Jeg har flere gange benyttet Kim fra F10 i vore pengesager og hver gang med stort held. De udarbejdede indledningsvis en plan, hvori det bl.a. fremgik hvor mange penge, vi havde til rådighed hver måne... Leggi di più

Jeg sætter stor pris på den rådgivning, som jeg modtager gennem F10. Den sparer mig for mange spildte kroner. Jeg får besøg af en personlig rådgiver, som besøger mig privat hvert halve år- undtagen i... Leggi di più

Vi har haft forrygende rådgivning fra F10 Finans/Kim i forbindelse med husbyggeri. Vi fortsætter helt klart forløbet efterfølgende og har anbefalet Kim til vores venner som også er yderst tilfredse me... Leggi di più

Vi har brugt F10 (Kim) ved flere lejligheder! Gennemgang af total økonomi og ved omlægning af lån. Vi har fået en super god/professionel og forståelig gennemgang af alle processerne og er rigtig trygg... Leggi di più

1. Pianificatore finanziario

F10 FINANS hjælper private og virksomheder med finansiel rådgivning. Vi er uafhængige og kan derfor hjælpe med at finde den bedste løsning for netop dig. Kontakt os i dag, og lad os tjekke din økonomi - 9 ud af 10 kan spare penge.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

F10 FINANS

F10 FINANS, as found on f10.dk, maintains a professional demeanor and listens well to client needs, establishing trust quickly. However, over the past two years, my experience has been less than stellar. While recommended by Ageras, I've been dissatisfied with the costs relative to the value provided, feeling overcharged for phone conversations and extended communication with SKAT that yielded little feedback. Attempts to disengage, such as closing accounts before leaving Denmark, were costly and ultimately unmet. This experience has been the most disappointing I've encountered with accountants in Denmark, a country known for its customer service orientation.

14 ottobre 2024

Kan varmt anbefale vores…

Kan varmt anbefale vores økonomirådgiver Kim Bildsøe Jessen. Meget venlig og kompetent, der altid hjælper os med at finde de bedste løsninger der passer til os.
Tak : )
Marianne

19 settembre 2024

Privat økonomi møde

1. møde var rigtigt godt hvor vi uddybede og udbyttede informationer.
2. møde var dårligt. Vores rådgiver havde smidt en del af vores fortrolige papirer væk, med vores navn, adresse og personnummer på.
Vi følte at rådgiveren virkede ukoncentreret og ikke havde forberedt sig med svar eller konklusioner til os.

25 settembre 2023
Logo di F10 FINANS

Risposta di F10 FINANS

Hej Leif.

Tak for din anmeldelse af F10 Finansrådgiver på Trustpilot.

Vi er meget kede af at du ikke har haft en god oplevelse med vores rådgivning i 2022/2023. Vi lever meget af tilfredse kunder og henvisninger fra kunde til kunde. Heldigvis er mange af vores kunder tilfredse med oplevelsen hos F10.

Vi passer altid meget på dokumenter og materialer fra vores kunder og disse ligger i et sikkert IT - system.

Jeg kan forstå på den rådgiver der lavede rådgivningen, at det som der manglede på møde 2, var rådgiverens egne notater og ikke personfølsomt materiale indleveret af jer.

Rigtig god dag.

Med venlig hilsen
Kim Bildsøe Jessen
F10 Finans

Positivt og topprofessionelt

Positiv, ærlig og konstruktiv rådgivning.

Jeg har gennem flere år benyttet mig af F10's rådgivning i Sønderborg, hvor særligt Kim Jessen har været en formidabel rådgiver, der altid har en topprofessionel service.

Jeg kan kun medgive F10 og især Kim Jessen de bedste anbefalinger.

30 aprile 2024

Kompetent og ærlig rådgivning

Jeg modtog en meget kompetent og ordentlig rådgivning som tog udgangspunkt i mit behov og mine ønsker for rådgivningen. Jeg fik et godt overblik over min økonomi, hjælp til budget og indblik i mulige fremtidige måder at administrere min økonomi og opsparing på. Fuldt tilfreds og jeg kan varmt anbefale F10.

25 aprile 2024

Kæmpe anbefaling

Vi hørte om f10 finans igennem et vennepar som var yderst tilfredse med den rådgivning de havde fået.
Vi tog derfor selv kontakt mhp. omlægning af lån og få en gennemgang af vores økonomi.
Kim startede med at sige "i skal vide, at jeg elsker frihed" og det må man sige at han videregiver til sine kunder.
F10finans har formået at få vores banklån over i realkreditlånet samt helt har fjernet vores billån, og herefter have en stor gevinst til overs vi kan investere for.
Ved siden af det har han gjort det muligt at kæresten kan gå på SU i 2 år, uden at vi skal sidde stramt i det.

Når man ikke selv begår sig i finansverdenen, er F10finans den bedste økonomiske beslutning vi har gjort os.

14 marzo 2024

Vores oplevelse med F10

Hej
Jeg har skrevet før angående en anmeldelse af F10.
Men jeg må bare sige at de til fulde lever op til vores forventninger. Man får et hurtigt og brugbart svar på de spørgsmål man har angående opsparing, investering mm. Vi har gennem F10 og Kim Jessen fået et meget bedre overblik over vores økonomi og jeg vil klart anbefale alle at prøve dem af.
Hilsen Anne & Per

26 febbraio 2024