Fijn contact gehad over welk product ik…
Fijn contact gehad over welk product ik moest kiezen, heeft echt geholpen bij de blessures van mijn pony!
Equi-Tech is een Nederlands bedrijf wat hoogwaardige producten voor paarden aanbiedt, met technologie in het achterhoofd. Onder andere infrarood producten voor een genezend en herstellend vermogen. Massage apparaten met Hot & Cold functie, en de producten van HorseWash®.
Het Patronaat, 7271 ZS, Borculo, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Product is mooi! Helaas erg traag met versturen al helemaal als er iets ontbreekt. Daarover gemaild geen antwoord na een week nog x gemaild dat ik graag antwoord wou, mail terug dat in de spam zou zitten maar wel vreemd dat dit bericht dan niet in de spam belande. (Zelfde mailadres) Na dat ik bevestiging had dat de ontbrekende onderdelen zouden worden toegestuurd kreeg ik 6 dagen later pas een verzendbevestiging. Maar helaas zat daar dus en niet het juiste product in maar doordat het in een normale enveloppe verzonden is ook nog eens niet compleet.
Oftewel mijn product is nog steeds niet compleet.
Product is mooi! Helaas erg traag met versturen en de beschrijving ontbreekt. Daarover gemaild en na even antwoord, nog x gemaild dat hij er niet bij zat ze zouden een foto mailen. We zijn bijna een week verder maar nog altijd geen antwoord.
Ik heb een infrarood pad besteld, snelle levering, heel fijn product. Ik gebruik hem voor mezelf op de rug en knie en bij ons paard voor het gehele lichaam. Zij geniet er heel erg van, is een stuk relaxter in omgang en mijn pijn in rug en knie neemt ook af. Ik ben heel tevreden.
Echt snelle levering en kwaliteit producten, ik raad het aan!
Fantastische producten die optimaal werken voor m’n paard! Snelle levering en hoogwaardige kwaliteit. Zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel!
Belachelijk lang wachten en NOG NIKS ontvangen en reageren op mails ho maar