Jag beställde ett par skor och använde dem några månader innan båda sulorna gick sönder så både skorna läckte in. Jag kontaktade då e-skor via mail och fick till svar att reklamationen gått igenom och... Leggi di più
Jag beställde ett par superfina skor som tyvärr var för små/ smala. Snabb leverans, god kommunikation från företaget. Då jag tyvärr fick returnera så gick det mycket snabbt för Eskor att bekräfta och... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde två par skor från eskor, tyvärr så stämde inte storleks tabellen på det ena paret och jag gjorde då en retur och beställde ett nytt par i en mindre storlek. Allt gick utan klander och d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snabb o smidig leverans o de skor vi köpte stämde väl överens men vår förväntan. Tyvärr var vi tvungna att reklamera o en ersättningsvara ej möjlig. Trygg o säker retur o återkoppling från Anna... Leggi di più
- Negozio di scarpe
- Negozio di borse e valigie
- Negozio di accessori di moda
- Pelletteria
- Negozio di valigie
Scritti dall'azienda
Eskor.se är en webbutik med skor och accessoarer. Vi har över 500 varumärken och 50 000 skor och väskor. Vi har förtroende de störstas förtroende: Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Liu Jo, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox och många fler.
Svezia
- info@eskor.se
- eskor.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Bra pris
Bra pris! Har beställt ett par Timberland kängor, jättefine.
Tog lite längre tid bara med jag är njöd!

Risposta di eskor.se
Bra pris och relativt snabb frakt.
Bra pris och relativt snabb frakt. Postnord fumlade runt med mitt paket lite när dem hade fått det men Eskor fick iväg det fort från lagret. Så långt allt bra.

Risposta di eskor.se
Mycket bra pris o ganska snabb leverans…
Mycket bra pris o ganska snabb leverans samt bra o snabb support.

Risposta di eskor.se
Har nu tyvärr väntar i 1 vecka på…
Har nu tyvärr väntar i 1 vecka på skorna utan att dom kommit fram. När jag går in och kollar hos fraktbolagen finns det ingen information om vart dom är eller när dom kommer, tråkigt när det är så osäkert

Risposta di eskor.se
Rekommenderar varmt snabbt och okomplicerat köp
Rekommenderar varmt ! Helt fantastiska bekväma skor i högsta kvalité. Stort sortiment så förmodligen hittar du fler än ett par snygga skor till ett förmånligt pris. Jag har redan köp några par. Snabba leveranser och mkt vänlig kundsupport. Enkelt & lätt att göra retur 👍😊

Fina skor till bra pris
Fina skor till bra pris
Och snabb service
Kommer att handla igen

Fungerade bra
Beställde ett par stövlar och de kom som de skulle.
Hade gärna sett att det gick att betala med faktura, men annars är jag nöjd

Bra priser
Bra priser, snabb leverans!
Minus, storlekguide finns ej för alla skor!

Risposta di eskor.se
Måste säga att jag var skeptisk från…
Måste säga att jag var skeptisk från början. Just i skrivande stund kryllar det av falska skobutiker på nätet men detta visade sida sig inte vara en av dem. Skeptisk var jag främst för att det var lite för billigt. Tittade mycket på bolaget och vad som verkade konstigt. De hade fått kommentarer om att det bara gick att betala i förskott. När jag betalade gick det bra även med VISA och Mastercard. Bra det, annars hade jag nog låtit bli att köpa.
Bolaget är vad jag kan se ett polskt bolag. Eobuwie.pl heter det i Polen och var enkelt att hitta med en sökning. Lagret hittade jag i Polen vi Google maps så jag kunde se att de faktiskt existerade med fysiskt lager.
När jag väl hade betalt min order då gick allt väldigt fort. Beställde måndag. På tisdag fanns skorna i Sverige. Tyvärr fick PostNord tag i paketet och tyckte de skulle brilljera genom att skicka skorna till fel utlämningsställe 3 gånger! Fick ut paketet efter en bra försening efter att jag hade gjort en deal med utlämningsstället om att inte skicka tillbaka det till PostNord för omleverans.
Hade inte PostNord varit leverantör i Sverige så hade de fått full pott. Gör de sig av med PostNord kommer detta bli väldigt bra. Egentligen har Eskor inte gjort något fel alls förutom att de har PostNord som leverantör i Sverige.

Rekommenderas!
Beställde från dem men var ändå nervös då det är ett utländskt företag. Inga som helst problem. Supersnabb leverans! Fick pengarna tillbaka när skorna inte passade och när jag kontaktade kundtjänst fick jag svar direkt.
Billiga, snabba och trevliga. Dessutom gratis retur. Rekommenderas!

Risposta di eskor.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.