Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di software

Scritti dall'azienda

Event.it ApS er et selskab stiftet af en gruppe mennesker med et fælles ønske om at levere verdens bedste online tilmeldings- og billetsystem. Systemet var i luften første gang i efteråret 2010. Siden er systemet blevet udviklet voldsomt til idag at være det absolut mest fleksible system af sin art på markedet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

78,75 kr. i billetgebyr for tilmelding til foreningsarrangement!

Jeg er ganske uforstående over for, hvad der berettiger et billetgebyr på 78,75 kr.
Jeg har netop tilmeldt mit barn en svømmecamp i den lokale forening. Prisen er 1.475 kr. men jeres gebyr er uhørt højt. Hvad er det for en service I yder, som skal koste så meget. Jeg kan desværre heller ikke vælge en anden udbyder. Jeg forstår ikke, at I vil være bekendt ikke at have et loft på billetgebyrer.
Jeg kan kun fraråde andre foreninger at benytte jeres service, da det er alt for dyrt for deres medlemmer.

18 gennaio 2025

Kære Anja,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer med os. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester.

Jeg forstår, at billetgebyret på 78,75 kr. kan virke højt. Gebyret dækker de administrative omkostninger ved registrering og håndtering af tilmeldinger.

Vi arbejder på at finde en balance mellem at levere en god service til vores brugere og at holde omkostningerne nede. Vi tager din feedback seriøst.

Vi håber, at du alligevel vil få glæde af svømmecampen, og hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Bedste hilsner,
Support Teamet - Event IT

Valutata 5 stelle su 5

Supernem opsætning med mange…

Supernem opsætning med mange muligheder. Vi har, i vores kursusvirksomhed, lavet mange forskellige opsætninger med håndtering af både billetter og tilmeldinger. Den ene gang vi havde brug for support kom vi igennem med det samme, og vores lille udfordring blev fikset med det samme.

31 gennaio 2024

Kære Morten,

Tak for at dele din oplevelse med vores tjeneste! Vi er glade for at høre, at opsætningen var nem og tilfredsstillende for jer som kursusvirksomhed. Det er vores mål at levere en platform, der giver jer mulighed for at administrere billetter og tilmeldinger på en problemfri måde.

Vi sætter stor pris på din ros til vores supportteam. Vi stræber altid efter at levere hurtig og effektiv support, så I kan få løst eventuelle udfordringer hurtigt og vende tilbage til jeres virksomheds drift.

Tak for at vælge vores tjeneste, og hvis der er noget mere, vi kan hjælpe med, er I altid velkomne til at kontakte os.

event it - Teamet

Valutata 5 stelle su 5

Let at bruge, gode rapporter og professionelle invitationer

Vi undersøgte markedet for udbydere af billetstyring i forbindelse med events. Kravet var både en rimelig pris og enkelt at bruge. Et system som kan alt det vi har behov for og ikke så meget andet. Det fandt vi hos Event It med deres modulære system, så man kun behøver at vælge det man har behov for.
De har hjulpet os godt i gang og vore invitationer med tilhørende tilmelding ser nu professionelle ud. Systemet er let at betjene og alle data bliver præsenteret på en overskuelig måde.

På vegne af InstallatørPartner (inp.dk)
Carsten Nørgaard
Konsulent

1 dicembre 2023

Kære Carsten Nørgaard,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med Event It's billetstyringssystem. Det glæder os meget at høre, at vores modulære tilgang har opfyldt jeres krav om både rimelig pris og enkel anvendelse.

Vi er glade for at have kunne hjælpe InstallatørPartner med at komme godt i gang med vores system, og det er dejligt at høre, at jeres invitationer og tilmeldinger nu fremstår professionelle. Vores mål er altid at levere et system, der opfylder alle behov og samtidig er brugervenligt.

Vi sætter pris på din ros af vores letbetjente system, og det glæder os, at alle data bliver præsenteret på en overskuelig måde. Vi er her altid for at sikre, at jeres oplevelse med Event It forbliver positiv og problemfri.

Tak for at vælge Event It som jeres partner inden for billetstyring, og vi ser frem til fortsat at kunne støtte InstallatørPartner med jeres arrangementer.

Event It-teamet

Valutata 5 stelle su 5

Systemet er intuitivt og flexibelt

Systemet er intuitivt og flexibelt. Det er ret let at tilpasse og man får et meget anvendeligt udtræk på bestillingerne. Ville ønske vi havde haft det noget før.

27 ottobre 2023

Kære Preben,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores system har levet op til dine forventninger og har vist sig at være både intuitivt og fleksibelt.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have et tilpasseligt system, der kan imødekomme dine behov, og vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med at tilpasse det.

Vi er meget enige i at funktionen med udtræk på bestillingerne er en god funktion i systemet, og vi sætter pris at det fungere godt for dig.

Vi vil fortsat arbejde hårdt for at levere den bedst mulige service og support, og vi ser frem til at have dig som tilfreds kunde i fremtiden. Skulle du have spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang, tak for din positive anmeldelse, og vi ønsker dig en vidunderlig dag!

Med venlig hilsen,
Event it - teamet

Valutata 1 stelle su 5

Uhørt højt billetgebyr

Jeg bestiller billetter hvor prisen står klart skrevet, og først lige før jeg skal til at godkende betaling lægger siden 51 kroner til prisen i gebyr!

8 agosto 2023

Kære Nick,

Tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse med vores billetbestillingsside på grund af billetgebyret.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for enhver forvirring eller frustration, du har oplevet. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have klar og gennemsigtig prissætning, og det ser ud til, at vi ikke har opfyldt denne forventning i dit tilfælde.

Vi vil gerne forklare, at billetgebyrer kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder den begivenhed, du bestiller billetter til, billetleveringsmetoden og betalingsmuligheder. Vi bestræber os altid på at informere vores kunder om eventuelle gebyrer på en tydelig og letforståelig måde. Det er uheldigt, at dette ikke var tilfældet i din situation.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi vil straks gennemgå vores billetbestillingssystem for at sikre, at priser og gebyrer præsenteres klart og tydeligt for alle vores kunder. Dette vil hjælpe med at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Vi ønsker at give den bedst mulige oplevelse for vores kunder, og din feedback er en værdifuld hjælp i denne proces. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil være glade for at hjælpe dig med at løse denne sag.

Vi beklager endnu en gang for de ulemper, du har oplevet, og vi ser frem til at forbedre din fremtidige oplevelse med os.

Kundeservice, Event it

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più