2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Falsk marknadsföring och dålig service

Jag är väldigt besviken på både kvaliteten och kundservicen hos Evighetssmycken.

Jag har haft mitt armband sedan i vintras och det började slitas ganska tidigt. Nu har det tappat sin guldfärg och ser fläckigt ut med orangea och silvriga partier. Detta känns inte rimligt vid normal användning utan ger snarare intrycket av bristande kvalitet.

Armbandet var från början guld men ser nu tydligt missfärgat och slitet ut på ett sätt som inte känns acceptabelt att använda. Ingen vill gå runt med ett smycke som ser ut så här.

När jag kontaktade kundtjänst fick jag som svar att detta räknas som normalt slitage och inte omfattas av garanti. Samtidigt marknadsför de sina smycken som hållbara och med garanti vilket inte stämmer överens med min upplevelse.

Jag upplever detta som missvisande och oseriöst. Det som utlovas stämmer inte med hur de faktiskt hanterar reklamationer.

Rekommenderar tyvärr inte.

10 agosto 2026

KÖP EJ - FALSK MARKNADSFÖRING! ⚠️

Jag och min kille köpte matchande guldfärgade "evighetsarmband". Efter 2 månader försvann färgen och armbanden är nu gråa, inte ens silver. Jag är så sjukt besviken då jag litade på det som stod på hemsidan och på alla recensioner där. Jag skrev en egen recension men de har inte publicerat den på deras sida. KÖP EJ DÄRIFRÅN - FALSK MARKNADSFÖRING! ⚠️

20 luglio 2026

Falsk marknadsföring

Som andra skriver så är inte dessa smycket någonting av vad de marknadsför som! Färgen släpper super snabbt och kundtjänsten är under all kritik, verkligen inte tillmötesgående. Rekommenderar verkligen inte

13 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Efter bara tre månader hade smyckena…

Efter bara tre månader hade smyckena tappat färgen. De är absolut inte vattentåliga som utlovat och kvaliteten är väldigt dålig. Jag köpte dem till min pojkvän som en symbol för evig kärlek, vilket känns extra tråkigt när de inte ens håller i tre månader. Jag kontaktade dessutom kundservice men fick ingen hjälp alls. Rekommenderar verkligen inte att köpa härifrån.

4 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vill man ha bra kvalité, köp inte

Inte nöjd kund. Står att det ska vara så bra kvalité.
Stämmer inte. Deras evighetsarmband tappar färg och lämnar en grön fin missfärgning efter bara nån månad.
Ifrågasätter man på deras sociala medier blir man blockad och kommentaren försvinner

2 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Precis som alla andra skriver

Precis som alla andra skriver, efter 3 månader ser det ut som en armband från en billig automat! Lägg pengar på annat istället.
Fick samma svar från kundtjänst som alla andra. Värdelös kvalite.

25 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Köpte 2 stycken armband i februari 2026…

Köpte 2 stycken armband i februari 2026 ett guldfärgat och ett silverfärgat.
Det hade inte ens gått 1 månad innan det guldfärgade började flagna på låset.
Skrev till Kundkjänst och det jag fick till svar va att vi hade påverkat det själva så vi måste ha gjort fel när vi tryckte ihop låsen.
Köp absolut inget härifrån för sakerna kommer gå sönder och du får ingen förståelse ifrån kundtjänst.

18 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Så kallade "evighetsmycken" som slits…

Så kallade "evighetsmycken" som slits ut på 4 månader?
Tappat ytbehandlingen, och i kontakt med evighetsmycken:s kundsupport så får vi bara svaret att det är ett normalt slitage som inte är ett produkt fel.
Armbandet var tvunget att klippas av, pga att ytskiktet släppt och blivit fult med skav och hudirritation till följd.
Evighetsmycken erbjuder inte någon form av kompensation, eller rabatt för utbyte.

Aldrig mer!

6 marzo 2026

Dålig kvalité

Dålig kvalité. ”Evighetssmycke” som inte går att ta av tappade färg efter 2 månaders användning. Ska man ha en koncept att de är EVIGHETSsmycke så kanske man borde satsa på mycket bättre material än detta.
Inte värt pengarna tyvärr.

12 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Våra armband har inte ens hållt ett år

Vi köpte fyra armband som marknadsförs som evighetssmycken med livstidsgaranti. Armbanden har lås som enligt företaget inte ska kunna öppnas och därmed vara permanenta. I praktiken visade sig detta vara långt ifrån sanningen.

Låsen har rostat och gått sönder, trots normal användning. Det handlar alltså inte om att de öppnats eller hanterats fel, utan om att själva materialet och konstruktionen inte håller. Detta är ett tydligt produktionsfel.

Trots detta har företaget endast ersatt en av fyra lås. För resten möts man av bortförklaringar och undvikande svar, istället för att företaget tar ansvar för sina egna löften om kvalitet och livstidsgaranti.

Det är svårt att förstå hur man kan marknadsföra smycken som “för evigt” när de inte ens klarar vardaglig användning utan att rosta och gå sönder. Än mer anmärkningsvärt är bemötandet från kundtjänst/ägaren – svaren är otrevliga, nonchalanta och helt utan vilja att lösa problemet.

Jag kan därför inte rekommendera detta företag. Om du letar efter smycken som faktiskt håller vad de lovar, bör du vända dig någon annanstans. Här stämmer inte marknadsföringen överens med verkligheten.

1 settembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più