Via een advertentie op de website van EpicBuilds gekomen. Had nog nooit van het bedrijf gehoord, maar ze hebben een goed aanbod met aantrekkelijke prijzen. Na het plaatsen van de bestelling, direct ee... Leggi di più

Ik heb inmiddels al een aantal keer besteld en zag nu weer een mooie aanbieding van een combi magnetron. gelijk besteld aangezien de vorige keer ook alles perfect ging. Ze hebben een erg goede service... Leggi di più
Ze waren erg behulpzaam bij de laptopkeuze. Het is uiteinlijk een Acer Inspire geworden. Top service!
Ik heb mijn pc onlangs gekocht bij eppic builds. Hele goede kwaliteit pc voor het geld. Wel is de koeler wat aan de luide kant bij zware games.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Epic-builds.nl zijn we gepassioneerd over gaming en streven we ernaar om gamers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige gaming pc's. Onze missie is om de ultieme game-ervaring te bieden, of je nu een doorgewinterde gamer bent die op zoek is naar de nieuwste technologieën of een beginner die een solide start wil maken. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Bij EpicBuilds gebruiken we alleen de beste componenten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze gaming pc's topprestaties leveren en betrouwbaar zijn. Of je nu een gaming pc met een Intel of AMD CPU wilt, een NVIDIA GeForce of AMD Radeon grafische kaart, wij hebben de perfecte configuratie voor jou. We geloven in transparantie en eerlijkheid in al onze interacties met klanten. Daarom streven we naar uitmuntendheid in klantenservice en zijn we trots op onze positieve reputatie op platforms zoals Trustpilot. Ons team van experts staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele problemen snel op te lossen. Bij EpicBuilds gaat het niet alleen om het verkopen van gaming pc's; het gaat erom dat elke klant een geweldige ervaring heeft en met vertrouwen kan gamen. We zijn er trots op om deel uit te maken van de gaming community en kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte gaming pc te vinden bij EpicBuilds
De boelelaan 1114, 1081HZ, Amsterdam, Paesi Bassi
- 085 004 6662
- info@epic-builds.nl
- epic-builds.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
De verzending duurde wat langer dan…
De verzending duurde wat langer dan normaal maar meerdere mails met uitleg dat ze door de feestdagen niet alle onderdelen binnen hadden was ik gerustgesteld, nu heb ik hem al uitvoerig getest en hij werkt perfect! Bedankt epicbuilds
Great attention to customer service and…
Great attention to customer service and communication.
Ordered a custom computer.
Ordered a custom computer.
Had it delivered on time with everything working in perfect order.
Also provided help with installing after market parts post delivery.
Will order my next rig here.
Professionals!
Prettige communicatie, snelle levering en een mooi product. Je merkt aan alles dat je met professionals te maken hebt.
Net gebeld met een probleem met geen…
Net gebeld met een probleem met geen beeldsignaal. Ik ben meteen super snel en vriendelijk geholpen. Wij zijn super blij :-)
Heel goede service
Heel goede service. En bij een mogelijks probleem binnen de 24u opgelost. Top bedankt. Een echte aanrader.
Een snelle levering, goede communicatie
Een snelle levering en er word met duidelijke taal gecommuniceerd. Goede service, zeker een aanrader!

Blizzard R76 AR78X Gekocht
Blizzard R76 AR78X Gekocht
Geweldige computer en snelle levering!

Uitstekende kwaliteit!
Super netjes gebouwd en werkt heel goed! In ieder geval geen enkel probleem ervaren. Zelfs door vertraagde levering nog een compensatie. :)

Risposta di Epicbuilds
Snelle levering en goede…
Snelle levering en goede klantenservice.
De Blizzard is echt goed in elkaar gezet en werkt boven verwachting. Complimenten aan de chat en mail contact.

Risposta di Epicbuilds
snel antwoord en snelle levering
Goede en betrouwbare computerbouwer
Tom levert een goed systeem voor een schappelijke prijs. De service is top, hij reageert snel en adequaat. Ik zou zo hier weer een systeem kopen!
Hele goede pc
Ik heb mijn pc onlangs gekocht bij eppic builds.
Hele goede kwaliteit pc voor het geld.
Wel is de koeler wat aan de luide kant bij zware games.

Risposta di Epicbuilds
Netjes en snel geleverd. Aanrader.
Voor onze zoon de Shadow Storm gaming PC gekocht, hij kwam netjes geleverd en onze zoon is er ontzettend blij mee!
Goede game pc en goed advies
Ik was op zoek naar een goede game pc voor een goede prijs. Ik nam contact op met Epicbuilds en ben heel erg goed geholpen met advies voor de te kiezen specificaties. Vervolgens bestelling geplaatst en snel geleverd.
Erg blij met mijn aankoop en hij doet het super!!
Frost bite gaming pc
Ondanks dat er nog geen reviews beschikbaar waren heb ik onlangs via bol.com een frost bite gaming pc besteld bij Epicbuilds. De PC kwam eerder binnen dan aangegeven bij bol.com en doet het super goed!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.