Exklusiv-VVS.dk

Jeg ønskede mig danfoss living termostater og rumfølere. Fik fik nogle håndører i fødselsdagsgave som jeg fluks brugte på mine ønsker. Jeg modtog pakken ganske kort tid efter. Det viste sig den ene te... Leggi di più

Jeg bestilte søndag aften en hydrofor, og fik den leveret tirsdag formiddag. Prisen var ca 30% under den næst billigste på nettet. Hurtig service, lækkert produkt, og kanon pris ! Kan kun anbefales ti... Leggi di più

Bestilte et spejl og fik med det samme en ordrebekræftelse; men der kom i løbet af tre dage ikke en besked om at varen var sendt. Ringede til firmaet- meget begrænset telefontid og fik senere på dagen... Leggi di più

Fremragende service!

Exklusiv-vvs.dk er en af de få webshops tilbage, hvor man virkelig kan mærke, at kunden er i centrum! Super hjælpsomme og vildt hurtige til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende deres produkter. Jeg bestilte ved en fejl det forkerte produkt i min første ordre, men der var absolut ingen problemer med at returnere min vare og jeg modtog det rigtige produkt dagen efter min bestilling. Det er ikke sidste gang, at jeg handler fra Exklusiv-vvs.dk.

31 marzo 2016

Hej Anders

Rigtig mange tak for den flotte bedømmelse.

Exklusiv-vvs.dk

De ved hvad de har med at gøre

Super god kunde service. Jeg ved intet om VVS men fik god vejledning. Desværre viste det sig at jeg ikke kunne bruge det jeg havde bestilt (Danfoss connect). Ingen problem jeg kunne bare sende det tilbage. Jeg handler helt sikkert der igen.

5 febbraio 2016

Hej Ronald

Rigtig mange tak for den flotte anmeldelse. Rigtig god weekend til dig og håber at se dig tilbage i shoppen snart igen.

Super service

Hold da op en service man får her.
Manglede en slange i en kasse til et amatur fra grohe, og der blev sat noget igang med det samme... At Grohe så sender forkert slange er ikke exklusiv-vvs skyld.. men der ringes også til en for at gi status på situationen.. det er bare go service... anbefales herfra... Tak

18 dicembre 2015

Hej Brian

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores webshop.

Super god service

Købte noget, som ikke var de rigtige ting. De har siden rettet beskrivelsen på hjemmesiden og givet mig fuldt beløb tilbage.

God kunde service

25 agosto 2015

Hej Claus

Vi er rigtig glade for din anmeldelse.

Exklusiv-vvs.dk

Super service - får mine varmeste anbefalinger

Jeg har kun godt at sige om Exklusiv VVS, som jeg har handlet med flere gange. Spørgsmål, som jeg har haft til mine ordrer, er blevet besvaret inden for få timer, og jeg har hver gang fået varerne leveret inden for 1-2 hverdage. Exklusiv VVS får mine varmeste anbefalinger!

31 gennaio 2015

Hej Martin

Vi er super glade for din flotte anmeldelse.

Super service, super kvalitet = Exklusiv-vvs

Har handlet en del ved dette firma og har intet fortrudt. Servicen er i top, der er hurtig levering og ikke mindst er det super gode produkter og service. Var dog lidt uheldig med en automatisk vandhane der ikke helt ville lukke, men dette blev løst stort set med det samme, straks efter jeg skrev en mail om at der var et problem, blev der sendt en ny del og derefter kørte det hele som det skulle. Så kun gode anbefalinger herfra :)

29 marzo 2014

Hej Claus

Mange tak for den fine kommentar.