Min ynglings webshop... Rigtigt lækkert tøj, og mange gode tilbud.. og Hurtigt levering... og skriver man til Engbork så er der Hurtigt svar tilbage og Helle er altid så sød og behjælpelig..Sender man... Leggi di più

Sublim service og hurtig svar på min mail. Jeg bestilte nogle varer som blev afsendt samme dag. Den ene vare var dog mærket forkert fra selve tøjfirmaet, så jeg modtog en forkert størrelse. En medarbe... Leggi di più

Min yndlingswebshop nr. 1. Lækre kvalitetsmærker, super service og hurtig levering. What’s not to like! Jeg elsker når der kommer videoer eller billeder på IG og FB der inspirerer til de nye trends o... Leggi di più

Har aldrig nogensinde oplevet SÅ dårlig kundeservice i forhold til at få sine penge retur for en defekt vare. Venter på 4 uge på at få mine penge retur som sjovt nok blev hævet fra min konto ret hurt... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di borse
  3. Negozio di stivali
  4. Negozio di abbigliamento
  5. Gioielleria
  6. Negozio di intimo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Engbork Startede webshop op i 2017 med et mål om at sælge de bedste mærker til den bedste pris. Vi ønsker at du som vores kunde skal forblive i centrum og have lov til at kunne forkæle dig selv på bedst mulige manér. Du skal have rig mulighed for at klæde dig på efter hvad du synes er pænt, og vi håber på at kunne være med dig hele vejen, for at give inspiration til hvordan moden skal udforme sig over mange år. Vi håber du lader dig inspirere af Engbork, og vi glæder os til at behandle dine ordre på webshoppen

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super tilfreds

Super tilfreds - også med kundeservice i webshoppen - Han (tror han hed Bjarne) skyndte sig selv over i den fysiske butik for at sørge for, at min bestilling kom med samme dag, så jeg havde min varer dagen efter, så TUSIND tak og tommel op til Bjarne fra mig af 😊

13 ottobre 2020