Jeg har flere gange benyttet Kim fra F10 i vore pengesager og hver gang med stort held. De udarbejdede indledningsvis en plan, hvori det bl.a. fremgik hvor mange penge, vi havde til rådighed hver måne... Leggi di più
Jeg sætter stor pris på den rådgivning, som jeg modtager gennem F10. Den sparer mig for mange spildte kroner. Jeg får besøg af en personlig rådgiver, som besøger mig privat hvert halve år- undtagen i... Leggi di più
Vi har haft forrygende rådgivning fra F10 Finans/Kim i forbindelse med husbyggeri. Vi fortsætter helt klart forløbet efterfølgende og har anbefalet Kim til vores venner som også er yderst tilfredse me... Leggi di più
F10 FINANS hjælper private og virksomheder med finansiel rådgivning. Vi er uafhængige og kan derfor hjælpe med at finde den bedste løsning for netop dig. Kontakt os i dag, og lad os tjekke din økonomi - 9 ud af 10 kan spare penge.
Hollufgårds Allé 2, 5260, Odense, Danimarca
- jla@f10.dk
- f10.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Vi har brugt F10 (Kim) ved flere…
Vi har brugt F10 (Kim) ved flere lejligheder! Gennemgang af total økonomi og ved omlægning af lån. Vi har fået en super god/professionel og forståelig gennemgang af alle processerne og er rigtig trygge ved at lade F10 arbejde for os. For os betyder det, at vi ikke skal bekymre os om det økonomiske i hverdagen, samt at vi for mere ud af vores dagligdags økonomi. Klar anbefaling herfra 👍🏻
Professionelt og virkelig dygtigt/gavnligt firma
Varmeste anbefalinger til F10 Finans herfra. Særligt Susanne Brix Kronborg. Kæmpe stykke arbejde hun har gjort for os i det år vi fik vejledning og hjælp fra hende.
Super rådgivning
Jeg har modtaget en yderst fornem og kompetent rådgivning af Kim Jessen fra F10. Rådgivningen har direkte medført en langt bedre økonomi samt et godt overblik over økonomien i fremtiden.
Dejligt at modtage rådgivning fra nogen der ikke har en “aktie i banken”.
Mvh Søren Raun
Jeg føler at man får fuld opbakning fra…
Jeg føler at man får fuld opbakning fra Conny Jensen F10 Finans .
Så jeg fortsætter til modsatte er bevist .
God og sober rådgivning
God og sober rådgivning. Er altid en fornøjelse. Og en god forretning!
Rådgivning i øjenhøjde
Rådgivning i øjenhøjde. Tillidsfuldt. Pålideligt. Kvalificeret.
Når investering og finansverden ikke er ens spidskompetence, giver F10’s neutrale rådgivning ro til, at man kan fokusere på de sider af tilværelsen, man ellers har fokus på.
Maibritt og René er bare SÅ dygtige
Maibritt og René er bare SÅ dygtige. Det er en stor tryghed at få deres gennemgang af vores økonomi et par gange om året. Stor anbefaling herfra
Rådgivning i top
Målrettet, dygtig og grundig rådgivning
Vi har modtaget hurtig og fyldestgørende vejledning, målrettet vores behov og livssituation. Ærlig, dygtig og grundig gennemgang har givet os klarhed til at tage nye, økonomiske valg frem mod vores pension om 10-15 år.
Professionel økonomitjek af min privat-økonomi
Fik tilbudt personlig samtale i mit hjem. Mødet kunne hurtigt etableres, og jeg modtog seriøs, proffessionel rådgivning, som jeg følte mig helt tryg ved. Afventer nu resultatet, at deres uvildige undersøgelse af min økonomi.
Kontant rådgivning i øjenhøjde
Kontant rådgivning i øjenhøjde. En enestående holistisk tilgang til mennesker der ikke har arbejdet i bank eller hos SKAT!
Kan kun anbefale F10
Kan kun anbefale F10. Jeg har altid fået en professional og uvildig rådgivning.
God og professionel rådgivning
Vi er hele vejen blevet behandlet super godt og vi har fået en meget reel, kompetent og saglig rådgivning. Rådgivningen har givet os nogle konkrete løsningsforslag, som vi kan arbejde videre med
Vi vil uden tvivl igen bruge F10Finans, hvis behovet opstår.
F10 yder en professionel rådgivning
F10 yder en professionel rådgivning, som vi gennem mange år har nydt godt af👍
Vi giver vores rådgiver, Kim Jessen, de bedste anbefalinger.
Supergod rådgivning
Seriøs og nærværende rådgivning!
Med Konsulenthuset F10 får man altid…
Med Konsulenthuset F10 får man altid den rådgivning man søger, i et sprog man kan forstå, de har altid tid til en snak om tingene, og der kommer en løsning der kan bruges, kan varmt anbefale F10 til andre.
Kirsten Strømnes, NHS Maskinfabrik A/S
Virkelig professionel og…
Virkelig professionel og tillidsvækkende rådgivning .
Meget seriøs
Per har været meget behjælpelig,seriøs og rigtig god til at følge op på tingene og give hurtige tilbagemeldinger.
Super rådgivning