Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Jeg fik et svar dagen efter (ret usædvanligt) med en meget præcis vejladning hvordan jeg aktiverer min gamle birk. Dog, jeg har endnu ikke afprøvet om brikken virker da jeg bruger normalt Tesla oplade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We experience many companies that issue apps for charging purposes. We don't like that, because: looking at and operating a mobilephone outside in all kinds of weather, such as: snow frost rain, s... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har været Eon kunde i 2 år og været yderst tilfreds. Kundeservice er altid hjælpsom med tekniske problemer som eksempelvis da min lader skulle lave en firmware opgradering og derefter gik i sort, e... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Kære brugere af EONs app eller brik, var i Salzburger Land for at holde juleferie og ville så lade hos EON i Tyskland. Der virkede appen eller brikken overhovedet ikke, lige meget hvor på turen... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di energia elettrica

Scritti dall'azienda

E.ON i Danmark producerer og leverer fjernvarme til mindre byer, og er dermed en del af svaret på samfundets ønske om at øge andelen af grøn energi. Byerne får varme fra E.ONs lokale, energieffektive anlæg, der leverer nem og sikker varme. Sammen med partnere på vores Biogasanlæg leverer E.ON ca. 10 % af Danmarks samlede produktion af biometan, og bidrager dermed til at nedbringe Danmarks C02-udledninger. Vi står også bag en række biogas-tankstationer, der giver et grønt alternativ til den tunge transport. Vores søsterselskab, E.ON Drive Infrastructure, driver et af Danmarks største ladenetværk til elbiler, der giver adgang til opladning både i Danmark og mange andre lande i Europa. Dem finder du her: edri.dk / https://dk.trustpilot.com/review/edri.com

Informazioni di contatto

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

fremragende kundeservice

havde en udfordring ift. opladning og er blevet løst af Eon kundeservice's medarbejdere, ville gerne fremhæve hendes navn, men ej sikker på det er ok, håber du ved hvem du er. tak

18 gennaio 2024

Hej Johan

Tak for din fine anmeldelse af vores medarbejder – vi sender beskeden videre til rette vedkommende.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din udfordring i forbindelse med en opladning.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for vores hjælp.

Valutata 1 stelle su 5

Skulle bruge hjælp til opladning af bil…

Skulle bruge hjælp til opladning af bil ved en af jeres ladestandere ved motorvejen Herning nordgående.

For at komme i kontakt med en udenlandsk person der ikke kan dansk eller knapt engelsk, og hvor vedkommende smider røret på.

Elendig kundeservice!

17 gennaio 2024

Hej Ronnie

Vi beklager meget, at du har haft dårlig oplevelse, da du havde brug for hjælp til din opladning.

Det er bestemt ikke i orden, at vores telefon besvares af en medarbejder, der hverken kan ordentligt dansk eller engelsk – og slet ikke, at forbindelsen afbrydes i utide.

Du skriver ikke, hvornår hændelsen er sket, og det er derfor vanskeligt at gøre noget konkret ved det, men du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og uddybe forløbet, så vi kan sikre, at det ikke sker igen.

Kundeservice kan kontaktes via kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15. Vælger du at skrive til os, må du meget gerne skrive ’Trustpilot’ i emnefeltet, så din henvendelse ender det rigtige sted.

Valutata 1 stelle su 5

Vi har haft vores laderboks i 3 dage…

Vi har haft vores laderboks i 3 dage hvor den fungeret fint, lige indtil fredag ca kl 15 hvor min kæreste få en mail fra eon medarbejder- der står at de prøver at opdatere ladeboks og siger at vi skulle slukke/genstarte den og melde tilbage om den virker.. det gjorde den ikke og nu-3 dage senere- mandag, vi har stadig ikke hørte fra eon eller teknikere, vores lader virker ikke, og vi skal lade på offentlige lader igen…
Tænk at komme i gang med at opdatere med en mistænksom Update kl 15 på en fredag! Hvor dumt og uprofessionel det er. Vil aldrig anbefale eon- vælg hvad som helst andet!

15 gennaio 2024

Hej Edvinas

Vi beklager, at opdateringen af jeres ladeboks er kommet ubelejligt og ikke har fungeret tifredsstillende.

Når vi beder jer genstarte ladeboksen, er det fordi, den er offline – det er muligt, at den lader, som den skal, men er den offline, indrapporterer den ikke forbruget til os.

Modtager vi ikke forbruget, kan vi hverken afregne jeres konto eller tilbagebetale elafgift.

Vi har ikke en konto i dit navn, så den må være i din kærestes, og da du ikke skriver adresse, kundenummer eller sagsnummer for opdateringen, kan vi desværre ikke tjekke status på jeres boks eller ringe jer op.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så godt vi kan, så I hurtigt kan bruge jeres ladeboks igen, så kontakt os venligst på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Opmærksom kundeservice

Havde et par spørgsmål vedr afregninger, og noget teknisk omkring laderen og refusion. Fantastisk hjælpsom kundeservice fra Pernille, som også fulgte op efterfølgende på email.
Perfekt.

4 gennaio 2024

Hej Thomas

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig både med dine afregninger og det mere tekniske.

Valutata 1 stelle su 5

Elendigt! Ingen standere som virker..

Det er simpelthen det værste firma på marked, ingen standere der virker og igen der svare på telefonen som de ellers oplyser.
Har nu sidden i kø i en halv time, igen!
Jeg har endnu til gode at opleve de svarer.

6 gennaio 2024

Hej Christoffer

Vi er meget kede af, at du har haft så vanskeligt ved at komme igennem til vores servicetelefon – det er bestemt ikke i orden.

Vi har et af Danmarks største ladenetværk, og langt de fleste af vores standere er blevet udskiftet de seneste år, men det kan desværre ske, at der opstår problemer også med nyere standere.

Du nævner ikke, hvilke ladestandere du har oplevet problemer med, og det er derfor vanskeligt at være konkret, men man skal kunne fejlmelde vores ladestandere alle døgnets timer – helst uden lang ventetid.

Vi vil tage sagen op med vores samarbejdspartner, der tager telefonen uden for vores almindelige kontortid, og høre, hvorfor der var så lang svartid i weekenden.

Valutata 5 stelle su 5

Kundeservice gav mig en super god…

Kundeservice gav mig en super god kundeoplevelse. Jeg må virkelig rose Inge for en superservice.

29 dicembre 2023

Hej Søren

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er meget glade for, at vi kunne hjælpe dig, og du er tilfreds med vores service.

Super oplevelse

Super oplevelse
En tur frem og tilbage fra Midtsjælland til Tønder med min handicappede lillesøster blev en super oplevelse med EON. Den midlertidige rabat på ladestandere i Jylland kombineret med at min destination i Tønder lå 100 meter fra en 50KWH EON ladestander gjorde at det ikke kunne blive mere nemt. Fik ladet de nødvendig 30KWH på ca. 40 minutter hvor vi alligevel sad og drak kaffe, og så havde jeg rigeligt til hjemturen.

Super nemt at lade md EON app-en som jeg brugte for første, men ikke sidste gang.

Jeg håber at jeres prispolitik fortsætter nogenlunde i samme niveau. Så er jeg på særligt med destinationsladere og hurtigladere, selvom den ene af mine el-biler er en Tesla.

27 dicembre 2023

Hej Ole

Vi er glade for at høre, at alt fungerede for din søster og dig på jeres tur over Fyn.

Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med oplevelsen – vi skal gøre vores bedste for fortsat at leve op til forventningerne.

Jeg holder mig fra Eon

Jeg holder mig fra Eon, disse ladere er for indviklet , til her og nu tankning, der er ingen hjælp når det skal bruges.. se lige svaret, du skal bare lige have en nøgle brik og oprettes som bruger og have tilknyttet et kreditkort.. super dårligt system hvis alle ville gøre dette, prøv at tænke på hvis Sportsmaster eller fx Føtex sagde dette… Jeg spår at Eon er en dårlig forretning, ikke at de klarer sig dårligt det kan man se på alle anmeldelserne …

Og som opfølgning på jeres svar, kan jeg informere jeg var ved en stor lader, lyn lader/hurtiglader på 150kw udenfor oddense, og her var det ihvertfald ikke mulig, og sjovt var der et andet hold der også prøvede inden men kørte igen..

Ok ok sidste svar fra mig og spørgsmål til jer :) hvis i selv syntes det er så nemt og kører så godt, hvordan forklarer i så jeres anmeldelser her? 1.7… ikke så imponerende vel :)

18 dicembre 2023

Hej Thomas

Vi er kede af at høre, at du vælger vores ladestandere fra – det er naturligvis ikke den reaktion, vi ønsker.

For at gøre vores ladenetværk let tilgængeligt tilbyder vi to forskellige løsninger:

Det nemmeste er at bestille en E.ON ladebrik og have den liggende i bilen. Ladebrikken er gratis og uden abonnement eller binding, så kan du bruge den – også selvom du sjældent lader på E.ON Drive standere. Du betaler kun for dit forbrug og kan følge med i opladningerne på ‘Mine Sider’. Du bliver afregnet for forbruget én gang om måneden. Når du kommer til en E.ON ladestander, holder du ladebrikken op til søgefeltet, så standeren åbner for dig. Når du er færdig med at lade, fører du igen brikken op til søgefeltet og afslutter opladningen. Herefter kan du koble bilen fra.

E.ON Drive appen – med den kan du let og overskueligt lade, så snart du har registreret dit betalingskort. Du finder blot den stander, du ønsker at benytte, i appen ved enten at scrolle på kortet eller ved at indtaste standerens nummer i søgefeltet. Når du har gjort det, swiper du ’Start’ opladning – så åbner standeren for dig, og du kan tilslutte din bil. Når du er færdig, swiper du ’Stop’ opladning og beder om en kvittering, hvis du har brug for det. Beløbet trækkes automatisk på dit betalingskort.

Har du brug for hjælp, når du står ved en ladestander, kan du ringe alle døgnets timer – har du spørgsmål om vores app, ladebrik eller abonnement, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15 – dog ikke på helligdage.

Opdatering:
Hej Thomas

Som svar på din opfølgning er vi kede af, at du synes, det er for indviklet med en ladebrik eller dit betalingskort i vores app.

På vores hurtig- og lynladere er det også muligt at betale direkte med betalingskort som i forretninger. Det fik vi ikke nævnt i vores første svar.

I appen kan du filtrere på type af ladestander, så er det nemt at finde en stander, hvor du kan bippe dit kreditkort.

Seneste opdatering:
Hej Thomas

Hvis man ønsker at betale med betalingskort på vores lynladere, skal man sikre, at den betalingsform er valgt på displayet.

Hvis den tidligere bruger har ladet via app eller ladekort, skal betalingsformen ændres til betalingskort ved et tryk på displayet.

Dette er vores sidste svar via dette forum – du er meget velkommen til at kontakte os via kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15, hvis du ønsker at indlede en dialog med os.

Valutata 1 stelle su 5

Alt for høje priser det svare jo til…

Alt for høje priser det svare jo til benzin priser på 30-40kr/l mega udnyttelse af forbrugerne 😖

14 dicembre 2023

Hej An Gi

Det er lidt vanskeligt for os at genkende den pris, du oplyser i din anmeldelse.

Har man et E.ON abonnement med en ladebrik, lader man som udgangspunkt til en fast pris: Drive Lite er gratis at have – forbrug koster 3,50 kr. pr. kWh på byladere og 4,75 kr. på hurtig- og lynladere. Drive Plus koster fast 99,- kr. pr. måned, men man lader til en lavere pris på 3,00 kr. pr. kWh på byladere og 3,75 kr. på hurtig- og lynladere.

Bruger man vores E.ON Drive app, er prisen som udgangspunkt den samme som ved Drive Lite, men visse ladestandere har variable priser – disse fremgår tydeligt i appen, når man vælger ladestanderen. Har man et abonnement med en ladebrik, betaler man stadig sin abonnementspris på disse standere.

Endelig er der nogle få standere, hvor E.ON Danmark står for service af ladestanderen, men ejeren af standeren (typisk et hotel el.lign.) har valgt selv at sætte prisen – det fremgår tydeligt at den enkelte stander, at den ikke er omfattet af E.ONs generelle prispolitik. På disse standere, opkræves man ejerens pris, uanset om man bruger app eller ladekort.

Vi håber, dette har kastet lidt lys over de priser, vi i E.ON Danmark har på vores danske ladenetværk – du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Valutata 5 stelle su 5

Venlige og perfekt hjælp.

2 medarbejdere der var smilende humoristiske og gav sig god tid til at hjælpe mig. Den ene med problem ved en stander. Den anden med hjælp til at få en chip så jeg kan benytte E.on fremover.

12 dicembre 2023

Hej Annette

Tak for den fine anmeldelse – vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig både med ladestanderen og et abonnement med ladebrik.

Arrogance

Kontaktede E. ON telefonisk ifbm problemer at lade min TADAA!CAR-delebil op efter brug en aften. Fik kontakt til en flabet, arrogant og absolut ikke-hjælpsom E.ON medarbejder.

4 dicembre 2023

Hej Berit

Vi er meget kede af den uheldige oplevelse, du har haft, da du en aften kontaktede vores kundeservice.

Det er bestemt ikke sådan, vi i E.ON Danmark ønsker at behandle vores kunder – alle henvendelser skal behandles med behørig respekt og empati.

Din beskrivelse af sagsforløbet vil blive givet videre til den afdeling, der besvarer henvendelser udenfor vores normale kontortid for at sikre, at det ikke sker igen.

Hvis du ønsker at uddybe yderligere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

EON refunderer ikke

EON refunderer ikke på trods af direkte kontakt og løfter om straksoverførsel.
Jeg har firmabil på el og min arbejdsgiver har opsat ladestander hos mig privat. Det betyder at jeg selv lægger ud for elforbruget, og det skal jeg refunderes for af EON. Selv om ladestanderen har været opsat og i brug i snart 6 måneder, så har jeg endnu ikke modtaget så meget som een krone fra EON. Jeg har endda skrevet direkte med deres kundeservice, hvor de i oktober lovede mig en straksoverførsel, samt at få styr på afregningen. Intet er sket!
Jeg advarer kraftigt mod dette selskab! Når selv kundeservice lyver, så er min tillid væk.

6 dicembre 2023

Hej Martin

Vi beklager meget, at vi ikke har fået overført dit tilgodehavende som aftalt – du havde bedt om en bankoverførsel, og det skete desværre ikke.

Som udgangspunkt sker vores tilbagebetaling via Betalingsservice, og det var din afregning ved en fejl også blevet sat til.

Som aftalt har nu vi rykket for overførslen, og det vil ske i denne uge – beløbet står på din konto senest i begyndelsen af næste uge.

Fremadrettet vil vi anbefale, at du tilmelder Betalingsservice, så vi automatisk kan overføre dit tilgodehavende til din konto hver måned – det er langt lettere for både dig og os i det lange løb.

Hvis du har brug for hjælp til at oprette Betalingsservice-aftalen, er du altid velkommen til at kontakte os igen på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Valutata 2 stelle su 5

Når det virker er det godt

Når det virker er det godt. For få ladestandere og manglende hurtigere reaktion på fejlmeldinger

29 novembre 2023

Hej Yako

Du har helt ret i, at den store stigning af elbiler på de danske veje medfører, at der er brug for flere offentlige ladestandere. Men selvom salget af elbiler boomer, så følger udbygningen af netværkene faktisk med. Eller overgår boomet i elbiler. Det viser tallene tydeligt:

I 2022 skulle 12 elbiler deles om en ladestander. I oktober 2023 er der 11 biler pr. ladestander. Det skal sammenholdes med, at salget af elbiler slår rekorder hvert år. I 2022 var 22 % af nyregistrerede biler rene elbiler. Foreløbigt er vi i 2023 oppe på 33 % rene elbiler af alle nye biler. Så antallet af ladestandere på landsplan er øget i meget højere takt end elbilsalget. Ellers ville der ikke være færre elbiler til at deles om landestanderne nu.

E.ON Drive Infrastructure lovede at stille 1.000 nye ladestandere op inden udgang af 2023, og det mål blev nået langt før. Og udvidelsen fortsætter. Samtidig er der skiftet over 500 ældre ladestandere ud med nye.

Det fremgår ikke af din anmeldelse, hvor du i særdeleshed mangler ladestandere – vores svar vil derfor være generelt og ikke specifikt for dit område.

Regeringen pålagt samtlige danske kommuner at udbygge infrastrukturen, så der kommer flere ladestandere – nogle kommunerne har været hurtigere i processen end andre, men det er dem, der bærer ansvaret for at sikre, at ladenetværket udbygges.

Vores offentlige ladenetværk administreres af E.ON Drive Infrastructure, som deltager i alle kommunale udbudsrunder. Nogle kommuner vælger at gå med flere udbydere, andre vælger at indgå aftale med en enkelt eller to.

E.ON Drive Infrastructure indgår også aftaler med private investorer, som ønsker at investere i tilbud af offentlige ladeløsninger til elbiler.

E.ON Danmark står for driften af ladestandere for private og erhvervslivet – nogle af erhvervslivets ladestandere er tilgængelige i vores app og indgår på den måde i vores offentlige ladenetværk - men det er langt fra alle.

Vi er som nævnt opmærksomme på den store efterspørgsel på offentlige ladestandere, og det er derfor vi altid opfordrer alle til at udvise Go’ Ladestil.

Fredericia ladestandere (lyn)……

Fredericia ladestandere (lyn)… udliciteret til Clever. 5 ud af 12 stik virker, der er skrevet en anmeldelse til teknikerne (jf. selskabet i tlf samtale) for 3 uger siden. Det er kaos, hver uge er en ny ude af drift og intet bliver gjort. Jeg kan godt forstå at folk er frustrerede og sure, man skulle mene at reparation skulle ske indenfor rimelig tid. Øv øv øv.

29 novembre 2023

Hej Mutti

Du har helt ret i, at vi desværre oplever en fejl på lynladerne på Strevelinsvej ved Fredericia.

Vi har været på sitet flere gange for at løse problemerne, men det har desværre vist sig at være et teknisk problem, der ikke er helt ligetil, og vi er derfor i dialog med producenten af ladestanderne for at finde en løsning.

Vi har understreget vigtigheden af at få løst problemet hurtigt, og så snart vi sammen har fundet en løsning, der virker permanent, får vi rettet hele sitet, så det igen kører, som det skal.

Valutata 1 stelle su 5

Oplever det ekstremt grådigt og at det…

Oplever det ekstremt grådigt og at det er en profit strategi at I kræver 45 kr. i timen i spærreafgift. Jeg søger hen til nogle andre.
Under dækning af at flere skal lade - og I skal tjene penge - så ender det med at travle familiemennesker eller andre travle folk ind i mellem glemmer bilen er sat til ladning og kommer for sent.
Bum 90 kr. oven i regningen. Det løber op og motiverer på ingen måde.
Konstant frygt og stress over at huske at stille alarm så man kan nå tilbage.
Gider ikke flytte bilen da man så
Har betalt 90 kr. plus det er umuligt at finde plads andre steder så tager bare ledning ud.
Ren profit strategi.

23 novembre 2023

Hej Henrik

Vi kan godt forstå, at det kan være vanskeligt at få en travl hverdag til at hænge sammen, hvis man oveni købet skal hænge i en klokkestreng for at sikre, at man ikke bliver ramt af en spærreafgift.

Hensigten med indførelsen af spærreafgiften er at sikre større tilgængelighed for det offentlige ladenetværk, men flere andre tiltag er også i gang, fx indfører flere større kommuner (bl.a. Københavns Kommune) tidsbegrænsning og krav om tilslutning på ladepladser.

Vi er derfor også ved at evaluere spærreafgiften med E.ON Drive Infrastructure, som står for det offentlige ladenetværk, og vi har ikke opkrævet nogen spærreafgift endnu.

Du er således ikke blevet opkrævet en eventuel spærreafgift i forbindelse med din afregning for oktober måned.

Hvis du har spørgsmål til din afregning eller dit abonnement, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på enten kundeservice@eon.dk eller 7025 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Valutata 1 stelle su 5

Pas på med samarbejde med E.on.

Min kone ladede på en stander ved Nyborg strand for noget tid siden.

Vi har brik/kort fra E.on, ChargeMyHyundai, Clever osv. Vi er flere gange blevet præsenteret for at de har et samarbejde og at man sagtens kan lade med et andet kort, der vil blot være et mindre start gebyr (hvilket er helt fair).

På dagen kunne hun ikke lige finde E.on brikken, men ChargeMyHundai kortet virkede jo også.

Det viser sig så at det ikke blot er et lille gebyr.
Prisen med E.on brik ville være 3,5,-/kWh.
Prisen via deres "samarbejde" er så 6,74,-/kWh + 49,20,-/time (efter 4 timer) på en gratis parkeringsplads.

Jeg kontakter derfor ChargeMyHyundai for at høre hvorfor der er så stor en prisforskel ved netop den ladestander, og ikke den anden E.on stander i Nyborg. Der får jeg så at vide at det er operatøren på standeren der sætter prisen og at de desværre har oplevet flere der har ringet med E.on standere der er markant dyrere end andre Eon standere.

Så pas på med at bruge samarbejdsaftalen med E.on, det kan pludseligt koste det dobbelte at lade fordi man tog den forkerte E.on ladestander.

Edit: da E.on mener der ikke er forskel på standerprisen så kan hurtigt nævnes at de pt. Tager 6,74,- /kWh for type 2 ved Østeråvej 2 i Nyborg. Samtidigt tager de 7,15,- /kWh for type 2 ved Østerbro 7 Galten.

2 ottobre 2023

Hej Kristen

Vi kan godt forstå, at det må have været en ubehagelig overraskelse ikke at blive afregnet til den forventede takst, men det er desværre en misforståelse, at roamingsamarbejder blot betyder et mindre startgebyr og derefter samme takst som med din E.ON-ladebrik.

Du lader ganske rigtigt til en fast takst med din E.ON ladebrik. Vi kan se, at du har Drive Lite - altså en ladebrik uden månedligt abonnement, hvor du betaler:

• 3,50 kr. pr. kWh på byladere
• 4,75 kr. pr. kWh på hurtig- og lynladere

Roaming på opladning fungerer endnu ikke som mobilabonnementer. Udviklingen er desværre ikke gået lige så hurtigt.

Vi arbejder på det, for roaming er den lette løsning, men indtil videre oftest også den dyreste.

Du kan ganske rigtigt bruge de fleste ladekort på E.ONs standere. Hvis du er uheldig i fremtiden og ikke kan finde din ladebrik, så vil vi anbefale, at du enten betaler via appen E.ON Drive eller med kreditkort. I begge tilfælde får du oplyst prisen for opladning, inden du går i gang. Det tager selvfølglig et par minutter længere, end at swipe en anden operatørs kort, men de ekstra minutter er hurtigt tjent hjem.

Mange bilforhandlere udleverer deres egne ladekort, som f.eks. Hyundais ChargeMyHyundai – disse ladekort kan bruges på de fleste udbyderes ladestandere, også E.ONs, men til den officielle roamingpris den enkelte udbyder har, medmindre den enkelte forhandler garanterer en bestemt pris og ’dækker’ differencen. Og det gør Hyundai ikke.

Desværre har Hyundai også givet dig forkerte oplysninger om vores ladestandere. Der er ikke forskellige roamingpriser på vores standere, afhængig af hvor de står rent geografisk. Der er kun prisforskel på ladehastighed – altså om du lader på en by-, hurtig- eller lynlader.

Som du er lidt inde på, har E.ON og Clever et samarbejde, hvor vi er fælles om driften af visse lynladere – på disse standere skal der stå begge navne, og man kan bruge begge firmaers ladekort som en del af sit abonnement. Samarbejdet indebærer ikke, at man f.eks. kan lade på alle Clevers standere med sit E.ON ladekort til E.ON pris – står der ikke E.ON på standeren, betaler man Clevers roamingpris.

Vi håber, de forklaringer giver dig et bedre overblik over, hvordan roamingsamarbejderne er, så du undgår dyre regninger fremover.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uddybning på kundeservice@eon.dk eller 7027 0577 mandag-torsdag 9-16 og fredag 9-15.

Opdatering: Hej igen Kristen

Tak for din opdatering. Og du har helt ret. Der er nogle få ladestandere, der har dynamiske priser alt efter, hvornår på døgnet du lader. Størstedelen af E.ONs ladestandere har ikke dynamiske priser - derfor talte vi ud fra dem, men det burde vi selvfølgelig have uddybet. Beklager.

Vores råd til dig er alligevel det samme: At du husker at bruge brikken, så du lader til fast lav pris

Valutata 1 stelle su 5

Købte 6 kwh fredag aften 3/11 kl 2330…

Købte 6 kwh fredag aften 3/11 kl 2330 ved kalbygår låsby for at kunde nå hjem til harlev til den nette sum af 150 kr
Aldrig mere eon

3 novembre 2023

Hej Brian

Vi giver dig ret i, at en samlet pris for 6 kWh på 150,- kr. ville være høj. På et ladesite som Kalbygaard koster det 4,75 kr. pr. kWh på en hurtig- eller lynlader.

Efter en gennemgang af samtlige opladninger på sitet kan vi kun finde én opladning på 6 kWh på det tidspunkt, du nævner, og den opladning er på 28,86 kr.

Når man betaler med betalingskort, reserverer vi som udgangspunkt et vist beløb for at sikre, at der er dækning for opladningen, men det er kun det reelle forbrug, der hæves på kontoen.

Vi vil derfor bede dig tjekke, hvilket beløb, der er trukket på din konto – hvis beløbet ikke stemmer overens med dit forbrug, vil vi bede dig kontakte E.ON Drive Infrastructure, der står for driften af vores offentlige ladenetværk, på: wecare.dk@edri.com eller 3143 8888.

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse med at genåbne lader og…

God oplevelse med at genåbne lader og abonnement.
Hurtig og præcis service.

31 ottobre 2023

Hej Dam

Tak for din fine anmeldelse af vores service.

Vi er glade for, at du ønskede at genåbne dit abonnement, og at vi kunne hjælpe dig.

Upålidelig app og ladestander

Kære Trustpilot-team,

Jeg ønsker at indsende en klage vedrørende E-ons utilregnelige service. Jeg oplevede for nylig en alvorlig ulempe, da ladestanderen, der ifølge E-ons app skulle fungere, ikke fungerede. Dette skete, selvom appen viste, at ladestanderen var i drift. Jeg ankom til ladestanderen med kun 2% batteri tilbage, hvilket resulterede i en meget stressende situation.

Jeg forventede, at E-ons ladestandere ville være pålidelige, især når appen angiver, at de er funktionsdygtige. Dette problem medførte ikke blot tidsspilde, men også en stor forstyrrelse i min daglige rutine. Jeg mener, at dette er et alvorligt problem, som E-on bør tage hånd om, for at sikre at deres kunder kan have tillid til deres tjenester.

Jeg håber, at denne klage vil bidrage til en forbedring af E-ons tjenester og deres pålidelighed. Tak for jeres opmærksomhed.

Med venlig hilsen,
Mahdi

31 ottobre 2023

Hej Mahdi

Vi er kede af, at du kom til en stander, der var ude af drift, for vi er meget enige med dig i, at driftssikkerheden af ladenetværket er vigtig.

Det seneste år har vi investeret mange penge i at opdatere vores ladenetværk med nye ladesites og udskiftning af ladestandere med henblik på at sikre driftssikkerheden, og det bliver vi ved med.

Der findes dog stadig nogle få ladestandere af ældre dato i vores ladenetværk, som vi endnu ikke er nået til, og dem holder vi så vidt muligt øje med. Derfor er det en stor hjælp, når I elbilister fejlmelder ladestandere, der volder problemer, så vi hurtigst muligt kan få rettet fejlen og få dem op at køre igen.

Du skriver ikke i din anmeldelse, om du var i kontakt med vores Kundeservice, eller om du fik løst problemet selv, men vi håber, du kom sikkert videre.

Valutata 5 stelle su 5

Meget hjælpsom og venlig betjening

Meget hjælpsom og venlig betjening. Fik løst problemet og er meget tilfreds med e-On

26 ottobre 2023

Hej Mona

Tak for din fine anmeldelse af vores kundeservice.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du er tilfreds med E.ON Danmark.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più