Engholm Textiles Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg bestilte bl.a. hvad jeg troede var store pyntepuder, men fik venligst straks ved ordreafgivelsen oplyst, at det var store hovedpuder, og blev spurgt, om jeg så stadig ønskede at afgive ordren. Det... Leggi di più

MULIGHEDERNE VAR MANGE FOR NETOP AT KØBE NYT LIGGESTOLESTOF. KUN FÅ DAGE EFTER KOM EN FIN "ÆSKE" MED DET HELT RIGTIGE - KVALITET MMM. GLÆDER MIG NU TIL AT SY STOFFET TIL 2-3 GL. "INSTRUKTØRSTOLE".... Leggi di più

Der var lidt rod i lagerbeholdning og afsending af min ønskede dug, men utrolig venlig og høflig korrespondence hele vejen igennem, og en rigtig flot gave med i pakken som kompensation. Vil ikke tøve... Leggi di più

Det var en fin behandling vi fik, da det vi ønskede stod som udsolgt, blev det undersøgt om der var mere på lager, og man gav os tilbagemelding da der var- og en meget fin dialog.

1. Negozio di casalinghi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Engholm Textiles er en webshop, der sælger boligtekstiler til hjemmet. Vi har lagner i alverdens størrelser og farver, sengesæt i forskellige kvaliteter, lækre håndklæder i mange farver og meget mere!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse

Nemt at handle - nemt at afhente på virksomheden - og lækre materialer 👌

8 ottobre 2024

Kære Merete,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde din oplevelse med at handle med os. Det betyder rigtig meget for os at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Perfekt handel

Jeg fik rigtig god service og forsendelsen var som forventet. Rigtig god handel.

2 ottobre 2024

Kære Mogens,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse at det hele var som forventet og at du er tilfreds.

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt, bestilling online og afhentning i Allerød.

1 ottobre 2024

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Dejligt at læse, at vi leverede op til dine forventninger.

Lone

Hurtig levering og god kvalitet

Farven på badeforhænget var en del mørkere end på billedet, men selve produktet og købsprocessen var rigtig fin.

7 ottobre 2024

Kære Cathrine,

Mange tak for din anmeldelse og konstruktive tilbagemelding på dit køb. Jeg får kigget på billedet for at se om vi kan rette op på dette.

Lone

Nemt at bestille 😁 hurtig til at…

Nemt at bestille 😁 hurtig til at behandle ordren 😁hurtig levering

27 settembre 2024

Kære Laila,

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse med at handle hos os.

Meget fin handel

Meget fin handel. Mange tak.

20 settembre 2024

Kære Susanne,

Selv mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder er tilfredse med deres køb.

Rigtig god oplevelse

Produktet lever op til forventningerne og så er det et kæmpe plus med så hurtig levering
Kan kun anbefale 😊

18 settembre 2024

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Hurtig levering er afgørende for os, så vi er glade for, at du også oplevede dette.

Tak for anbefalingen.
God dag.

Hurtig betjening

God netjening

9 settembre 2024

Hej Kirsten,

Mange tak fro at tage dig tid til at anmelde os her på trustpilot. Det har stor betydning for os.

Hurtig levering

30 agosto 2024

Kære Charlotte,

Mange tak for at skrive en anmeldelse af din oplevelse ved at handle på vores webshop. Det har stor betydning for os, at vores kunder har en god oplevelse.

Kære Ane,

Vi sætter stor pris på, at du bruger din tid på at skrive en anmeldelse af dit køb på vores webshop.

Super service

7 agosto 2024

Kære Ruddie,

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at du er tilfreds med den service du har oplevet ved at handle hos os.

Lone

Det er noget mega lækkert sengelinned

Det er noget mega lækkert sengelinned. Og meget hurtig levering

29 luglio 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse at du - lige som os - er vild med vores sengelinned.
Og skønt leveringen levede op til det vi lover.

Fine viskestykker

Fine viskestykker

2 luglio 2024

Kære Kira,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er blevet glad for vores viskestykker.

Super vare

Super vare, gid betjening

17 giugno 2024

Kære Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse her på trustpilot. Glad for at læse at du både er tilfreds med din varer og betjening.

At varen kom hurtigt

At varen kom hurtigt, og lever op til min forventning

4 giugno 2024

Kære Kirsten,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os og din oplevelse med at handle med os. Det har stor betydning for os, at vores kunder har en god oplevelse.

Alt fungerede oerfekt

13 maggio 2024

Kære Hanne,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde dit oplevelse med os. Det har stor betydning for os.

Hurtigt og godt

Hurtigt og godt. Håndklæderne er flotte og passer godt til vores cirkus farver. Måske bestiller vi flere hvis de holder form og farve.

13 maggio 2024

Kære Dorthe,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det har stor betydning for os, at vores kunder har en god oplevelse når de handler med os.