Beställde ett xbox one spel men tydligen strulade något med mailen så fick flrst ingen kod. Men fick tag i support ganska snabbt som var trevlig och problemet blev löst så jag fick min kod till maile... Leggi di più

Sidste uge købte jeg gear til diablo 2, fik kun halvdelen af det som jeg bestilte på begge ordre! Ham som skulle give mig mit gear skrev jeg mange gange til uden held! Dette er desværre 3 gang!

Fin oplevelse, var ret skeptisk i starten. Har lavet tre forskellige køb, Max 5 minutters ventetid fra transaktion til koden lå i mail. Fine priser, hurtig levering og alle steam koder virkede :)

God og nem hjemmeside. Hurtig bekræftelse af ordre. Vi havde et enkelt spørgsmål som blev svaret stort set indenfor et par minutter og vel og mærke sent Fredag aften. De er virkelig 'på bolden' og ops... Leggi di più

1. Negozio di videogiochi

EZGAME® er din pålidelige portal til digital spilunderholdning. Vi præsenterer et omfattende udvalg fra platforme som Steam, Origin, Uplay og Epic Games. Vi skiller os ud ved at kombinere alsidige spilmuligheder med konkurrencedygtige priser. Ønsker du action, eventyr eller strategi? Vores bibliotek har noget for enhver smag. Med vores øjeblikkelige 24/7 levering er dit næste spileventyr altid inden for rækkevidde. EZGAME® står for kvalitet, hurtighed og tillid. Vi er ikke kun en butik; vi er en oplevelse. For dybere dyk, skarpere priser og ubegrænset spilglæde, vælg EZGAME®.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

150,- sparet ved køb på ezgame.dk

150,- sparet ved køb her i stedet for Steam. Nem FAQ med guide til indløsning og fik mail med kode inden for 2 min.
"Nice doing business with you" :)

11 febbraio 2023

Hej Kim

Dejligt at høre at det hele fungerede som det skulle og du sparede en god sjat penge. Vi håber at se dig igen i fremtiden :-)

Mikkel

Ekstremt hurtigt, og til billige penge

Mega fedt med en dansk hjemmeside til keys.
Jeg købte FM23, det gik ekstremt hurtigt.
Dog skulle man lige have tungen lige i munden, da koden man får i mailen først skal aktiveres på FM's hjemmeside. Dog var I gode til nemt at guide én det rigtige sted hen. 10/10 :)

10 febbraio 2023

Hej Lasse

Først og fremmest tusind tak for din ordre. Vi sætter også stor pris på at du vil dele din gode oplevelse :-) Rigtig god fornøjelse og vi håber at se dig igen.

Anders

Ekstrem god oplevelse

Ekstrem god oplevelse.

Var lidt skeptisk til at starte med.. Men var nødt til at få fingrene i Football manager 23 efter at have ventet med at købe det i lidt tid. Besluttede mig for endelig at benytte ezgame... og kan kun sige gode ting.. modtog mail med kode efter få sekunder (kan se andre har haft problemer med at vide hvor man kan aktivere koden, men det står tydeligt på jeres side hvor) tusind tak

8 febbraio 2023

Hej Kasper :-)

Tusind tak for ordren og de fine ord. Det sætter vi stor pris på og håber du får en god fornøjelse med FM23.

Anders

Bondefangeri!!!!!!!

Der er kun ET ord som dækker - BONDEFANGERI!!!!
Købt Anno 1880 og det fremgår at det skal aktives på Steam og der ligger en vildledning på ezgames side.
Så lang så godt.
Problemet er bare at man IKKE kan aktivere spilkoder ved at følge vejledningen, faktisk kan man slette ikke tilføje spilkoder på Steam som ikke er købt via Steam.
Og ad lange trange omveje finder jeg en mobil vejledning hvor man - teoretisk set - burde kunne aktivere koden. Men koden bliver afvist da det er en ren scam kode og det oveni købet også i følge ezgames selv, som tydeligt på egen side viser at koden er 3x5 cifre og ikke lig det jeg modtog i mailboksen .
Jeg vil gerne bede om at få mine penge tilbage ASAP

3 febbraio 2023

Hej Charlotte

Vi er kede af at du føler du har haft denne oplevelse. Har du set vores e-mail?

På produktets side fremgår det at det skal aktiveres hos Ubisoft som har udviklet Anno 1800. Vi har lavet guides i vores FAQ og på produktsiden og vi svarede på din henvendelse efter 30 minutter med en løsning.

Vi afventer stadig dit svar og håber at vi kan finde en løsning i fællesskab der vil fungere for alle parter :-). Vi sælger selvfølgelig ikke licenser der ikke virker og vil altid refundere ordren hvis dette var tilfældet.

Med venlig hilsen

Mikkel

det var dog en rigtig dårlig oplevelse…

det var dog en rigtig dårlig oplevelse jeg havde ved jer da jeg skulle købe et spil fremgik det overhoved ikke jeg skulle downloade epic games for at spille spillet jeg vidste slet ikke der var noget der hed epic games og troede det var en del af navnet på spillet jeg bruger ikke epic games og jeg kommer aldrig til det så jeg oplever det som fup og svindel

5 gennaio 2023

Hej Yvonne / Kim,

Vi beklager meget at du havde en dårlig oplevelse hos os. Vi vil gerne beklage, at du ikke var klar over, at du skulle downloade Epic Games for at spille spillet.

Som forklaret er Epic Games er en spilplatform, hvor du kan downloade og spille mange forskellige spil på samme fod som Steam. Vi forstår, at dette måske ikke var tydeligt for dig, da du købte spillet, og vi beklager, at du følte dig snydt.

Vi vil utroligt gerne finde en løsning med dig og har skrevet til dig på e-mail og håber vi kan finde frem til en løsning hvor du også er glad :-)

Med venlig hilsen

Mikkel

Slå til, mens prisen er lav

Havde lidt problemer med de dynamiske priser, der ændrer sig. Mikkel hjalp mig med god pris alligevel. Slå til, mens prisen er lav.

24 dicembre 2022

Hej Patrick

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at du følte, at prisen steg med 10 %, efter du havde kigget på et spil på vores hjemmeside.

Vi vil gerne forklare, at vores priser er dynamiske og ændrer sig hele tiden baseret på markedet og på tilgængeligheden af de produkter, vi sælger. Målet er at have de bedste priser for vores kunder, og det er derfor muligt, at priserne kan stige eller falde. Dette er ikke et udtryk for utroværdighed eller mangel på integritet, men snarere en refleksion af de markedskræfter, der påvirker priserne. Vores priser ændrer sig 24/7, så vi kan tilbyde de bedste priser lige nu og her.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde et produkt til en pris, der passer bedre til dig, eller tilbyde en form for kompensation for den oplevelse, du har haft. Venligst lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig videre på support@ezgame.dk og så finder vi en løsning i fællesskab.

Igen, tak for din feedback. Vi værdsætter din tilbagemelding og vil arbejde hårdt på at forbedre vores service og imødekomme dine behov bedre i fremtiden.