2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

A total scam

A total scam, I understand those are slots, but I've had deposits as low as 10 euros never arrive, always had to contact support for something, they called me crazy and not being able to understand, they take your deposit and adds it as bonus so you can never withdraw. Slots are not working even after you deposited, you need to ask for their permission, VIP points are gone if you won't deposit within one week. Just ignore this website.

10 luglio 2026

aucun gain

Ne jouer jamais a ce casino vous n'aurez jamais aucun gain
Moi la première fois il m'on dit que j'avais abuser des bonus donc mon retrait de 500 euros a était supprimer et la deuxième fois pour un autre retarit de 500 euros il m'on dit qu'il avait eu un beug avec leurs machines donc mon retrait était caduque donc aucun gains
ils sont vraiment des personnes que pour faire du chiffres et ne rien distribuer
Barrez vous de chez eux
cordialement

29 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Doit être fermée de toute urgence.

Doit être fermé de toute urgence.Je dois retirer normalement 600€ sur europe777.com et on me téléphone parce que apparemment j'ai fait un double up je suis passé de 0,25 cent à 0,50. Et en ne le fessant pas exprès. Ils n ont rien voulu savoir. Apparemment interdit de doubler ça mise. M'expliquer que j'aurai du passé de0,25 euro à 0,75 euro . Alors oui a fuir. Se permettant de téléphoner quand vous etes inactif depuis un moment . Prétextant qu il y a des nouveaux bonus. La pas de souci. Voleur

21 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

When you win they will not payout

When you win they will not payout . I don’t take no bonuses they off then when you win they come up with you breaking betting rules . A bunch of scammers people beware they are just a bunch of robbing scammers don’t not use there site

17 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dont even consider piaying here.the…

Dont even consider piaying here.the games are fixed to death.they only pay out sben you wagering..i went through ocer 500 spins on big bsss bonanxa and never got a bomus.the game kept disconnecting.they are fixed to bits.avoid at all costs

26 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

What a rip of site just take take then…

What a rip of site just take take then reward a bonus plus none stop phone calls avoid like the plague it’s fake site no wins just take your money and laugh 😆 worst site ever needs closing immediately

14 febbraio 2025

this is a scam

this is a scam. they did not give me my winnings because its from a bonus, well infact they offer bonus to attract customers and if we win they will void the winnings. very bad casino.

4 dicembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più