Kjøpte Ellie Ultralight Tights og Liva top. Er superfornøyd med begge deler, og supert at fargene matcher. Størrelsene er akkurat passe, og stoffet er mykt og godt. Tightsen er helt tett slik at t... Leggi di più
Jeg bestilte varen for 8 arbeidsdager siden. Har fortsatt ikke fått beskjed om at den er sendt fra Eyda. På nettsiden står det at de har 3-6 dagers leveringstid med posten.
Bestilte flest tightser i samme størrelse som jeg har andre tightser (medium), men endte opp med å passe best i large. Endte med Trine ultralight som var supergod og satt som et skudd, ny favoritt! Ku... Leggi di più
Elsker tightsene. Er veldig kresen på tights men alt er perfekt med de jeg bestilt: design, passform, stoff, fargen, you name it. Anbefales absolutt! Var litt usikker om størrelse siden jeg f... Leggi di più
EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.
Danimarca
- eyda.no
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
God kundebehandling!
Gikk greit å sende i retur pga feil str. Pengene ble raskt tilbakebetalt. Raske svar på Mail!
Rett og slett en tights som sitter!!!som et skudd!!
Rett og slett en tights som sitter!!!
Super fin og normal i str.
Kjempegod passform!
Rask levering 🤩
Super fornøyd med tøyet!
Super fornøyd med tøyet, mye bedre kvalitet enn et annet type CrossFit merke som bruker samme stoff på mye. Kundeservice svarte fort og jeg fikk varene kjapt😋
Super kundeservice🌟
Fikk tilsendt feil sports-BH. Da jeg gjorde de oppmerksom på det sendte de meg den BH-en jeg hadde bestilt samtidig som jeg fikk beholde den feilsendte. Veldig god kundeservice 🌟 Er også veldig fornøyd med tightsen jeg kjøpte 👍🏾
Hyggelig og rask kundeservice
Veldig hyggelig og rask kundeservice da jeg ønsket å bytte varen jeg hadde bestilt til en annen størrelse. Meget fornøyd med kvaliteten og stoffet på sports bh’en!
Gode produkter og god kundeservice ✨
Veldig gode treningsklær
Veldig god kvalitet på både tights og sportsbh. Vil nesten si at stoffet minner om lululemon sine klær. Klærne sitter som støpt, men er nok litt små i størrelsen.
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice. Fikk ny topp etter den gamle fikk en flekk som ikke gikk bort.
Rask levering
Rask levering. Jeg hadde bestilt feil str og sende Mail på det, fikk kjapt svar og God service.
Jeg elsker alt av treningstøy jeg har…
Jeg elsker alt av treningstøy jeg har kjøpt til nå🤩
Ellie tights
Ellie tights sitter stramt, så langt bare prøvd en treningsøkt. Sklir ikke ned. Trang i str. S for meg som er mellom størrelser, men da den først var kommet på var den veldig behagelig!