Horrible! Dont order from them. Total scam! I booked a flight for a cetain date. I got confirmation thatthe booking went through from eskytravel. Rhen morw than a month later theywrote they neede to... Leggi di più
Altid nemt og hurtigt og vigtigste billigt fly jeg finder hos eskytravel. Anbefaler hjerteligt til alle. 🙏🏿❤️ Jeg brugte i sæsonens travleste tid hver gang billige flybilletter dukker op kun via... Leggi di più
Bookingbekræftelsesnummer 5904829202. Jeg vil have mine flybilletter! Først blev min booking bekræftet. Så bad jeg om en opdatering, og fik en betalingsbekræftelse, hvor der blev lovet, at billet... Leggi di più
Det er gået nemt at bestille og betale for en billet ved at følge RyanAir´s hjemmeside og ekspederet af eSkytravel. Jeg fandt den afgang der passer mig, og priserne på baggage , skat ,forsikring m.m.... Leggi di più
Alle billige og almindelige flyselskaber samlet på ét sted. Certificeret partner hos IATA. Find uopdagede steder med os!
Polonia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Må betragte selskabet som et svindeforetagende.
Fandt dem på nettet for køb af 2 flybilletter. Fik kvittering og øvrige info. Men dagen efter modtog jeg en mail om, at rejsen var annulleret pga. manglende betaling. Ventede så 3 dage og købte rejsen direkte ved Ryanair. Dagen efter dette køb, trak eSky så alligevel pengene. Kontaktede dem og anmodede om at få pengene retur. Det lovede de. Nu efter 6 uger har jeg ikke modtaget pengene. Jeg stoler ikke på selskabet.

Risposta di Eskytravel
At bestilling og bookning gik glat igennem, og at vi fik kvittering og billetter med det samme.

Risposta di Eskytravel
Dat er mget smart at købe bliter Bagger er find prisen er godt og har også flere muligheder som passer godt for mig og måske elesomen
Har brugt Esky en del og er fuldt ud tilfreds.
Altid hurtigt og let gennemskueligt.
Mange tak!

Risposta di Eskytravel
Jeg kan ikke forstå I ikke kan fatte jeg har købt et værelse på go hotel den 12.3 og et værelse til den 29.4 men har kun fået bekræftelse på det den 12.3 jeg har betalt for dem begge

Risposta di Eskytravel
Jeg fikk snakket med en av flink og hyggelig konsulent,Hjelpsomt, snakket tidlig, forstårlig, Jeg fikk super service.
Tusen takk for en god service.
Regard
Shahid

Risposta di Eskytravel
Det er let at navigere rundt i appen og så er det billige rejser

Risposta di Eskytravel
Jeg bookede et fly, men havde desværre misforstået den valuta prisen var opgivet i. Dette oversteg mit budget og ville gerne slette bookingen.
Eskytravel slettede bookingen uden problemer. Fin service.

Risposta di Eskytravel
I searched for flights, went through the whole booking process and then tried to pay and then got a popup saying the price had gone up by 5 x the original price (600DKK became 3000DKK). I then searched again and saw the same cheaper price, but can't book for that price. Why is Esky wasting my time, I'm obviously not going to pay 5 x the price for the flights.

CANCELED FLIGHT - 6 months later and no refund date defined
Flight AR1290 (May 9, 2024, at 10:20) was canceled, and we had to reorganize our return to Europe through other means (reservations canceled the same day: 5790058598 and 2802991137).
After 6 months of requesting the refund, we still have not received anything.
They will tell you they are requesting your refund from the airline, that they are waiting for responses, and other excuses. Unfortunately, the truth is that their customer service is terrible. They respond just to waste your time, fail to proactively follow up on your issue, and leave you hanging until you give up (this is being written 6 months later).
I regret to say that the only solution we have is to NEVER PURCHASE through this website again in the future.
___
UPDATE (20/11/2024): The airline's customer service says they have already issued the refund to the agency. Additionally, I have friends who bought their tickets directly from the airline, and they have already received their money. Let’s see what excuse Esky comes up with now... :/

Risposta di Eskytravel
Gik nogenlunde glat for en 80 år pensionist.

Risposta di Eskytravel
ADVASRSEL!! Brug aldrig eSkytravel.dk - Man kommer til at betale for håndbagage 2 gange - betaler man for håndbagage ved booking hos eSkytravel kommer man til at betale for samme service igen for at kunne gennemføre check-in hos f.eks. Ryanair. Fup og svindel, og ved klager er der ingen hjælp at finde.

Risposta di Eskytravel
Jeg kunne ikke finde mit booking nummer til SAS, så derfor ringede jeg ind til kundeservice eskytravel - hvor jeg snakkede med en indisk dame. Hun var rigtig sød og tålmodig. I starten var jeg skeptisk, da der var lidt larm i baggrunden samt tanken om den besvær med at finde ens booking nummer via. de mails man fik. Hun hjalp mig med at komme igennem og fandt mit booking nummer. Nu har jeg fået den hentet ned på min SAS app.