Wij hadden direct een goede samenwerking met de medewerkers van Era. Alles is vlot verlopen, de bezoeken, paperassen, keuze van de kopers... Was een goede ervaring ! Ann en Mike
Na twee jaar zoeken vonden we onze droomwoning bij Era en besloten toen ook onze woning via Era te verkopen. Helaas verliep dit niet van een leien dakje door problemen met kopers. Gelukkig kon... Leggi di più
Sindi et Bjorn sont professionnels, disponibles, aimables, écoutent les besoins, suivi administratif rapide, planning respecté! Sindi merci pour ton empathie et ton dynamisme.
Het appartement werd vlog verkocht tegen de afgesproken prijs.
Dettagli dell'azienda
- Agenzia immobiliare
- Valutatore immobiliare
- Amministrazione immobiliare
- Agenti immobiliari
- Consulente immobiliare
- Costruttore immobiliare
Scritti dall'azienda
Jouw thuis neemt een centrale plaats in jouw leven in. Bij het kopen of verkopen ervan laat je je dus niet door om het even wie begeleiden. Kies voor een erkend vastgoedmakelaar die de streek door en door kent en feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt. Zoek je dat unieke pand, de best mogelijke prijs voor jouw eigendom of gewoon een lekkere kop koffie? Bij ERA VISIE PLUS ben je hiervoor aan het juiste adres. Ontdek hieronder & op Facebook wat wij voor u kunnen betekenen. Welkom!
Ninoofsesteenweg 255, 1700, Dilbeek, Vlaams Gewest, Belgio
- +32 2 582 17 35
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Top ervaring
Helaas verliep dit niet van een leien dakje door problemen met kopers.
Gelukkig konden we rekenen op de professionalisme van Era om dit recht te trekken en in goede banen te leiden.
Dank zij de inzet van Patricia Simillon die overuren draaide om die klus tijdig gereed te krijgen slaagde zij er in om het onmogelijke te realiseren.
Zonder haar toewijding en inzet zou dit niet gelukt zijn en zijn we bijzonder dankbaar ze heeft ons enorme kopzorgen en stress vermeden.
Vertrouwd haar doet wat ze aanraad zoals wij hebben gedaan en dan kan ook soms het wonder geschied worden, ze verdiend een pluim en onze erkentelijkheid.
Bedankt dat onze droom werkelijkheid is geworden doe zo voort.
Groetjes Claudine & Eric.
Gert VERHULST
Gert VERHULST, in Dilbeek, was absoluut top! Goed advies, snelheid in het proces! PERFECT!
Vlotte Afhandeling
Wij hadden direct een goede samenwerking met de medewerkers van Era.
Alles is vlot verlopen, de bezoeken, paperassen, keuze van de kopers...
Was een goede ervaring !
Ann en Mike
professionele begeleiding
professionele begeleiding, eerlijk advies, er wordt voor alles gezorgd.
de woning en de garage werden voor ons als verkoper zorgeloos verkocht aan de verwachte voorwaarden.
Het appartement werd vlog verkocht…
Het appartement werd vlog verkocht tegen de afgesproken prijs.
ERA VISIE PLUS - Dilbeek: een AANRADER!
Zeer vriendelijke, professionele mensen die er met raad en daad bijstaan om je te helpen.
Excellente maitrise du dossier
La commerciale qui nous a accompagné connaissait très bien son dossier.
Service proactif et de qualité.
Goede opvolging
Super bien agence
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.