MIn varmeste anbefaling af Faaborg Massage ved Allan Jeg oplevede en dygtig, venlig og meget kvalificeret massør, som virkelig ved hvad han gør. Et vel tilrettelagt forløb fik bugt med min smertende... Leggi di più

Efter at have haft ondt i min venstre fod ca. 1,5 år, fik jeg kontaktet Faaborg massage. Virkelig positiv og rigtig god oplevelse. Efter et par gange , har jeg allerede mærket en markant... Leggi di più

1. Massaggio-terapista
  2. Medico che pratica medicina alternativa

Hos os er du i fokus, og vores højeste prioritet er at give dig den massage, din krop har brug for. Hos Faaborg Massage er massagen en dybdegående behandlende massage

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg har gået Allan Fåborg massage i 1,5…

Jeg har gået Allan Fåborg massage i 1,5 år og det er helt vildt hvad han har gjort for min ryg ingen smerter mere og så er han også rigtig god til arkupunktur både almindelig og med strøm på, er meget tilfreds med den behandling jeg har fået kan kun anbefale Fåborg massage

3 dicembre 2025

Fantastisk behandling hver gang!

Fantastisk behandling hver gang!
Alle behandlere er meget kompetente, og når man beder om "dybdegående massage", så får man det! Jeg er fuldt ud tilfreds med alle mine besøg der, og glæder mig altid til at komme igen.
En rigtig god behandling, som virker hurtigt!

16 aprile 2025

Hej Hans Henrik

Vi takker af hele vores behandlerhjerter, vi gør hvad vi kan hver eneste gang vi har jer i hænderne så i kan gå letter ud af døren 😊

Tak for super hjælp

Har kun rosende ord at sige om Allan.
Han blev min redningsmand, efter Tandreguleringscenter Odense ikke kunne hjælpe mig med min kæbe problematik. Efter et forløb hos Allan, kan jeg igen bruge og åbne kæberne helt normalt uden smerter.

9 marzo 2025

Hej Lillian.

Mange tak for din anbefaling

Jeg er også ret glad for at virkelige kunne hjælp så du kunne slippe for en evt. operation.

Dygtige massører!! Varm anbefaling

Jeg har kun rosende ord til Faaborg Massage 🤩 Jeg har gået hos Allan og Camilla i lang tid, og de er vanvittig dygtige!
De finder altid nye, sjove steder jeg slet ikke vidste jeg havde ondt, før de går i gang med at trykke på kroppen.🙈
Det er altid værd at tage turen fra Ringe til Faaborg for at blive masseret af dem.

Som jeg plejer at sige, det er ikke særlig rart at ligge på briksen, men NØJ hvor føles det godt bagefter 👏🏼

21 febbraio 2025

Hej Emma

Hvor er vi glade for din dejlige anbefaling, og for at du med glæde tager turen fra Ringe til Faaborg :-D

Faaborg Massage

Min klart anbefale til valg af massør

Min klart anbefale til valg af massør. Nu har jeg efterhånden været der en del gange og fået massage, og må sige. De kan bare deres arbejde, altid sød og smilende og virkelig finde de spændte muskler og få dem løsnet.

Så en klar anbefaling til valg af massør

21 febbraio 2025

Hej Anja
Vi takker mange gange for din anbefaling.
Vi gør det bedste vi kan for at kunne give den gode stemning og behandling hver gang i kommer hos os.

Faaborg Massage

Stærkt anbefalet sted at gå

Jeg har gået til Faaborg massage i et stykke tid nu og kan kun sige at jeg er ekstremt glad for det føler mig næsten som en ny mand😊😊

I sommerferien faldt jeg på trappen derhjemme og slog min ryg og så sagde min kone til mig at jeg skulle tage med ned til Allan og prøve at få lidt akupunktur måtte ærligt indrømme at jeg var meget skeptisk men efter en behandling med alt fem nåle har jeg ikke mærke til det siden

Det er nogle dejlige mennesker der har forstand på det de laver kan kun varmt anbefale

17 febbraio 2025

Hej Hans

Rigtig mange tak for din anbefaling den sætter vi rigtig meget pris på :-)

Faaborg Massage

MIn varmeste anbefaling af Faaborg…

MIn varmeste anbefaling af Faaborg Massage ved Allan
Et vel tilrettelagt forløb fik bugt med min smertende rygmuskulatur, så nu kan jeg igen genoptage mit golfspil. Jeg er meget taknemmelig for en super god behandling og til en god pris.

11 settembre 2024

Hej Karsten

1000 tak for din dejlige anbefaling.
Jeg ønsker dig en rigtig god golf tur :-)

Fremragende behandling

Fremragende behandling
Har et skide godt behandlingsforløb ved Allan lige nu.
Jeg har både været inde ved Allan og Camilla, de er virkelig dygtige.

Allan er lyttende og forstående, god til at forklare fortælle.
Jeg oplever ikke bare en massør. Jeg oplever et engageret menneske der går op i hvordan den enkle person har det.

Jeg har problemer med jeg er meget foroverbøjet, men er nærmest rettet på plads! Jeg føler jeg både kan bevæge mig mere og se mere pga. min højde nærmest har ændret sig, efter jeg er blevet mere oprejst i ryggen.
Jeg har også fået lidt kæbebehandling. Under 5minutter og jeg kunne åbne munden hele 1,4cm mere, end før. Det er vildt.
Jeg kan kun varmt anbefale Faaborg Massage, de går op i hver enkelt klients behov. Jeg glæder mig altid til at komme. Er nærmest smertefri.

Virkelig tak for det hele indtil videre!
🌟🌟🌟🌟🌟

30 settembre 2024

Hej Steff

Din Anbefaling varmer rigtig meget vores Behandler hjerte :-D

Vi forsøger altid at hjælpe alle klienter til så smerte fri hverdag som muligt.

Vi ses i klinikken

Camilla og Allan

Jeg kommer nærmest kravlende ind til…

Jeg kommer nærmest kravlende ind til Allan og kan næsten ingen ting, Når jeg ligger i sengen vågner jeg af smerter 4-5 natten. Sidder jeg ned kan jeg ikke være i det for Lændesmerterne. Efter 2 Behandlinger med Akupunktur og massage er smerterne væk.
Jeg har både Slidgigt og Fibromyalgi og det har Allan i den grad kunne være med til at smertestille

3 settembre 2024

Hej Ulla.

Jeg er i den grad glad for at jeg har kunne hjælpe dig til, en nemmer hverdag :-)

Faaborg Massage

De varmeste anbefalinger herfra 😊 Allan…

De varmeste anbefalinger herfra 😊 Allan er kompetent og venlig. I løbet af to behandlinger er jeg stort set sluppet af med mine kæbe- og nakkespændinger 😊

21 giugno 2024

Hej Katrine
Jeg er glad for at kunne hjælpe dig 😀

Varm anbefaling herfra!

Jeg kom til Allan med spændinger i kæbe og nakke, samt hovedpine hver dag. Efter 9 gange er jeg fri for smerter i kæbe. De sidste 8 gange har han arbejdet på min nakke, for at komme hovedpinen til livs. Jeg kan varmt anbefale Allan!

29 aprile 2024

Hej Sofie

Jeg takker for din anmeldes :-)
Jeg er kun glad for at vi er kommet så langt med dig og at det har givet en rigtig god effekt med behandlingen :-)

Akupunktur mod kæbesmerter/spæninger

Jeg har idag fået to gode oplevelser, jeg har fået akupunktur i begge hænder for kæbe smerter/spændinger, hvor jeg gik fra smerte græd 8-9 til 0 og det knæk der kommer når jeg åbner og lukker munden forsvant også helt i mens nålene sad i. Den anden oplevelse jeg fik var min meget spænde nakke og hals muskler, som normal kan give mig svimmelhed blev også løsnet rigtigt godt op.

11 aprile 2024

Hej Anna

Jeg takker rigtig meget for din anbefaling :-)
Jeg er glad for at kunne have afhjulpet dig så meget i går :-)

Seriøs og fin opstart

Seriøs og fin opstart - jeg blev godt modtaget - grundig undersøgelse og fik en seriøs handlingsplan for forløb dagen efter -
Jeg har meget hurtigt mærket resultatet på mine spændinger - og især mine kæber og nakke var hårdt ramt da jeg startede forløbet - det føltes nærmest som et filteret garnnøgle - med smerter og hovedpine som følge heraf - det er helt forsvundet nu - ord kan ikke beskrive hvor godt det føles!

4 marzo 2024

Hej HN

Hvor er jeg glad for at jeg kan hjælpe dig af med dine spændinger både i nakke og kæben.

Glæder mig til at følge op på de behandlinger du allerede har fået så vi sikre og at du ikke får tilbage fald lige foreløbig :-)

Super god første oplevelse

Super god første oplevelse, og absolut ikke min sidste hos Allan.
Han var både imødekommende, yderst professionel, meget dybtegående og jeg havde følelsen af at være i trygge hænder hele vejen igennem.
Jeg gik derfra med en fri følelse som jeg aldrig før har følt i min krop, det er fantastisk!
Jeg kan klart anbefale Allan.
Tusind tak, vi ses snart igen.
Venligst hilsen Honore & Michelle

15 febbraio 2024

Hej Honore og Michelle

1000 tak for den dejlige anmeldelse, Jeg er glad for at have kunne hjulpet, Og glæder mig til at se jer igen snart.

Faaborg Massage

Kan varmt anbefale fåborg masage

Kan varmt anbefale fåborg masage. Har haft lændesmerter i ca20 år. Fik at vide det var kroniske smerter. Så en annonce fra fåborg masage, tænkte det skal jeg prøve. Nu efter 10 behandlinger erjeg smertefri. Det er dejligt jeg kan vende mig i sengen, uden at det gør ondt. Tusind tak til Allan.

20 gennaio 2024

Kære Bettina

Jeg takker af hele mit massørhjerte for dim anbefaling:-)

Velbekomme dig, Jeg er kun glad for at kunne hjælpe dig af med dine problematikker så du kan få en ordenligt natte søvn igen :-)

Meget tilfredsstillende oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Faaborg massage. Jeg har fået tilrettelagt et forløb, der særligt takler mine udfordringer, og jeg har oplevet hurtig forbedring. Jeg oplever en behandler der er kompetent og passioneret indenfor sit fag. Anbefales varmt til alle der døjer med fysiske skavanker eller skader, de gerne vil have bugt med.

4 gennaio 2024

Kære Ida

Jeg takker af hele mit massørhjerte for din varme anbefaling.

Jeg er glad for at kunne hjælpe dig til en hurtig forbedring af dine udfordringer.

Faaborg Massage

Rigtig god og effektivt forløb

Virkelig positiv og rigtig god oplevelse.

Efter et par gange , har jeg allerede mærket en markant forbedring.

Kun træls ,at det tog mig så lang tid inden jeg fik taget mig sammen til at starte op på et forløb.

Endvidere synes jeg at have fået en rigtig god og grundig vejledning.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Faaborg massage

Hilsen Mette Haugaard Jochumsen

15 gennaio 2024

Kære Mette.

Af hjertet tak for din varme anbefaling.

Jeg er kun glad for at kunne hjælpe.

De bedste tanker
Faaborg Massage

Jeg kan virkelig anbefale Faaborg…

Jeg kan virkelig anbefale Faaborg Massage

Fra man kommer til man går, følger man sig virkelig velkommen og taget godt i mod.

Hans massage er virkelig fantastisk og finder områder som man ikke troede man havde ondt i.

Når jeg går der fra har jeg en lettelse og ikke ondt i min lænd som da jeg kom.

Så jeg vil virkelig anbefale Allan

18 dicembre 2023

Kære A. K.

1000 tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at kunne være med til at afhjælpe dine lændeproblemer så dine smerter forsvinder.