Sjukt oseriöst. Skickar ut pappersfaktura och tar fakturaavgift trots att jag samma dag som den första parkeringen anmäler kortbetalning och kortnummer. Uppenbart att de bara är ute efter att maximera... Leggi di più
Avoid at all costs – this will cost you money You can’t buy a new 30-day ticket in advance without cancelling your current one, so you’re forced to time it down to the exact minute just to av... Leggi di più
ePark tvingar på faktura med avgift. Vid sms-parkering fuskar bolaget in nya kunder på faktura med avgift, trots att betalkort angetts som betalmetod. Uselt och girigt beteende. Svar från ePark... Leggi di più
Bara massa krångel. Fakturor man får den 5e som dem vill ska vara betalade den 15e vilket är orimligt då alla får lön 25e. Man lägger in sitt kort. Då blev det krångel igen för då betaldes fel faktura... Leggi di più
Scritti dall'azienda
ePARK är ett svenskt företag som etablerades för över 15 år år sedan i Luleå. Med ePARK får du en trygg, snabb och enkel parkeringsapp – framtagen för att förenkla livet för både privatpersoner, företag och kommuner. Vi är en ledande aktör inom digital parkering, med innovativa lösningar som anpassas för att möta behoven i flera länder. Vår populära app gör det möjligt för dig att hantera parkeringen smidigt, vare sig det gäller vardagens ärenden eller arbetsdagens krav. Med ett tydligt fokus på användarvänlighet och pålitlighet har vi byggt upp ett förtroende hos över en miljon användare. Vi skapar inte bara teknik – vi bygger relationer och partnerskap, så att du kan lita på att du alltid får en modern och enkel parkeringsupplevelse med ePARK. Om du inte är nöjd med oss förväntar vi oss att du kontaktar vår support på 010-101 31 10 eller på support@epark.se.
Anders Carlsson Gata 14, 417 55, Göteborg, Svezia
- 010 -101 31 10
- support@epark.se
- epark.se
Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Fick ett inkassokrav för en parkering…
Fick ett inkassokrav för en parkering där summan inte stämde, de sa dessutom att de skickat påminnelseavgift till min gamla adress vilket inte stämmer då jag haft eftersändning samt varit där och kollat i brevlådan så inget skickats dit.
Parkera inte via detta bolag.
Bluff företag
Parkering som inte går att starta, fakturor som inte kommer. Inkassokrav som kommer. Inte ens rätt belopp angivna efter påstådd parkering som inte ens blev av. Kundtjänst helt utan förståelse service. Kommer hellre att parkera bilen kilometer bort än att någonsin parkera vid en av era parkeringsplatser.
Fick en faktura med en dag kvar på…
Fick en faktura med en dag kvar på förfallodatum som jag missade att betala i tid eftersom jag inte insåg att den hade kommit så sent. Efter att jag betalat fick jag ett par dagar senare en ny faktura som jag också betalade. Efteråt när det visar sig att jag dubbelbetalat så vägrar de göra återbetalning om jag inte betalar dem en administrationsavgift på mer än vad fakturan ligger på.
Krånglig dålig info
Krånglig dålig info, avgifter, lätt att göra fel och noll möjlighet att få tillbaka peng om man uppenbart betalat dubbelt p g a otydlighet.

Risposta di ePARK
Det har börjat dyka upp extra avgifter…
Det har börjat dyka upp extra avgifter vid varje parkering "Försäkring" och "Expressparkering".
Jag ringde till ePark som förklarade att de lagt till en funktion i appen där man kan bocka i att man vill ha "tryggare parkering". Mycket liten text, lätt att missa och komma åt. Har man väl valt så är det där till man valt att kryssa ur.
Om man inte verifierar sitt konto så tar de ut en avgift "Expresshantering". Den informationen skickades som push notice i appen. Då jag inte önskar push notice i telefonen så fick jag inte informationen och de har inte valt att skicka informationen på annat sätt.
I kontakten med företaget fanns det ingen förståelse eller vilja att göra något åt dessa avgifter. Om det inte är bedrägligt så är det uppenbart ett sätt att få in lite extra pengar. Undvik företaget om ni inte önskar extra avgifter eller var mycket noga att titta på appen så att det inte dyker upp extra knappar för tjänster ni inte önskar.
En parkering mellan 06:58 - 15.13 Taxa 4 i Stockholm 83 SEK, Försäkring 29 SEK, Expressparkering 8.30 SEK (vad är ens expressparkering och vilka extrakostnader ska de täcka?).
Medvetet försena fakturor
Jag kontaktade er via e-post då fakturan var försenad i över 3 veckor, men fick svaret att ingen faktura fanns. Två veckor senare får jag en faktura på 15 kr + påminnelseavgift 60 kr. Ert oseriösa företag .

Risposta di ePARK
Bedrövlig support och oschysst avgift
Bedrövlig support. Hade fått en märklig avgift i samband med en parkering och ringde för att få klarhet. Bemöttes med en axelryckning och tonen var nästintill otrevlig.
Jag hade varit på tillfälligt besök i Stockholm och skulle parkera i innerstaden (vilket är ohemult dyrt i sig). Laddade ner appen och skapade konto inkl lade in mina kortuppgifter. Kollade den kortfattade infon gällande taxa på aktuellt område men vid utcheckning visade det sig att Epark också tar en s k expressavgift på 10 % av hela parkeringssumman! Avgiften kan tydligen undvikas genom att verifiera kontot med Bankid, men just den infon ser man endast på punkt 6 (sid 5 av 6) i Villkoren. Denna punkt bland övriga villkor förväntas man alltså uppmärksamma i samband med att man på stående fot startar en parkering. Borde enkelt kunna ges en vink om denna avgift i samband med övrig taxa-info (finns gott om plats för det).

Riktiga skojare
Riktiga skojare, till skillnad från Easypark och andra smidiga lösningar försöker ePark lura kunder. Det ska vara bökigt att betala så när man inte kan swisha utan måste ta faktura så kan de skita i att skicka fakturorna så att man sen får inkasso direkt.
Vägrar göra nått åt saken heller så de lever på blufferiet. Polisanmälan är på gång.
Edit: Nej Swish funkade inte alls. De svarar att de har skickat fakturor men det stämmer inte. Verkligen märkligt att både faktura och påminnelse försvinner. Vill lägga till hur ovilliga de var att hjälpa på supporten med. Undvik!!

Risposta di ePARK
Helt plötsligt så var man premium…
Helt plötsligt så var man premium medlem?! Ett Abonnemang som kostar 9kr/ månad. Äckliga as.

Risposta di ePARK
JÄTTEDÅLIG kundtjänst när det gäller…
JÄTTEDÅLIG kundtjänst när det gäller faktura frågor helt ohjälpsamma.

Slutet gott, men
Bra bemötande, men man önskar att den ursprungliga förfrågan läses tydligare för att undvika repetition. Sedan kan man undra hur det är möjligt att ta betalt för ett reg.nr. som inte finns...

Crappy company hard stop
Crappy company hard stop! I am so f--n tired of company that have no shame and are just out to make money out of people by giving nothing back. Worst f shit company!
I wonder how it is to work at a company which culture are to trick people.....
Unfortunately this review will not help....as they don't care shit....
Luriga och otydliga med hur betalning…
Luriga och otydliga med hur betalning går till. Man kan välja att ha en lättförståelig app osv, eller så kan man välja att ha det lite luddigt och otydligt vilket epark har valt. Avskyr såna företag. Underförstått har jag självfallet bytt bort dom.

Risposta di ePARK
Jag hade en mycket dålig upplevelse med…
Jag hade en mycket dålig upplevelse med E-Park. Jag råkade av misstag aktivera en månadsparkering men avbröt den omedelbart inom en sekund. Trots detta skickade de en faktura på 400 kr och vägrade att makulera den, trots att tjänsten aldrig användes.
Deras kundservice var oflexibel och hänvisade enbart till sina villkor utan att ta hänsyn till omständigheterna. De erbjöd ingen lösning eller förståelse, vilket visar på bristande kundfokus.
Om du vill ha en smidig och rättvis hantering av parkeringstjänster, rekommenderar jag att du väljer ett annat företag.

Risposta di ePARK
Parkerade tyvärr med epark idag
Parkerade med epark idag, efter att jag skrivit avsluta får jag ett sms med en länk, det enda jag kan göra på länken är att lägga till mina uppgifter dvs namn, adress kontouppgifter. Ingenstans finns några uppgifter om hur man betalar, ingenstans finns någon kontaktlänk, känns som jag kommer få en påminnelse på posten innan jag ska ha en chans att öht betala deras avgift. Smart om man vill framstå som oseriösa och fiska bottenbetyg på omdömessiter

Risposta di ePARK
Oproportionerliga avgifter och bristande kundservice
Jag har haft en mycket negativ upplevelse av att använda ePARK:s tjänster och vill lyfta fram flera problem som gör att jag inte kan rekommendera tjänsten i dess nuvarande form.
För det första är informationen om SMS-betalningar mycket missvisande. På själva parkeringsplatsen framgår det inte tydligt att SMS-betalningar medför extra faktureringsavgifter. Det vanliga för SMS-betalningar är att kostnaden debiteras direkt på mobilabonnemanget, men här tillkommer istället faktureringsavgifter som gör betalningsmetoden avsevärt dyrare än andra alternativ. Att detta inte framgår tydligt på plats eller i samband med att kunden väljer SMS-betalning är oacceptabelt. Hur motiverar ni att denna information inte presenteras mer transparent?
För det andra är avgifterna som tillkommer helt oproportionerliga. En parkeringsavgift på 13,92 kr resulterade i en faktura på 39 kr, och när fakturan betalades några dagar för sent fick vi dessutom en betalningspåminnelse på ytterligare 60 kr. Den totala kostnaden landade alltså på 99 kr, vilket motsvarar en ökning med över 600 % av den ursprungliga parkeringsavgiften. Jag anser att detta är oskäligt, särskilt med tanke på att det rörde sig om en så låg parkeringsavgift.
Slutligen upplevde jag att kundtjänsten inte bemötte mina frågor på ett tillfredsställande sätt. När jag kontaktade ePARK för att få svar på mina specifika frågor hänvisades jag bara till betalningsvillkoren. Mina invändningar om rimligheten i avgifterna och den missvisande informationen om SMS-betalningar blev aldrig besvarade.
Sammanfattningsvis anser jag att ePARK:s avgiftsmodell är både missvisande och oproportionerlig. Det behövs betydligt bättre transparens och tydlighet, särskilt när det gäller SMS-betalningar, samt en mer rimlig hantering av små parkeringsavgifter. Jag kan tyvärr inte rekommendera denna tjänst till andra i dess nuvarande form.

Ni är bedrägligt
Vad 17 vad
det för bedrägeri, nu jag har fått inkassokrsv från er som jag inte varit i det området under den senaste fyra året. Dessutom jag inte mottaget eran faktura och ni redan skickade mig till inkasso. Jag kommer betala in inkassofaktura men jag går till Konsumentverke och era rutiner.

Risposta di ePARK
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.