Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento sportivo

Scritti dall'azienda

EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Returservicen er virkelig langsom og…

Returservicen er virkelig langsom og ikke særlig informativ. Kan se på min app at pakken er leveret men får ingen besked fra firmaet. Når man skriver får man et standardsvar at de har 10 hverdage til at behandle retur vare, det er simpelthen ikke i orden når de kan sende vare ud fra dag til dag. Har nu to retur forsendelser ventende og stadigvæk ikke fået noget tøj der sidder godt så jeg er helt færdig med det mærke

26 gennaio 2025

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du sidder tilbage med en dårlig oplevelse efter dit køb. Vi har op til 10 hverdages behandlingstid på returpakker efter modtagelse. Det plejer heldigvis at gå lidt hurtigere. Hvis de 10 dage er overskredet, må du endelig tage fat i os på mail. Du er også meget velkommen til at skrive til os, hvis du har brug for vejledning til at finde andre styles eller størrelser - vi vil altid gerne hjælpe.

Valutata 2 stelle su 5

Dårlig kvalitet, men god kundeservice

Egentlig god kundeservice, men dårlig kvalitet. Fik jakken Holly fleece, og var ikke glad for den finish, der var ved lynlåsen øverst. Meldte den som reklamation og fik hurtig svar og hjælp. Men den nytilsendte har samme finish, så det er nok den kvalitet de sælger en 700 kr fleece jakke... Så fremtidigt vil jeg holde mig fra at købe deres jakker. Er dog godt tilfreds med deres tights.

23 gennaio 2025

Hej Laura

Mange for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du generelt kan lide vores tøj og tights. Samtidig er vi selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores Holly Fleece. Hvis du oplever fejl på en vare, så tag endelig fat i os på mail, så vi kan finde en løsning.

Tøjet er godt

Tøjet er godt, men deres retur service er dårlig. Sende 2 gaver retur i samme pakke, men pakket hver for sig i en pose. Men fik kun penge for den ene, blev ved med at sige at GLS havde mistet den anden, og jeg skulle vise en kvittering, selv om jeg blev med at skrive at de havde modtaget den pakke. Jeg skrev via hjemmeside i deres chat, og de svaret mange timer senere, og kunne så ikke svare på deres mail, som åbenbart kun var mig der ikke kunne det. Fik endelig penge tilbage, men hele processen 2 over 2 dage! Til sidst ringet jeg i åbningstiden, men deres telefon var lukket.

23 gennaio 2025

Hej Sanne Mai

Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig kede af, at vi misforstod din første besked, og at du kun fik pengene retur for den ene pakke i første omgang. Vi har desværre lukket telefonen i denne uge, fordi vi gør klar til butiksåbning i Aarhus.
Vi kan heldigvis se, at du fik pengene refunderet med det samme, efter du havde været i kontakt med os på chatten i dag.

Super kundeservice

Har handlet der op til flere gange, og varerne er altid kommet hurtigt og fint frem. I tilfælde med behov for hjælp er de ufattelig flinke til at assistere i en altid høflig tone. Udelukkende gode oplevelser herfra.

9 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

sag #62301

sag #62301
Sendte en vare retur 25/12 hvor vi også bestilte noget andet og det komme hurtigt (2 dage efter)
Men det som blev sendt retur har vi endnu ikke fået retur melding på, kun da vi rykkede for nogle dage siden at de havde modtaget varen og de lige måtte gøre opmærksom på de havde 1o dage til at behandle sagen i.
Syntes det er helt uacceptabelt man kan skrive vi ahr modtaget varen, men ikke for gjort mere sagen, men når det kommer tilk at skulle have penge i kassen for et køb så hæver man nærmest pengene for der er trykke på bestilt, mangen til ..... firma skal man da lede længe efter.
Der kommer aldrig til at blive bestilt noget ved EYDA igen uanset hvad.

8 gennaio 2025

Hej Morten
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse efter dit køb hos os.
Som vi også har skrevet sammen om på mail, så har vi op til 10 hverdages behandlingstid på refunderingen fra modtagelse af pakken. Fordi der har været mange helligdage omkring jul, har GLS heller ikke leveret pakker hos os hver dag. Din pakke blev leveret hos os den 30. december, og vi kan se at den er blevet behandlet på 6. hverdag efter modtagelse.
I forhold til at hæve penge, så trækker vi først pengene på en ordre når denne afsendes fra vores lager og afsluttes hos os, inden den gives videre til den valgte fragtleverandør.

Valutata 3 stelle su 5

Dejlige tights men de falder simpelthen…

Dejlige tights men de falder simpelthen ned, når man løber, hvilket virkelig ikke er rart. De sidder slet ikke til i livet, men kan ikke gå en størrelse ned. Æv

26 dicembre 2024

Hej Emma

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har fået et par tights som falder ned. Hvis tightsene er købt inden for 30 dage, kan du benytte dig af vores pasformsgaranti, som du kan læse om her: https://eyda.dk/pages/risk-free-trial. Og ellers er du også meget velkommen til at sende os en mail på hello@eyda.com hvis du ønsker vejledning til at finde en anden model eller størrelse.

Valutata 1 stelle su 5

Følger ikke lovgivningen

Jeg er egentlig en glad og meget tilfreds bruger af Eyda træningstøj, men jeg er meget skuffet over, at de ikke har sat sig ind i lovgivningen og fastholder at snyde deres kunder.

Eyda følger ikke lovgivningen i forhold til refundering af det fulde beløb ved returret. Selv efter at jeg som kunde har gjort dem opmærksom på, at de har trukket et gebyr på 19 kr. pr. ordre, jeg har returneret, som de ikke har ret til, fastholder de. De skriver: “Som min kollega skrev, så tager vi et returgebyr på alle ordrer, og det dækker som sagt over håndteringen af selve pakken, og ikke fragten.” - jeg antog først, at de havde beholdt 19 kr., fordi de troede, at jeg havde brugt deres returlabel, men nej, det er simpelthen et beløb, de tager for alle returnerede ordrer. Jeg ser her bagefter min returnering, at det også fint står beskrevet i deres handelsbetingelser, men det ændrer ikke på, at det stadig ikke er lovligt.

Jeg skriver denne anmeldelse for at gøre andre opmærksomme på, at Eyda snyder deres kunder. Og at de fortsætter med det selvom de bliver gjort opmærksom på det. Mange af deres kunder er nok desværre ikke klar over, at det faktisk ikke er tilladt at gøre det på denne måde. Ved returnering af en ordre er butikken forpligtet til at tilbagebetale det fulde beløb. Den eneste udgift for kunden er således returfragten fra kunde til shop. Lovgivningen er ret nem at finde ved en googlesøgning, men ellers er her et udpluk fra Forbrugerombudsmanden: “Kunden skal betale udgifterne til at returnere varen. Det kan ikke pålægges kunden, at betale andre udgifter eller omkostninger”.

Jeg er med på, at det er træls, tidskrævende og omkostningsfuldt, når kunder returnerer varer. Men returneringer er en del af at drive en webshop - eller butik i det hele taget. En fysisk butik opkræver heller ikke et gebyr, når der returneres noget. Det er en ret, man som kunde har, uden der skal betales for denne. Hvis man da ikke er kunde hos Eyda, som laver sine egne regler..

20 dicembre 2024

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse. Vi ønsker bestemt ikke at snyde vores kunder, og vi er glade for at vi kunne løse det over mail.

Fantastisk kundeservice

Har reklameret over et par tights der desværre er gået op i syningen her til aften. Ikke engang 1,5 time efter har de oprettet en “ny” ordre og gjort klar til at sende et erstatningspar af sted.

Virkelig god kundeservice og dejligt man kan regne med, at en virksomhed i dag rent faktisk går op i at vi får, hvad vi betaler for, og tager ansvar, når der er fejl i deres produkt! 👏🏼

19 dicembre 2024

Julegave afsløret pga. leveringsposen

Meget hurtig levering og sikkert et rigtig godt produkt. Et forslag til forbedring er dog at indpakningen tilpasses lidt bedre her op til jul, så den ikke så let bliver afsløret. Min kærseste, som julegaven var til, tømte postkassen og fandt plastikposen med “EYDA” skrevet overalt på den. Dermed ikke den store overraskelse d. 24/12 og jeg skal til at finde på en gave mere 💸

13 dicembre 2024

Hej Mikkel Andreas

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at du kan lide produktet og at pakken kom hurtigt frem. Vi ændrer ikke i vores forsendelsesposer op til jul, så til en anden gang, kan vi kun anbefale at vælge levering til pakkeshop, så pakken ikke bliver afsløret. Vi håber dog, at din kæreste bliver rigtig glad for gaven alligevel.

Tights i bedste kvalitet

Jeg bruger flere af Eydas tights og synes at kvaliteten er virkelig lækker! Udover at være behagelige at have på, så er de utroligt holdbare. Efter et fald på en løbetur i asfalten i sidste uge, slog jeg min knæ til blods, men ikke en skræmme kom der på mine tights. Det synes jeg er helt utroligt! Kan i den grad anbefale Eyda 😊

8 dicembre 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più