To stjerner for en smuk beliggenhed og de unge tjenere, der forsøgte at løfte opgaven. Vi var et selskab på 4, der kom for en god frokost. Borde står så tæt, og akustikken er så dårlig at samtale va... Leggi di più
Altid et besøg hver. Skøn beliggenhed, altid rigtig god mad, altid super søde og imødekommende personaler, altid pænt og rent.
Første besøg nogensinde, frokost efter begravelse af familie i Islev Kirke 5 August 2026. 1) Super god mad og specielle øl. 2) Super prof. betjening af meget venlige mennesker. 3) en lille miinus,... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Leder du efter en hyggelig restaurant i Brøndby? Vi serverer lækker mad med friske rådvarer for gæster fra bl.a. Rødovre og Hvidovre. Kontakt os eller book bord online!
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Vi har lavet en bestilling til 8…
Vi har lavet en bestilling til 8 personer hvor vi gerne vil have deres luksus frokost anretning men 6 stk. i selskabet har ikke lyst til sild men vil gerne have noget andet i stede f.eks. æg dette kunne godt lade sig gøre mod en mere betaling på 25 kr. pr. anretning !!!! Jeg syntes det er helt fint med et beløb hvis det er i overensstemmelse med den ydelse man skal yde men det er den bestemt ikke her !
Kunden er ihvertfald ikke i centrum på Engtoftegård
Sjusket tilberedning af mad
Burger blev serveret med en brændt bolle
Wienerschnitzel tyk og tør var ikke banket
Vi påtalte det til tjeneren som sagde at han skulle sige det til
Køkkenet men ingen ydeligere komme tarer. Vi gar spist her mange gange og har ikke haft grund til klage
Dejlig velanrettet mad
Dejlig velanrettet mad.
I den dyre ende men virkelig velsmagende og alt i alt en dejlig oplevelse.
Besværligt og irriterende
Vi var 8 gamle skolekammerater til frokost. Maden var fin og en rigtig sød servitrice. Engtoftegård er ikke billig, men hvis nu alt var i orden så var det til at leve med. Problemet opstod da vi skulle betale. Vi havde købt for lige under 3000 kr. og ville gerne betale hver for sig. Det kunne man ikke. Det eneste man kunne, var at splitte op i lige store dele. Vi måtte så sidde med bonen og regne ud for alle hvad vi havde købt for. En måtte betale hele regningen og bagefter skulle vi andre så afregne med vedkommende. Det er virkelig usmidigt og uforstående at det ikke kunne lade sig gøre på anden måde. Det kan sagtens lade sig gøre på andre restauranter.
Oversigt ovevente venter anmeldelser på Google
Oversigt over anmeldelser på Google
Mikio Karmann
Local Guide·184 anmeldelser·794 billeder
for én uge siden
NY
Spisning på stedet | Aftensmad | 200-300 kr.
De kunne have gjort en kæmpe forskel.
Maden smagte fint, jeg savnede dog lidt mere smag i bearnaisesaucen og …Mere
Billedet 1 er ved at blive gennemgået af Mikio Karmann
Billedet 2 er ved at blive gennemgået af Mikio Karmann
Billedet 3 er ved at blive gennemgået af Mikio Karmann
Jørgen Pedersen
Local Guide·100 anmeldelser·149 billeder
for 2 uger siden
NY
Spisning på stedet | Aftensmad | 700-800 kr.
Tartaren ved udemærket, men snitzel var ikke så interessant. Øllen var god en pilsner på fad. En rosé, til den tørre side, med noter af eg og jord, ikke imponerende den var hverken frisk eller frugtet. …Mere
Tartaren
Snitzlen
Bjørn Karlstrøm
121 anmeldelser·24 billeder
for én måned siden
Spisning på stedet | Frokost | 500-600 kr.
Førsteklasses smørrebrødssted. Alle deres serveringer i top. Prøv især deres stegte sild - ren umami. Tjenerne var hyggelige og hurtige. Stedet og stemningen er ren idyl. Skal prøves hvis man er på de kanter. …Mere
Billedet 1 er ved at blive gennemgået af Bjørn Karlstrøm
BOOK ET BORD
Heidi Hansted
3 anmeldelser·1 billede
for 9 minutter siden
NY
Da vi kom idag fik vi et bord med det samme, selv om vi ikke havde bestilt et bord...og der sad vi så, og der sad vi så, og der sad så.....over 20 min.ventede vi uden nogen kontakt, det virkede som om at vi var gennemsigtige..efter 20 min rejste vi os og gik...det opdagede de heller ikke...
Virkelig kedelig oplevelse.
Det kan i simpelthen ikke være bekendt.
Heidi
Tusind tak til personalet!!…
Tusind tak til personalet for en herlig eftermiddag! Maden var veltillavet og smagte dejligt. Personalet er venlig og serviceminded. Vi havde svært ved at komme derfra, så hyggeligt var det. Vi kommer helt sikkert igen!!
Dårlig oplevelse
Kom forbi Engtoftegård for at spise frokost. Ventede over en time på maden da de samtidigt havde 3 selskaber kørende. Fik den mindste pandestegte rødspætte med 7 håndmalede rejer for 135 kr. Derud fik vi den tørreste pariserbøf vi nogensinde har fået. Kunne dårligt skære den over grundet de tørre skorper i kanterne. Alt for dårlig mad, meget små portioner og lang ventetid gik derfra uden at være mæt. Kommer ikke igen.
Da jeg ved at der ofte er selskab på 1
Da jeg ved at der ofte er selskab på 1. Sal bestilte jeg bord, for en uge siden, i stueetagen. Alligevel blev vi placeret på 1. Sal hvor der var to selskaber der umuliggjorde en almindelig samtale. Gjorde selvfølgelig opmærksom på problemet, men sådan var det bare…Aldrig har vi spist så hurtig en frokost. Maden var ok, små portioner og dyr. Kommer ikke igen…
Lækker frokostplatte blot synd at man…
Lækker frokostplatte blot synd at man putter så meget purløg og karse i skålene med mad, så alt får samme smag.
Trist at juleanretning kun fås til dem der har go appetit, hva med at tilbyde en lille juleanretning??
Priserne er i den høje ende af skalaen.
Dejlig oplevelse
Kom forbi Engtoftegård sådan lidt ved en tilfældighed. Jeg anede ikke at der ligger sådan en hyggelig perle der 😃 min mand og jeg var meget tilfredse med både mad og betjening og kan varmt anbefale stedet 👍
Fejrede min 70 års fødselsdag hos jer…
Fejrede min 70 års fødselsdag hos jer igår, vi var 21 og vi fik den dejligste frokost ( luksus anretning), alt var perfekt, alle gæster var glade
Sød og smilende tjener, som var super opmærksom.
Vi kommer igen - snart
Et lille råd - lidt mere knas i æblekagen
Venlig hilsen
Karin Mikkelsen
Pinsefrokost med familien
Pinsefrokost med familien.
Sikke et skønt sted, dejlig gårdhave, serviceminded og opmærksomt personale, stort udvalg af div smørrebrød, på lækkert brød og bedst af alt, ALT smagte intet mindre end fantastisk.
Mændene fik luksus platten, damerne stenbiderrogn og næste ret hvide asparges med rejer. Mums. Lækre vine og go aperol.
Vi var alle meget tilfredse med det hele og kommer helt sikkert igen.
Ærgerligt at man ikke kan indrømme…
Ærgerligt at man ikke kan indrømme fejl.
Vi havde glædet os til at holde min søns konfirmation hos Engtoftegård d.5.5.2023
Dagen før fik jeg at vide at der skulle afholdes 3 konfirmationer og allerede der fik alarmklokkerne til at ringe. Men jeg fik at vide at de har prøvet det før.
På selve dagen oplever jeg at der blev serveret vin til en 14-årig ikke engang men 2 gang. Jeg talte med tjeneren om det at de skal spørge folk om hvad de vil drikke før de hældte op. Derfra gik det ned af bakken. Vandkaraflener bliver ikke fyldt op, tjenere der glemt hvad folk havde bestilt og at vi som gæst flere gange skulle lede efter tjeneren. Vi var næsten overladt til os selv. Jeg har klaget og synes det er ærgerligt at man sparer op til en fest hvor man skal betale for vin der ikke blev drukket og ikke fik ordentlig betjening.
Istedet for en ordentlig undskyldning fik jeg at vide at jeg var anstrengende fordi jeg ikke vil ha min søn på 14 skal serveres vin for. Virkelig skuffende oplevelse.
Fantastisk sted med seriøs veltilberedt…
Fantastisk sted med seriøs veltilberedt dansk mad lavet fra bunden, utroligt servicemindet personale og hvor priserne står målt med kvaliteten og portioneringen, kan varmt anbefale denne perle som ligger i de hyggeligste
omgivelser og med den dejligste gårdhave. Et sjældent sted hvor du får det hele på samme tid og som restauratør må jeg bare bukke mig i støvet og sige TAK.
Super dejligt sted
Lørdag d. 18 marts 2023
Blev budt velkommen i døren, fik et dejligt bord, super beleven tjener og dejlig dejlig mad 👌🏼
Ikke en finger at sætte.Var alene ude og spise
Var alene ude og spise, det var en utrolig smagsoplevelse. Alt jeg fik var over alt forventning. Godt klaret
Mindesammenkost blev til en god oplevelse
Vi var til en mindekomsammen og fik den tilhørende "pakke". For det første blev opdækningen fuldkommen, som vi ønskede - selvom vi til at starte med havde håbet på et andet lokale. Men den nye løsning på 1. sal fungerede perfekt. Maden var var rigtig god - bl.a. de to stykker smørrebrød var velsmagende og dekorativt anrettet. Og ikke blot to små usynlige stykker brød - men af en størrelse, der mættede. Det skal de have ros for. Bagefter the/kaffe og kringle, som også var velsmagende. Service i top. Tror at der kom en tjener ind og kiggede måske 6 gange - bare for at tjekke om alt var, som det skulle være. Flere af gæsterne udtrykte også stor tilfredshed med stedet. Så selvom lejligheden til sammenkomsten var trist, blev det alligevel på sin egen måde til en god oplevelse.
Alt, alt for dyrt
Alt for dyrt ift. kvalitet og portioner. Har netop spist der og er temmelig rystet over hvad man får for pengene. Hverken kvalitet eller portionsstørrelser lever op til prisen … bla. 95,- for en portion ris alamande, som var hvinende sød!
185,- for en lille smattet vegetarburger. Nej jeg må sige, at det var ikke pengene værd.
Lørdag d 20/8-2022
Lørdag d. 20/8 - 2022 holdt jeg min 85 års fødselsdag for familie og venner hos jer.
Det blev en rigtig dejlig dag hvor alt fungerede, lækker og veltilberedt mad i smukke omgivelser både ude og inde, og sidst men ikke mindst betjeningen af Anne var fantastisk, dejligt humør og venlighed.
Venlig hilsen Niels og Annie Specht
10 stjerner!!!
10 stjerner!!!
Fantastisk personale og vidunderlig service!
Og så er maden jo også fremragende!
Kom og oplev det👏🏼