Kjøpte Ellie Ultralight Tights og Liva top. Er superfornøyd med begge deler, og supert at fargene matcher. Størrelsene er akkurat passe, og stoffet er mykt og godt. Tightsen er helt tett slik at t... Leggi di più

Jeg bestilte varen for 8 arbeidsdager siden. Har fortsatt ikke fått beskjed om at den er sendt fra Eyda. På nettsiden står det at de har 3-6 dagers leveringstid med posten.

Bestilte flest tightser i samme størrelse som jeg har andre tightser (medium), men endte opp med å passe best i large. Endte med Trine ultralight som var supergod og satt som et skudd, ny favoritt! Ku... Leggi di più

Elsker tightsene. Er veldig kresen på tights men alt er perfekt med de jeg bestilt: design, passform, stoff, fargen, you name it. Anbefales absolutt! Var litt usikker om størrelse siden jeg f... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento activewear

EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fornøyd med produktene, treg levering

Fornøyd med produktene. Normal i størrelsen. Men treg levering! Bestilte tights og siglett 26.12.23. Mottok tightsen 3.januar. Venter enda på singletten 9.1.24.. Og i Posten-appen står det at Posten ikke har mottatt pakken enda, kun fått melding om at det er en pakke på vei.

26 dicembre 2023

Hej Andrea

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig ked af, at du må vente på dine leveringer. Vi plejer at være hurtigere, men vi har været ramt af nogle udfordringer med leveringen. Leveringen har først været lidt udfordret pga. julen og nytåret. Dernæst har vi været ramt af rigtig meget sne her i Danmark, som har stoppet alt transport. Så alle vores pakker både i Danmark og til udlandet har været ramt af forsinkelser.

Vi kan heldigvis se, at din pakke er på vej med nye scan i går. Hvis der opstår flere udfordringer, må du meget gerne sende os en mail på hello@eyda.com.

Helt sublim kundeservice

Bestilte 2 produkter til en fødselsdagsgave, og selve processen giv som forventet til en start.

Efter en uge hvor jeg ikke har hørt mere, tager jeg kontakt til EYDA gennem messenger, hvor jeg først og fremmest får svar næsten med det samme. Vi kommer frem til at jeg har fået opgivet et forkert tlf. nummer ved min bestilling, og derved ikke har fået besked fra Postnord, om at jeg min pakke allerede var klar til afhentning. Jeg siger tak for hjælpen og vil forsøge at tage kontakt til Postnord for at få min pakke. Mod min forventning bliver jeg tilbudt at de tager fat i Postnord og får løst problemet, da de erfarer at det går hurtigere end hvis jeg selv skulle tage kontakt. 2 dage senere, hvilket er relativt hurtigt for en dialog med Postnord, får jeg besked om at de har løst problematikken og jeg bør få besked snarest fra dem. Derfor kan jeg kun sige helt fantastik kundeservice, specielt taget i betragtning af størrelsen af min ordrer.

15 dicembre 2023

Trege

Gode produkt, men altfor lang leveringstid.

29 novembre 2023

Hej Sofie

Tusind tak for din anmeldelse. Vi forstår virkelig godt, at du føler, at leveringstiden er alt for lang. Vores pakker plejer også at komme hurtigere frem. Desværre er Bring noget udfordret lige nu, så selvom vi sendte din pakke afsted den 29. november, kan vi se, at den først er kommet videre hos dem i dag. Forhåbentlig kommer din pakke frem i dag eller i morgen. Hvis ikke må du gerne sende os en mail på hello@eyda.com.

Trygg butikken å handle fra

Trygg butikken å handle fra
Har vært plaget med at alt av tights ruller og ikke sitter noe bra. Men denne satt som et skudd! Den rullet ikke ned under kondisjonstrening eller under yoga! Elsker
Jeg bestilte Trine Ultralight Tights i anbefalt størrelse fra skjema

20 novembre 2023

Fantastiske klær

Rask levering. Elsker alle produktene jeg bestilte. Fantastiske klær å ha på. Det var en en overraskelse i posen (balm for tørre lepper/hud), og den var helt amazing nå i vinterkulden.
Eyda❤️

22 novembre 2023

Fornøyd med Eyda

Veldig god kundeservice! Hadde en feil på min tights og fikk raskt svar og tilbud om en ny. Det ble satt pris på.

29 settembre 2023

Hej Rebecca

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores tøj. Dog lyder det desværre til, at du har modtaget et par med en fejl, for de skal selvfølgelig være squat proof. Send os en mail på hello@eyda.com, så finder vi en løsning sammen.