Euromaster Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Goede banden tegen gunstige prijs. Snel geholpen. Wel moest ik 2 weken later terug omdat een band leeg liep vanwege een defect ventiel dat gratis is vervangen. En als je een lekke band hebt en niet me... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De banden onder mijn auto werden gecontroleerd en vervolgens tegen de bestelde banden vergeleken. Hier werd uitgelegd dat de banden achter, die ik eigenlijk wilde vervangen nog genoeg profiel hadden.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had mijn banden voor de caravan al besteld in juni, vóór ik op vakantie ging. Ik kreeg uitgebreide voorlichting en de medewerker zocht goed uit welke band voor mijn caravan op dit moment de beste k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ging om een uitgebreide airco check, koelde niet meer. Airco is netjes bijgevuld en gereinigd dat was duidelijk te merken. Kreeg er een gratis mastercheck van de auto, zonder dat er gelijk iets wordt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gommista
  2. Servizio auto

Scritti dall'azienda

Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

320 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 36% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

281 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam voor het uitlijnen van mijn achterbanden

Ik kwam voor het uitlijnen van mijn banden, maar kreeg het eerlijke advies dat dit het probleem niet zou verhelpen, omdat de achterbanden gecupt waren. De monteur had ook opgemerkt dat de remblokken volledig versleten waren. En dat een dag voor mijn vakantie! De betreffende monteur heeft heel fijn meegedacht en dezelfde middag nog een gaatje gevonden, zodat ik veilig op vakantie kon. Zeer gewaardeerd!

1 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Klantenservice is prima

De klantenservice was prima, zelf had ik een fout gemaakt met het online bestellen maar het veranderen was geen probleem, wat ik wel jammer vindt is als je de auto weer terug krijgt ze niet even een doekje over je velgen doen en deze met alle vlekken retourneren, maar zeker tevreden en kom absoluut terug

18 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Doen precies wat nodig is!

Je kan snel terecht, en ze maken alleen wat nodig is. Ik had voor zowel voor als achter de remblokken aangevraagd om te vervangen, maar toen alles eraf gehaald was bleek achter nog zo goed als nieuw. (waarschijnlijk gedaan vlak voor ik de auto had gekocht) dus ze hebben alles weer netjes teruggezet en geen kosten gerekend voor dat deel werk. Grote beurt vervolgens ook heel netjes gedaan tegen een scherpe prijs (blijkbaar was er korting). Goede service, fijn personeel.

25 giugno 2026
Valutata 3 stelle su 5

Behandel klanten met respect

Euromaster levert snel en monteert ook snel. Het betreft 4 nieuwe banden overigens. Niets dan lof. In het verleden ook hier in vestiging Helmond banden laten wisselen. Alle opties gekozen die mogelijk waren en inclusief een snelle controle van mijn auto. Hier na afloop niets over gehoord. Wat er zeker beter kan is het luisteren naar de klant. Ik had gevraagd of ze rondom 2.8 bar in de banden konden doen en of ze de profiel diepte van de oude banden konden noteren. Helaas moesten ze weer terug om de profiel diepte te meten en na het wegrijden gaf mijn bandenspanning controle van de auto meer dan 3.1 aan. Die heb ik nl altijd aanstaan op mijn dashboard. Ik gelijk weer terug en wederom gevraagd of het 2.8 mocht worden. Kleinigheidje dacht ik, kan gebeuren dat het even vergeten was. Maar nee, er ontstond eigenlijk een discussie dat mijn bandenspanning controle eerst nog even moest inleren en dat de bandenspanning zich wel zou gaan zetten. Zonder blikken of blozen zegt de jonge knaap dat ik er eigenlijk geen mallemoer van snap en dat het nu eenmaal zo is. De discussie duurde langer dan het opnieuw instellen van de bandenspanning wat helaas niet gebeurde. Weinig klantvriendelijk en echt zo'n momentje dat je weet dat je beter tegen een betonnen muur kan gaan praten dan tegen de monteur. Ondanks dat ze snel leveren, snel en goed monteren toch een gemiste kans en ik zal wel twee keer achter mijn oren krabbelen voordat ik nog een keer terug ga naar deze vestiging.

23 giugno 2026

Goeie service

Goeie service. Op ongeveer de heetste dag van het jaar: rustig, vriendelijk en met aandacht

26 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

ondanks hij niet op voorraad was toch volgende dag er onder

kon de zelfde dag nog langs komen voor mijn band alleen na controle heb ik het advies gekregen 1 band te laten vervangen alleen was die niet op voorraad maar werd meteen besteld en zeiden volgende dag komt die onder voor behoud binnen .De volgende dag werd ik gebeld en kon ik de nieuwe band er onder laten zetten daar waren we erg blij mee 3 dagen later moesten we naar zwemles dus ging het persies goed

19 giugno 2026

Vriendelijk en snelle oplossing

Super vriendelijke medewerker aan receptie, deskundig en plek gemaakt voor een last-minute probleem. Helemaal top! Vorige keer probleempje met de uitlijning maar dat mag geen naam hebben.

22 giugno 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più