Evolarshop Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Airco besteld bij EVOLAR.nl, andere dag ontvangen. Echter de afstandsbediening lag knel onder de Airco in de doos. Werkte niet. Nieuwe batterij geplaatst; zonder succes. Sinds 15 aug.2026 bezig via wh... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

RONDUIT SLECHTE KLANTENSERVICE Op 14 augustus heb ik bestelling 000283923 geplaatst. Tot op heden is deze niet geleverd en heb ik geen enkele communicatie ontvangen over de vertraging. Na 4... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Geen artikelen bestellen bij dit bedrijf. Ik had een ombouw voor de Airco-buiten unit besteld. De levering ging snel. Ik moest het artikel echter terugsturen omdat ik een te kleine maat had besteld... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

extreem slecht! Evolar is niet bereikbaar!! Product is een dag later dan aangegeven bezorgd. Na bezorging blijkt het product beschadigd te zijn. Hierover een mail met foto's naar de klantenservice ges... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

27 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Defect apparaat en onmogelijk om contact te krijgen

Om te beginnen werd de ventilator te laat geleverd. Na het aansluiten blijkt het ding defect. Vervolgens heb ik uren in de wacht gehangen voor telefonisch contact maar ben er nooit doorheen gekomen. Op de e-mail wordt uiteraard niet gereageerd. Waardeloos bedrijf.
Eigenlijk zou zo één aangepakt worden en de site geblokkeerd zodat er niet nog meer gedupeerden volgen.

23 luglio 2026

Oplichters

Eigenlijk geen ster. Stelletje oplichters. Heb een airco gekocht van bijna 900 euro en wilde hem terugsturen omdat hij niet naar behoren functioneert. Ze zijn onbereikbaar, 3 uur in de wachtrij gezeten en nog steeds geen reactie. Wij gaan juridische stappen ondernemen

17 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wel besteld, niet geleverd, geen geld terug. Scam!

Op 7 juli een bestelling geplaatst en direct betaald. Vervolgens geen verzendbevestiging, geen track & trace en geen duidelijke communicatie ontvangen.

Meerdere keren contact gezocht via e-mail, WhatsApp en telefoon. Telefonisch heb ik meer dan een uur in de wachtrij gestaan zonder resultaat. Op e-mails ontvang ik vooral standaardantwoorden die geen betrekking hebben op mijn vraag of verzoek tot annulering.

Ik heb inmiddels gevraagd om annulering van mijn bestelling en terugbetaling van het betaalde bedrag, maar ook daarop heb ik nog geen inhoudelijke bevestiging ontvangen.

Ik hoop dat Evolar dit alsnog netjes oplost, maar op basis van mijn ervaring kan ik de klantenservice en communicatie momenteel niet aanbevelen.

16 luglio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Geen levering en geen contactmogelijkheid

Zeer slechte ervaring met Evolarshop.

Bij bestelling van een mobiele airco werd op de website vermeld dat het product direct leverbaar was en dezelfde dag verzonden zou worden. Ik heb direct betaald via iDEAL, maar vervolgens bleef een verzendbevestiging uit en werd de beloofde levering niet nagekomen.

De klantenservice is in mijn ervaring feitelijk onbereikbaar. Via WhatsApp, telefoon, e-mail en chat kreeg ik geen inhoudelijke reactie op mijn vragen over de status van de bestelling. De enige reactie bestond uit een AI-/chatbotbericht dat niet inging op mijn concrete vraag over levering. Zelfs op mijn ontbinding van de koopovereenkomst en verzoek tot terugbetaling is niet inhoudelijk gereageerd.

Het gaat bovendien om een seizoensproduct dat tijdens warme dagen aanzienlijk duurder is. Juist dan is tijdige levering essentieel. Een late levering maakt het product grotendeels waardeloos, terwijl het volledige bedrag al vooruit is betaald.

Ik raad daarom aan om zeer voorzichtig te zijn met vooraf betalen bij deze webshop zolang niet duidelijk is dat zij hun leveringsbeloftes daadwerkelijk nakomen en bereikbaar zijn wanneer er iets misgaat.

22 giugno 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più