Ik heb een zwaard besteld. Het was een mooi zwaard. Helaas zaten er wel lijmresten op, wat ik erg jammer vond. Het was bedoeld als cadeau, maar de ontvanger had er uiteindelijk geen plek voor. D... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een leuke website voor liefhebbers van Fantasy & Movie props, met name zwaarden. Het item wat ik besteld heb was een (dolk replica) van de serie "Once upon Once upon a time". Dit voor een g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inmiddels heb ik al meerdere keren besteld bij Fabion, tijd voor een review. Ik heb beide varianten van Mjölnir, de metalen Infinity gauntlet en Captain America's shield (aluminium) besteld tu... Leggi di più
Ik heb een katana van de walking dead besteld. Deze was binnen 3 dagen al in huis inclusief weekend super netjes. Helaas zat het handvat los maar na contact te hebben gehad via whatsapp met Anja is er... Leggi di più
Postadres: Velderwoude 64, 5221 PC, 's-Hertogenbosch
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Het zwaard zag er prachtig uit, alleen was de punt een beetje gebogen? is dit de bedoeling? Verder was Fabion zeer goed bereikbaar. En ook het bezorgen ging vrij snel. Zeker aan te raden.

Risposta di Fabion
Dit is een geweldige website! Toen ik mijn product binnenkreeg was ik overweldigd door de schoonheid van het zwaard van Altaïr. 1 woord fantastisch!
Snelle levering. Lage prijs voor goede kwaliteit :)
Zeer goed product! In perfecte staat en snel geleverd! Kleine opmerking: de schede is gemaakt uit hout waardoor het lemmet snel krassen krijgt. Een afwerking van stof aan de binnenkant van de schede kan dit voorkomen.
Super schnelle Bearbeitung und Lieferung der Artikel.
100% Empfehlenswert. Immer wieder gern.
snelle levering.
dolk is van goede kwaliteit.
arwen's tiara is niet helemaal zilver en te klein om te dragen.

Risposta di Fabion
Goede prijs en kwaliteit de producten goed verpakt en snel geleverd ben zeer tevreden.
Goed bedrijf.Snele levering en hoogwaardige kwalitijd niks te klagen dus naar mijn mening.
Zeer vriendelijk en goede en vlotte service
Snelle hulp. Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Snelle levering. Ik ben uitermate tevreden over Fabion en zou deze site zeker aanraden.
Eerst komt het pakket niet aan en laat DHL geen bericht achter waar het wel is, neem je contact op vragen ze om je order nummer om een nieuwe poging te laten doen en daarna hoor je helemaal niks meer. Word geen nieuwe poging gedaan, extra mail gestuurd of ze al info hebben, wederom geen antwoord.
Goede site, alles is makkenlijk te vinden en de klantenservice is ook geweldig
Great quality for the price, fast delivery
Snel bezorgd en goed persoonlijk contact in het geval van problemen.
De verzending was snel, al kon de papieren verpakking van de goederen nog iets beter. De zwaarden (stalen en zilveren zwaard van Geralt of Rivia) zien er vrij goed uit, al is dit natuurlijk geen United Cutlery-kwaliteit. Voor de prijs krijg je zeker een zeer mooie replica, maar toch zaten er hier en daar wat kapjes in het metaal, dus de afwerking kon net iets beter. Maar zoals gezegd: voor dit geld waren de replica's meer dan degelijk. Tevreden met beide zwaarden, dus. En ook de schedes zijn mooi afgewerkt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.