Feedback Eternyx
Ja osobne si experience zo služieb Eternyxu naozaj užívam. Čo je veľkým problémom Eternyxu, tak mi príde, že pre úplných nováčikov či začiatočníkov môže pôsobiť dosť chaoticky. Či už divný dvojitý prístup na panel Eternyxu, kedy tam je prístupný nejaký login, tak aj tak je potrebné kliknúť na tlačítko prihlásiť sa cez Eternyx účet. Toto by som určite zjednotil, nakoľko to nepôsobí pre nového používateľa dobre a pôsobí dosť zmätočne. Ďalší problém, s ktorými som sa stretol, tak je prístup k externemu SFTP. Ako k nemu prístup získať je napísané na Wiki, ale ja som to do dnešného dňa nepochopil, nieto bože ešte niekto, kto sa do týchto "systémov" nevyzná a chce si len robiť svoje serveríky.
Veľkým plusom je ale support Eternyxu, ktorý je ochotný pomôcť v čomkoľvek, čiže aj pokiaľ sú niektoré vyššie zmienené body nedostatočné, support team vás určite k nim postupne navedie, no stále som zástancom toho, že by sa to určite malo zmeniť. Performance serverov je taktiež výborný.
Celkovo, ako som zmienil na začiatku, som so službami spokojný, ale sú tu niektoré nedostatky, ktoré som si povšimnul a vymenoval, na ktorých by sa mohlo zapracovať.
20 dicembre 2025
Non scritta su invito