Beställde ett xbox one spel men tydligen strulade något med mailen så fick flrst ingen kod. Men fick tag i support ganska snabbt som var trevlig och problemet blev löst så jag fick min kod till maile... Leggi di più
Sidste uge købte jeg gear til diablo 2, fik kun halvdelen af det som jeg bestilte på begge ordre! Ham som skulle give mig mit gear skrev jeg mange gange til uden held! Dette er desværre 3 gang!
Fin oplevelse, var ret skeptisk i starten. Har lavet tre forskellige køb, Max 5 minutters ventetid fra transaktion til koden lå i mail. Fine priser, hurtig levering og alle steam koder virkede :)
God og nem hjemmeside. Hurtig bekræftelse af ordre. Vi havde et enkelt spørgsmål som blev svaret stort set indenfor et par minutter og vel og mærke sent Fredag aften. De er virkelig 'på bolden' og ops... Leggi di più
EZGAME® er din pålidelige portal til digital spilunderholdning. Vi præsenterer et omfattende udvalg fra platforme som Steam, Origin, Uplay og Epic Games. Vi skiller os ud ved at kombinere alsidige spilmuligheder med konkurrencedygtige priser. Ønsker du action, eventyr eller strategi? Vores bibliotek har noget for enhver smag. Med vores øjeblikkelige 24/7 levering er dit næste spileventyr altid inden for rækkevidde. EZGAME® står for kvalitet, hurtighed og tillid. Vi er ikke kun en butik; vi er en oplevelse. For dybere dyk, skarpere priser og ubegrænset spilglæde, vælg EZGAME®.
Søndergade 53A, 8000, Aarhus C, Danimarca
- support@ezgame.dk
- ezgame.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Nemt og hurtigt
150,- sparet ved køb på ezgame.dk
150,- sparet ved køb her i stedet for Steam. Nem FAQ med guide til indløsning og fik mail med kode inden for 2 min.
"Nice doing business with you" :)

Hurtigt og billigt
Hurtigt og væsentligt billigere end markedsprisen. Produktet blev udleveret med det samme på mail :)
Ekstremt hurtigt, og til billige penge
Mega fedt med en dansk hjemmeside til keys.
Jeg købte FM23, det gik ekstremt hurtigt.
Dog skulle man lige have tungen lige i munden, da koden man får i mailen først skal aktiveres på FM's hjemmeside. Dog var I gode til nemt at guide én det rigtige sted hen. 10/10 :)

Ekstrem god oplevelse
Ekstrem god oplevelse.
Var lidt skeptisk til at starte med.. Men var nødt til at få fingrene i Football manager 23 efter at have ventet med at købe det i lidt tid. Besluttede mig for endelig at benytte ezgame... og kan kun sige gode ting.. modtog mail med kode efter få sekunder (kan se andre har haft problemer med at vide hvor man kan aktivere koden, men det står tydeligt på jeres side hvor) tusind tak

Havde misforstået guiden - MEN
Havde misforstået guiden, skrev til service- og fik ENORMT hurtigt svar.
Bare helt super :-)!
Hurtigt og nemt.
Bondefangeri!!!!!!!
Der er kun ET ord som dækker - BONDEFANGERI!!!!
Købt Anno 1880 og det fremgår at det skal aktives på Steam og der ligger en vildledning på ezgames side.
Så lang så godt.
Problemet er bare at man IKKE kan aktivere spilkoder ved at følge vejledningen, faktisk kan man slette ikke tilføje spilkoder på Steam som ikke er købt via Steam.
Og ad lange trange omveje finder jeg en mobil vejledning hvor man - teoretisk set - burde kunne aktivere koden. Men koden bliver afvist da det er en ren scam kode og det oveni købet også i følge ezgames selv, som tydeligt på egen side viser at koden er 3x5 cifre og ikke lig det jeg modtog i mailboksen .
Jeg vil gerne bede om at få mine penge tilbage ASAP

Superbra och snabb service
det var dog en rigtig dårlig oplevelse…
det var dog en rigtig dårlig oplevelse jeg havde ved jer da jeg skulle købe et spil fremgik det overhoved ikke jeg skulle downloade epic games for at spille spillet jeg vidste slet ikke der var noget der hed epic games og troede det var en del af navnet på spillet jeg bruger ikke epic games og jeg kommer aldrig til det så jeg oplever det som fup og svindel

Risposta di EZGAME
Super god service og billige priser
Have nogle problemer med at indløse en nøgle, men takket være Mikkel blev jeg hjulpet igennem. Super god service, kan anbefales til enhver en tid.
Slå til, mens prisen er lav
Havde lidt problemer med de dynamiske priser, der ændrer sig. Mikkel hjalp mig med god pris alligevel. Slå til, mens prisen er lav.

Topklasse kundeservice
Topklasse kundeservice af Mikkel Nielsen, som hjælper mig med min kode på trods af at supporten er lukket.
Super nemt
Super nemt, halv pris på det spil jeg købte, ifht. xbox shoppen.
mails med instruktioner sendt hurtigt…
mails med instruktioner sendt hurtigt efter køb, og ingen problemer, med aktivereing af software
Alt gik som det skulle
Mycket bra hjälp.