Fik mine solbriller efter 5-6 dage. Alt i den fineste orden. Men pas på. Firmaet holder til i SLOVAKIET, og forsendelse ift. reklamation/returnering er på købers regning. 210,- for at returnere en bri... Leggi di più
Har købt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller købt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... Leggi di più
Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have læst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, ægte og jeg fik dem 40%... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi hos Eyerim.dk har visionen om at du ser verden som du gerne vil! Vi sælger briller, solbriller og briller med styrke i mere end 8 lande i EU og er ved at vokse hver enkelte dag. Vi tilbyder gratis levering indenfor EU og sætter høj pris på hvad vores kunder siger om os.
Námestie SNP 30 (OC Dunaj II), 3rd Floor (3. poschodie), 811 01, Bratislava, Slovacchia
- kontakt@eyerim.dk
- eyerim.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Firmaet ligger i Slovakiet
Fik mine solbriller efter 5-6 dage. Alt i den fineste orden. Men pas på. Firmaet holder til i SLOVAKIET, og forsendelse ift. reklamation/returnering er på købers regning. 210,- for at returnere en brille til 1000,-
Perfekt geklappt, super zufrieden!!!
Bin super zufrieden 5 Sterne, Meine Brille war günstig, super Qualität, wurde innerhalb einer Woche geliefert. Statusinformationen täglich aktualisiert, und pünktlich geliefert. Gerne wieder!

Risposta di Eyerim
Jeg er så tilfreds og kan kun anbefales!
Jeg er så tilfreds! Begge mine Gucci briller er kommet godt pakket ind, i originale brilleetui og leveringen tog ikke længe. 11 dage fra jeg bestilte dem til de ankom, hvilket ikke er længe når jeg skulle have lagt andet glas i begge mine briller og de de er sendt fra Slovakiet.
Udover det, så syntes jeg faktisk også man skal bemærk at de har fysiske butikker og derfor ikke er fake som jeg kan se nogen har påstået i anmeldelser.
Det eneste jeg måske ville ønske var at mine blue light briller med Essilor Crizal Sapphire glas kunne have været Essilor Crizal Prevencia glas i stedet, det var dog ikke en mulighed at vælge.
Ellers er jeg super tilfreds og jeg vil virkelig anbefale Eyerim!!

Bin sehr zufrieden
Bin sehr zufrieden, super Ware und blitz Versand. Wirklich zu empfehlen.
Viele Grüße aus Berlin!

Risposta di Eyerim
Stay away -held my money for 3 weeks.
Stay away -held my money for 3 weeks.
Ordered glasses, had to wait for about 15 days for an update and guess what - apparently it took them that much time to figure out they didnt have this pair in stock. took about 7 days to give me my money back too, i even had to give 2 separate bank accounts. Do not use them.

Risposta di Eyerim
I ordered glasses specifically for a…
I ordered glasses specifically for a high prescription... they took the money and confirmed the order just to tell me a few days later that I couldn't get those glasses with my correction.
If it's not an option - remove the option from the site instead of wasting your customers time!

God oplevelse
Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage efter bestilling. Dette er selvfølgelig helt ok, da briller og glas skulle specialfremstilles.
Alt i alt en god oplevelse og vil handle der igen uden betænkeligheder.

Rückgabe wird nicht bearbeitet
ich habe eine brille bestellt und zurück geschickt. die brille wurde vom DPD übergeben. von eyrim keine reaktion, keine erstattung, keine Kontaktaufnahme.

PAS PÅ !
PAS PÅ - hvis du skal returnere. Skal varen sendes til SLOVAKIET !!.
Fragtpriser starter fra 180,- DKK med DAO.
Organizational mess
I ordered sunglasses in size L (only L was available on the webshop). In the email confirming the shipment, I receive a notification that size M has been sent. Upon my complaint, they inform me that they do not know what they have sent or what is currently available in the warehouse. Big mess.
Gode priser og retur ret
Gode priser, lidt lang leverings tid. Da et par solbriller ikke passede returnerede jeg dem og fik med samme pengene retur.
Zwrot nie obejmuje soczewek
Zwrot nie obejmuje soczewek. Zamówiłem okulary, okazało się że mi optyk źle wypisał receptę i jedna soczewka była ok, a przez drugą nic nie widziałem. Zwróciłem okulary by zobaczyć że zwrócą mi tylko 30% ceny okularów, bo szkła nie uwzględniają w zwrocie. Kilkaset złotych straconych.
Oczywiście na okulary czekałem około 3 tygodnie, a potem 2 tygodnie na zarejestrowanie zwrotu. Same ramki wyglądały jak na głowę dziecka.
Nie mam absolutnie nic pozytywnego do powiedzienia o tej firmie.
Scammed
I ordered a pair of Sutro Lite Oakley, they sent the wrong pair, I sent it back, they made a mistake on the refund of the return label, but they completely refunded that amount later on. BUT they are ignoring my emails and they haven't given me an answer on what will happen, if they are going to send me a new pair of glasses or my money back. It has been 1,5 weeks now and still no answer. Absolutely terrible.
INTET SVAR
INTET SVAR.
Nu har jeg skrevet til Eyerim to gange. Men desværre har jeg ikke modtaget noget svar retur, selv om jeg modtog en mail per automatik, hvor de skriver, at de svarer inden for 24 timer.
Desværre kan jeg heller ikke ringe til dem, da deres telefonnummer ikke er oplyst.
Jeg har bestilt brillestel via min mobiltelefon, og da jeg skulle godkende Eyerims anmodning på MitID, kunne kunne jeg ikke gå tilbage på deres hjemmeside og se om alt var i orden.
Jeg ville derfor vide om de har modtaget betaling eller ej men intet svar, og jeg tør ikke at bestille brillerne igen, da jeg som sagt ikke ved om min bestilling er gået igennem den første gang.
Jeg er dybt skuffet.
Det skal dog siges, at der ikke er blevet trukket noget beløb for brillestellet fra min konto. Men alligevel kunne jeg da godt tænke mig et svar, så jeg vidste, hvilket ben jeg skal stå på, og om jeg skal bestille igen eller ej?
Birgit Borg
Ulv i fåreklæder
Jeg har modtaget et par solbriller, der er for små på trods af at have anvendt størrelsesguiden på siden.
Da jeg skal til at oprette en retursag, opdager jeg, at returadressen er i Slovakiet, og derfor forbundet med store fragtomkostninger. Dette er altså et udenlandsk firma, der udgiver sig som et dansk foretagende.
Desuden er der flere ting ved varens og indpakningens stand, der får mig til at tro, at det kan være en kopivare.
Jeg husker nu, hvorfor det er så vigtigt at undersøge Trustpilot, før man køber noget hos en ukendt forhandler.
Super tilfreds!
Jeg købte et par solbriller hos eyerim, og var meeegeet i tvivl om det var da rigtige valg da jeg læste anmeldelserne, med at flere ikke havde modtaget deres ordre. Men jeg valgte at tage chancen, og det er jeg super glad for, så kun positivt her fra. Det eneste ulempe er, at ordrebekræftelsen ikke kommer - der skal du lige selv skrive din mail, nr og bede om den. Modtog brillerne efter 1 uge ca.