Expertbyg

Dettagli dell'azienda

Informazioni di contatto

Valutata 1 stelle su 5

Vi henvendte os til Expert byg pga af en reklame om flise rensing på Facebook

Vi henvendte os til Expert byg pga. en reklame de havde på Facebook.
Vi skulle have renset fliser i pool området, og vi sendte dem billeder af rummet og fik et hurtig svar og pris. Vi takkede ja tak og skulle havde det ordnet i uge 10, skrev flere gange i løbet af uge 10 og lagde flere beskeder på telefon svare men fik aldrig svar retur og de mødte aldrig op. Har forsøgt siden at få fat på dem, men nu er vi blevet blokeret af dem, så de overholder bestemt ikke det som er aftalt, eller det de skriver på deres hjemme side med at de svare hurtig retur "har en gennemsnitligt svartid på 12 timer på alle vores henvendelser". Så det virker til at være et meget utroværdig firma

14 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Har spurgt Expertbyg angående det cvr…

Har spurgt Expertbyg angående det cvr nummer de oplyser på deres hjemmeside, da det ikke eksistere på cvr registeret på VIRK, og deres oplyste firma adresser virker tvivlsomme. Men bliver fjernet på deres side og får ikke en forklaring på spørgsmålene ?

19 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vi indgik en aftale og de kom og malede…

Vi indgik en aftale og de kom og malede 1 gang ud af de 7 dage de havde oplyst det ville tage.

Vi skrev gentagende gange og forsøgte at kontakte dem uden held. Til sidste måtte vi selv overtage, da vores lejer skulle flytte ind. Meget mærkeligt.
Der var hurtig og venlig tone ved kontakt i starten og så ud i det blå var de væk?!

20 novembre 2022

ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL

ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL
De reklamerer på facebook, men der foregår noget seriøst fusk i det firma.
De skulle komme i onsdags og male min lejlighed, og dem der kom var 2 indvandre-drenge på omkring 18 år.
Absolut ikke uddannede malere.
Det ligner simpelthen noget der er løgn, kæmpe helligdage overalt - og fordi afdækningen var elendig er der også store malerpletter på mit fine trægulv.
Jeg blev spurgt om jeg ville have det "orange" eller på regning, og valgte selvfølgelig regning, men kan nu konstatere at det CVR nummer der står på faktura ikke eksisterer.
Hold dig langt væk......

10 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse

Vi så en reklame på deres facebookside med malerarbejde, og kontaktede dem via deres kontaktformular.

De vendte tilbage samme dag, og alt foregik som aftalt, de kom til aftalt tid, 2 kompetente maler udførte opgaven til aftalt pris.

De ryddet op efter dem selv, og lidt mere :-)

Fed oplevelse herfra

Stor tak til Tobias og Kasper.

15 novembre 2022

ADVARSEL

ADVARSEL. Hold dig langt væk!
Havde bestilt dem til malearbejde. Weekend før ryder jeg alt og sender et par billeder så de kan se huset er klar. Så svarer de kort efter at de kan se der er højt til loftet hvilket de ikke havde inkluderet. Jeg svare at de havde jo fået alle oplysninger de havde bedt om og kunne så berolige dem om at der var mange store vinduer så der skulle ikke bruges så megen maling. Jeg høre intet og de kom ikke dagen efter. Jeg henvender mig og får af vide at eftersom de ikke havde inkluderet højt til loftet så ville de ikke komme. Seriøst altså. Så spørger jeg på merprisen for højt til loftet men hører ikke mere fra dem.
Jeg tænker de slet ikke var kommet uanset for hvor skulle de lige ellers sende deres folk hen i tre dage.
Nej tak!

28 novembre 2022

Meget useriøst!

Hvis du ønsker en opgave udført, så kan du med fordel springe dem her over!!
Jeg kontakter dem i foråret for at få udført en maleropgave. Jeg lader mig lokke af deres meget smarte Facebook-opslag der lover et godt stykke arbejde til en fornuftig pris.

Firma bekræfter aftale om maleropgave den 26/4, og skriver til mig at de kan starte den 13/5.
13/5 rykker de opgaven, og skriver at de vil have den udført inden 11/6
De skriver senere i forløbet at de kommer 12/6
Det gør de så ikke, og frem til udgangen af juli hører jeg intet fra dem!
11. august melder de endelig tilbage med en besked om at "vi kommer i næste uge"
Det gør de så ikke.
23/8 skriver de igen; "vi kommer i næste uge"
Det gør de så ikke.
13/9 skriver de "vi gør opgaven færdig i løbet af september"
Helt overraskende sker der selvfølgelig igen ingenting, og derfor rykker jeg dem inden udgangen af måneden.
27/9 skriver de "vi kommer i næste uge"
Endnu engang svigter de deres løfter, og svarer heller ikke på mine henvendelser
6/10 skriver de at de vil komme 11/10, hvilket de selvfølgelig heller ikke gør.
Siden da har de fuldstændig ignoreret mine henvendelser.

Idag kommenterer jeg så negativt på deres Facebookside med det resultat at jeg prompte blokeres fra deres side.
Ganske som andre beskriver, så findes firmaet ikke i CVR-registeret

8 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Expertbyg.dk er ikke registreret i CVR

Den her anmeldelse handler ikke om hvordan virksomheden udfører deres arbejde, men troværdigheden bag virksomheden. Virksomheden markedsfører sig nemlig massivt på facebook som Expertbyg med domænet expertbyg.dk samt CVR: 30200579. Men firmaet Expertbyg eksisterer ikke, og det gør det CVR de skriver heller ikke. Firmaet der ejer domænet hedder til gengæld byggesagkyndigdk. Jeg lagde et link til CVR informationen i et af deres FB opslag, så folk kunne se den rigtige profil, men opslaget blev fjernet med det samme, og min bruger blokeret. Så jeg giver hermed virksomheden 1 stjerne for at forsøge at skjule sin identitetet og viser hermed CVR oplysningerne der ejer domænet expertbyg.dk, så folk kan læse de korrekte oplysninger bag expertbyg.dk: CVR nummer 37625310

11 ottobre 2022

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!

Vi tog imod dette tilbud fra ExpertByg. På det tidspunkt kaldte de sig dog Handybyg. Det har vi 100% fortrudt, og jeg håber virkelig ikke andre skal bokse med dem.

De var søde og fleksible. MEN. Træerne vokser ikke ind i himlen.

De malede vores hus indvendigt 1. august. Aftalen var at de skulle male vægge og lofter, men da vi skulle renovere køkkenet, skulle de ikke male her. De var med på at efterlade en spand maling, så vi selv kunne gøre det.

De var hurtige, og vi betalte.

Da vi så fik ordentlige lamper op, kan vi se lidt småfejl hist og her. Fair nok. Men.. Badeværelset er malet i en anden farve en resten. Mere sand/beige end hvid. Og det var en rest derfra, de havde efterladt. D. 22. august begyndte vi at male køkkenet, og den store farveforskel gik op for os. Jeg kontaktede dem på messenger samme dag. (da det var her de havde været mest aktive i kommunikationen).
De bad om billeder, hvilket de fik. Jeg kunne følge med i at de læste beskederne men svarede ikke. Jeg rykkede et par gange, og først d. 2. sep svarede de, at de ville komme forbi med en halv spand, når de var i nærheden.

6. september var der STADIG ikke kommet noget. Jeg rykkede dem. De svarede først, da jeg kommenterede på et opslag. De sagde de ville sende 5 liter.

Der skete stadig ikke noget.

12. september ringede jeg til dem. Fik fat i en gut, der var lige uforstående overfor forløbet, men ville sende noget med en fragtmand inden for en dag, max to. Dagen efter sendte jeg mail for at bede om opdatering. Intet svar. Derudover to mails mere inden for den næste uge. Stadig intet svar

19. september ringede jeg igen og fik fat i en helt anden. Han ville tjekke kalender og se, hvornår der var én i nærheden. inden for max to dage, og han ville give besked når han vidste præcist hvornår.

Her 8 dage efter, er der stadig ikke sket noget. De svarer ikke på telefonopkald, og da jeg så kommenterede på et opslag (det havde virkede før) og var kritisk, blokerede de mig her på Facebook!!

Jeg kan ikke huske nogensinde at have været udsat for SÅ dårlig kundeservice..

27 settembre 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più