Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden... Leggi di più
Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.
Informazioni di contatto
Danimarca
- eyda.dk
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Returservicen er virkelig langsom og…
Returservicen er virkelig langsom og ikke særlig informativ. Kan se på min app at pakken er leveret men får ingen besked fra firmaet. Når man skriver får man et standardsvar at de har 10 hverdage til at behandle retur vare, det er simpelthen ikke i orden når de kan sende vare ud fra dag til dag. Har nu to retur forsendelser ventende og stadigvæk ikke fået noget tøj der sidder godt så jeg er helt færdig med det mærke

Risposta di EYDA
Dårlig kvalitet, men god kundeservice
Egentlig god kundeservice, men dårlig kvalitet. Fik jakken Holly fleece, og var ikke glad for den finish, der var ved lynlåsen øverst. Meldte den som reklamation og fik hurtig svar og hjælp. Men den nytilsendte har samme finish, så det er nok den kvalitet de sælger en 700 kr fleece jakke... Så fremtidigt vil jeg holde mig fra at købe deres jakker. Er dog godt tilfreds med deres tights.

Tøjet er godt
Tøjet er godt, men deres retur service er dårlig. Sende 2 gaver retur i samme pakke, men pakket hver for sig i en pose. Men fik kun penge for den ene, blev ved med at sige at GLS havde mistet den anden, og jeg skulle vise en kvittering, selv om jeg blev med at skrive at de havde modtaget den pakke. Jeg skrev via hjemmeside i deres chat, og de svaret mange timer senere, og kunne så ikke svare på deres mail, som åbenbart kun var mig der ikke kunne det. Fik endelig penge tilbage, men hele processen 2 over 2 dage! Til sidst ringet jeg i åbningstiden, men deres telefon var lukket.

Risposta di EYDA
Har handlet ved dem af flere gange
Har handlet ved dem af flere gange. Super god kundeservice. Kan kun anbefale at handle med dem.
Super kundeservice
Har handlet der op til flere gange, og varerne er altid kommet hurtigt og fint frem. I tilfælde med behov for hjælp er de ufattelig flinke til at assistere i en altid høflig tone. Udelukkende gode oplevelser herfra.
sag #62301
sag #62301
Sendte en vare retur 25/12 hvor vi også bestilte noget andet og det komme hurtigt (2 dage efter)
Men det som blev sendt retur har vi endnu ikke fået retur melding på, kun da vi rykkede for nogle dage siden at de havde modtaget varen og de lige måtte gøre opmærksom på de havde 1o dage til at behandle sagen i.
Syntes det er helt uacceptabelt man kan skrive vi ahr modtaget varen, men ikke for gjort mere sagen, men når det kommer tilk at skulle have penge i kassen for et køb så hæver man nærmest pengene for der er trykke på bestilt, mangen til ..... firma skal man da lede længe efter.
Der kommer aldrig til at blive bestilt noget ved EYDA igen uanset hvad.

Lækreste materialer og pasform
Lækreste materialer og pasform - min datter er himmelhenrykt!
Shoppen er nem at tilgå og bestillingen blev leveret som aftalt.
Har købt tights og tee i den lækreste…
Har købt tights og tee i den lækreste bløde kvalitet - kan kun anbefales. Jeg havde et spørgsmål vedr min ordre og fik svar med det samme, selvom det var weekend. Den sødeste og bedste kundeservice 🙏
Dejlige tights men de falder simpelthen…
Dejlige tights men de falder simpelthen ned, når man løber, hvilket virkelig ikke er rart. De sidder slet ikke til i livet, men kan ikke gå en størrelse ned. Æv

Risposta di EYDA
Det er virkelig god kvalitet
Det er virkelig god kvalitet - der er gode beskrivelser på alt jeg søger på - hurtig ekspedition og returnering for ombytning er lige i min ånd.
Kan varmt anbefales.
Følger ikke lovgivningen
Jeg er egentlig en glad og meget tilfreds bruger af Eyda træningstøj, men jeg er meget skuffet over, at de ikke har sat sig ind i lovgivningen og fastholder at snyde deres kunder.
Eyda følger ikke lovgivningen i forhold til refundering af det fulde beløb ved returret. Selv efter at jeg som kunde har gjort dem opmærksom på, at de har trukket et gebyr på 19 kr. pr. ordre, jeg har returneret, som de ikke har ret til, fastholder de. De skriver: “Som min kollega skrev, så tager vi et returgebyr på alle ordrer, og det dækker som sagt over håndteringen af selve pakken, og ikke fragten.” - jeg antog først, at de havde beholdt 19 kr., fordi de troede, at jeg havde brugt deres returlabel, men nej, det er simpelthen et beløb, de tager for alle returnerede ordrer. Jeg ser her bagefter min returnering, at det også fint står beskrevet i deres handelsbetingelser, men det ændrer ikke på, at det stadig ikke er lovligt.
Jeg skriver denne anmeldelse for at gøre andre opmærksomme på, at Eyda snyder deres kunder. Og at de fortsætter med det selvom de bliver gjort opmærksom på det. Mange af deres kunder er nok desværre ikke klar over, at det faktisk ikke er tilladt at gøre det på denne måde. Ved returnering af en ordre er butikken forpligtet til at tilbagebetale det fulde beløb. Den eneste udgift for kunden er således returfragten fra kunde til shop. Lovgivningen er ret nem at finde ved en googlesøgning, men ellers er her et udpluk fra Forbrugerombudsmanden: “Kunden skal betale udgifterne til at returnere varen. Det kan ikke pålægges kunden, at betale andre udgifter eller omkostninger”.
Jeg er med på, at det er træls, tidskrævende og omkostningsfuldt, når kunder returnerer varer. Men returneringer er en del af at drive en webshop - eller butik i det hele taget. En fysisk butik opkræver heller ikke et gebyr, når der returneres noget. Det er en ret, man som kunde har, uden der skal betales for denne. Hvis man da ikke er kunde hos Eyda, som laver sine egne regler..

Fantastisk kundeservice
Har reklameret over et par tights der desværre er gået op i syningen her til aften. Ikke engang 1,5 time efter har de oprettet en “ny” ordre og gjort klar til at sende et erstatningspar af sted.
Virkelig god kundeservice og dejligt man kan regne med, at en virksomhed i dag rent faktisk går op i at vi får, hvad vi betaler for, og tager ansvar, når der er fejl i deres produkt! 👏🏼
Virkelig lækre tights i topkvalitet
Virkelig lækre tights i topkvalitet! Og simpelthen så god kundeservice, når man skriver for gode råd og vejledning 🌟
Julegave afsløret pga. leveringsposen
Meget hurtig levering og sikkert et rigtig godt produkt. Et forslag til forbedring er dog at indpakningen tilpasses lidt bedre her op til jul, så den ikke så let bliver afsløret. Min kærseste, som julegaven var til, tømte postkassen og fandt plastikposen med “EYDA” skrevet overalt på den. Dermed ikke den store overraskelse d. 24/12 og jeg skal til at finde på en gave mere 💸

Risposta di EYDA
Hurtig levering af varer i høj kvalitet.
Hurtig levering af de bestilte varer, som har den sædvanlige gode kvalitet.
Super lækker kvalitet og pasform🙏
Eyda har de mest Fantastiske tights.
Virkelig lækkert og behageligt…
Virkelig lækkert og behageligt træningstøj
Tights i bedste kvalitet
Jeg bruger flere af Eydas tights og synes at kvaliteten er virkelig lækker! Udover at være behagelige at have på, så er de utroligt holdbare. Efter et fald på en løbetur i asfalten i sidste uge, slog jeg min knæ til blods, men ikke en skræmme kom der på mine tights. Det synes jeg er helt utroligt! Kan i den grad anbefale Eyda 😊
Topkvalitet og virkelige flotte styles
Topkvalitet og virkelige flotte styles! Deres kundeservice er altid i top og deres produkter holder rigtig længe pga. den gode kvalitet.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.