to hear you have had a positive shopping experience and we truly appreciate that you have been our member for such a long time.

We are looking forward to hearing from you again and wish you a fabulous Monday!

Donna

Hej Caterina,

Tusen tack för ditt fina omdöme och dem fem stjärnorna! Det gläder oss att höra du är nöjd med ditt köp och dina Fabletics stilar och vi ser fram emot att shoppa med dig igen.

Glöm inte att logga in och kolla din butik i början av varje månad för att antingen shaoppa nyaste stilar eller hoppa över månaden.

Önskar dig en fantastisk dag!

very easy bying

11 luglio 2022

Hi Kristina,

That is great to hear, thank you so much for your positive review and the five stars!

We appreciate it and hope to shop with you again soon and hear what you think about the latest Fabletics styles.

Have a great day!

Sara

Valutata 4 stelle su 5

Lite svårt att navigera mellan alla…

Lite svårt att navigera mellan alla avdelningar men bra bilder som visar plaggen.

9 luglio 2022

Hej Anna,

Tack för ditt positiva omdöme och din feedback om websidan. Vi hoppas du blir nöjd med din senaste beställning och du är alltid välkommen att kontakta vår kundsupport som gärna svarar på alla dina frågor.

Great

Super fina produkter

8 luglio 2022

Hej Mayte,

Vad kul att du tycker så! Tusen tack för ditt jättefina omdöme. Vi hoppas du blir supernöjd med din senaste beställning och önskar dig en fantastisk måndag!

Valutata 3 stelle su 5

...........

29 giugno 2022

Hej Heidi,

Tack för att du handlar hos oss!

Om du behöver något mer, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Lena
Fabletics Team

VILL HA TILLBAKA MINA PENGAR

Hej! Jag vill få tillbaka alla mina pengar som ni har dragit ifrån mig, jag har inte ens ett medlemskap hos er eller någonting sånt. Och jag vill inte vara det heller, så jag vill bara ha tillbaka mina pengar. Man kan inte ens kontakta er, jättefult att ni gör så mot folk. Så ge mig TILLBAKA alla pengar ni drog från mig tack!

26 giugno 2022
Non scritta su invito

Hej Pankamol,

Vi tackar för din feedback. Vi är mycket ledsna att höra om din upplevelse.

Vi hoppas att vi kan ändra det, så vänta med att höra från oss snart.

Tack för ditt tålamod.

Ulrik

Enkel

Enkelt att välja vad man vill ha och smidigt betalningssätt.

21 giugno 2022

Kära Sanna,

Tack för din positiva feedback och för att du gillar våra tjänster!

Vi kommer att finnas till ditt stöd varje dag.

Sonia
Fabletics SE

Valutata 1 stelle su 5

Har fortsatt problem med detta oerhört…

Har fortsatt problem med detta oerhört oseriösa företag som lurar folk att bli VIP vilket innebär att de varje månad drar 599-649 kr per månad, och för det får du "credits" som du kan använda att handla för hos dem. Men när man nu vill använda sina credits kan man inte köpa annat än skräp som ingen annan vill ha. Sen när man lagt till dessa skräpplagg i sin kundkorg bara för att man ska få något tillbaka kan man ändå inte betala för sina credits utan enda alternativet som finns är att betala med vanliga pengar eller paypal. Dessutom försöker de lura en att bli VIP igen. Fattar inte att inte detta företag har blivit stämda på allt de äger och har så att de kan sluta lura folk. Alla omdömen som är positiva är helt klart "köpta", de innehåller aldrig något konkret. Köp aldrig något av dem för din och andras skull!

19 giugno 2022
Non scritta su invito

Hej (ime)!

Vi är ledsna att höra att du hade en så dålig upplevelse av oss.

Kontakta oss gärna via sociala medier eller telefon så att vi kan hjälpa dig vidare och förklara situationen.

Vi tackar på förhand!

MVH,
Ulrik
Fabletics SE

Hej Therese,

Tusen tack för ditt fina omdöme och för att du är vår medlem! Vi hoppas du hittar många fler stilar du absolut älskar i din Fabletics butik.

Önskar dig en fantastisk vecka!

tack så mycket

3 giugno 2022

Hej Ganchimeg,

Tack så jättemycket för ditt fina omdöme och dem fem stjärnorna! Vi hoppas du blir supernöjd med ditt köp hos oss och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en underbar måndag!

Hej Lena,

Vad kul att höra du var nöjd med ditt seanste köp hos oss. Tusen tack för ditt positiva omdöme och för att du har varit medlem hos oss så länge.
Vi ser fram emot att shoppa med dig igen och önskar dig en underbar dag!

Hej Hanna,

Tusen tack för ditt positiva omdöme och för att du är vår medlem! Vi uppskattar att du tog dig tiden att rekommendera oss här och hoppas du blir nöjd med alla nya Fabletics stilar i din butik.

Ditt Fabletics Tea

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più