Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar… de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw! Snel verzonden, alles pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nieuwe Iphone gekocht. Ten eerste was de telefoon scherp geprijsd, maar daarnaast (en zeker zo belangrijk) snel geleverd. Vragen werden super snel beantwoord, Kan niet anders dan zeer tevreden zijn en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scherpe prijs en snelle verzending. Helaas ging het mis bij PostNL, waardoor ik mijn pakket niet in ontvangst kon nemen. Enjoy2Day heeft mij gedurende dit proces via WhatsApp bijgestaan en zodra het k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
Liendertseweg 72, 3815BJ, Amersfoort, Paesi Bassi
Snelle levering . makkelijke site . Betrouwbaar . een van de betaalwijze is VVV bon super

Risposta di Enjoy2day
Top service, makkelijk alles te vinden op de site, en binnen 10 minuten alles binnengekregen op de mail.

Direct geleverd
10 minuten later àlles geïnstalleerd

Risposta di Enjoy2day
We hebben een iPad gekocht voor een prima prijs. Levering was snel en de iPad werkt goed.

Risposta di Enjoy2day
Dit is voor mij de plaats om terug te komen als ik een Apple cadeaubon nodig heb.
Betrouwbaar, snelle levering en altijd wel een kleine korting.

Risposta di Enjoy2day
Serious, professional people. My order delivery was lost by PostNL, but Enjoy2day remained in touch with updates and refunded me quickly.

Risposta di Enjoy2day
Goedkoopste aanbieder. Code direct in mail.

Risposta di Enjoy2day
Goedekoper dan anderen, makkelijk bestellen, direct code beschikbaar in de mail.
Makkelijker kunnen ze het niet maken!

Risposta di Enjoy2day
Alles verliep zoals afgesproken en verwacht. Snel en efficient, ik kan het aanbevelen.

Risposta di Enjoy2day
Microsoft 365 was hier het goedkoopst. Na aankoop had ik een vraag over verlenging. Die werd snel en vriendelijk beantwoord. Je wordt hier 5 dagen van tevoren aan herinnerd.

Risposta di Enjoy2day
De 2de keer dat ik een STEAM giftcard bestelde ging het makkelijk. De eerste keer liep de bestelling vast maar was wel het tegoed van mijn VVV card, waarmee ik betaalde, afgeboekt.
Enjoy2day heeft het afgeboekte bedrag weer snel teruggeboekt, chapeau voor het snel oplossen van het probleem.

Risposta di Enjoy2day
Vlotte bestelling, onmiddellijke levering, eenvoudige activering

Risposta di Enjoy2day
Makkelijk besteld en kreeg t snel binnen.
Code werkte prima en dat voor een hele mooie prijs!
Echt een aanrader!
Dank jullie wel 😎

Risposta di Enjoy2day
Duidelijke en overzichtelijke site.
Snelle levering van de digitale iTunes kaart.
Kleine korting, maar iedere korting is
welkom, zeker in deze tijd.

Risposta di Enjoy2day
Ik had hier al een aankoop gedaan vorig jaar. Toch nog even contact opgenomen met Lisa denk ik en de aankoop gedaan. 3 minuten later had ik mijn code. Naar Microsoft site, inloggen code ingeven en we zijn weer een jaar gerust. Zeker aan te raden. Grts Carlo

Risposta di Enjoy2day
Top, ging even stroef maar alles is opgelost , heb voor €75 Neosurf een Amazon cadeakaart omgewisseld! Het duurde iets langer dan veracht maar ik had niet alles ingevuld, was mijn fout.

Risposta di Enjoy2day
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.