Jeg kom med smerter i skulderne og havde svært ved at trække vejret og bekymrede mig meget. Havde følelsen af at skulle dø - grundet sygdom i familien. Det der er sket er at smerterne i skulderne e... Leggi di più

1. Medico che pratica medicina alternativa
  2. Massaggio-terapista

Hos En fri krop møder du en helhedsorienteret tilgang til kroppen. Jeg ser ikke kun på det sted, hvor smerten sidder, men arbejder med sammenhængene i hele kroppen – både de fysiske og de mentale. Mit speciale er behandling af nakke-, skulder- og lændesmerter, som ofte begrænser livskvaliteten i hverdagen. Mange oplever, at smerter og spændinger ikke kun har én årsag – de kan være forbundet til andre steder i kroppen eller opstå på baggrund af tanker, følelser og overbevisninger. I behandlingen arbejder jeg derfor både med kroppen og årsagerne bag, så du ikke kun oplever midlertidig lindring, men får mulighed for at løsne op og skabe varige forandringer. En spænding i nakken kan f.eks. løsnes via behandling af fødderne – kroppen hænger altid sammen. Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig. Jeg lægger vægt på at skabe et trygt og nærværende rum, hvor der er plads til dig og det, du mærker i kroppen. Hos En fri krop handler det ikke kun om at fjerne smerter, men om at give dig frihed til at leve med mere energi, bevægelse og velvære. Book evt. en tid på https://enfrikrop.onlinebooq.dk/ eller sms til tlf. 31446801, så finder vi en tid der passer dig. Jeg kontakter dig hurtigst muligt. De bedste hilsner Enfrikrop.dk

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Tryghed og terapi i top!

Hos Jette har jeg endelig fundet en behandler der kan læse mig og min krop. Efter at hos en læge, ret overfladisk, at have fået konstateret en mindre diskos prolaps i nakken, sider jeg nu med en næsten 99% procent symptom fri krop, og en hverdag hvor ubehag og smerte ikke fylder. Stor tak og en varm anbefaling herfra.

4 marzo 2026

Kompetent og nænsom kropsbehandling

Jeg har fået både behandlinger og deltaget i grundtræning hos Jette, og jeg oplever en markant forbedring af mine smerter og spændinger. Jette skaber et utroligt trygt rum, og Jette er virkelig god til at formidle sin viden om kroppen. Det er tydeligt, at Jette bruger både sin faglighed og sin eminente evne til indføling under kropsbehandlingerne. Jeg giver Jette mine varmeste anbefalinger!

2 marzo 2026

Stor effekt på migræne

Jeg har gået i et forløb hos Jette med stor effekt på min migræne og spændingshovedpine. Jette har lært mig at skelne mellem ting, som er personlige og ikke- personlige, og jeg går ud af forløbet både med evnen til at trække vejret helt ned i maven og at udelukke påvirkninger som ikke behøver gå mig på. Hyppigheden af mine forskellige typer af hovedpiner er i perioden nedsat væsentligt. Jeg kan på det varmeste anbefale forløb hos Jette

2 febbraio 2026

Risposta di En fri krop

Tak for de skønne ord, og hvor er det skønt at mærke forskellen på dig før og nu. 🙏

Jette har min varmeste anbefaling

Jette samlede mig op på et tidspunkt hvor jeg var dybt nede.

Hun forstår at finde årsagen, ikke kun behandle symptomer. Man føler sig tryg, grebet og støttet.

Jette har min dybeste anbefaling.
Alle der har udfordringer med enten krop eller sind bør række ud til Jette.

5 gennaio 2026

Risposta di En fri krop

Tak, Katrine - du er kommet så langt, det er skønt at se - bliv ved af den vej. 🤍💜

Man går altid lettere og mere fri ud i verden...

Man går altid lettere og mere fri ud i verden efter en behandling hos Jette. I løbet af mit forløb er jeg blevet mere opmærksom på min krop og hvornår jeg spænder uhensigtsmæssigt i den. Den bevidsthed arbejder jeg på at gøre til en fast og naturlig del af mit liv. Jette er en empatisk og nænsom behandler, som jeg klart kan anbefale.

12 gennaio 2026

Kan kun anbefale et forløb hos Jette

Da jeg startede hos Jette, var min krop i fuld alarmberedskab og 'låst'. Gennem behandlinger og samtaler med Jette har jeg fået løsnet op kroppen og blevet opmærksom på hvilke ting der står i vejen og/eller bidrager negativt til min krop låser sig.
Kan kun anbefale Jette og hendes altid nærværende tilgang.

18 settembre 2025

Risposta di En fri krop

🌺❤️🌺 Tak du er så sej, godt arbejde.

Jette er en fantastisk dygtig behandler

Jette er en fuldstændig fantastisk behandler!

Jeg kom med to diskusprolapser i nakken som medførte voldsom nervesmerter og delvis lammelse i højre arm. Efter ganske få behandlinger begyndte nervesmerterne at forsvinde og førligheden at vende tilbage i armen. Jeg er næsten helt smertefri i dag, havde det ikke været for Jettes behandling var jeg ikke kommet så langt og så hurtigt i bedring.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

8 settembre 2025

Risposta di En fri krop

Af hjertet tak, du har rykket dig langt.

Fik styr på stress og migræne på kort tid

Jette har hjulpet mig med at komme godt igennem et stresforløb, som jeg har været mange år om at opbygge. Der var brug for forandring i mit liv, for det jeg plejede at gøre, for at få det bedre, virkede ikke. BodySDS, var ikke et naturligt førstevalg for mig, men jeg tog chancen og det har i dén grad virket.

Som et grundlæggende rationelt menneske forstod jeg ikke hvilken betydning Jettes behandling kunne have for mig, men jeg har simpelthen fået det så meget bedre fysisk og psykisk. Hver gang jeg går fra klinikken, har jeg fået det bedre og jeg er blevet bedre til at mærke min egen krop og mine egne grænser.

Som bonus er mine migræneanfald reduceret med ca 3/4 efter et forløb ved Jette.

Så alt i alt er jeg yderst taknemmelig og i langt bedre trivsel end jeg har været i mange år.

1 settembre 2025

Risposta di En fri krop

Tak, der er sket så meget med dig, Du rykker med enorme spring. 🙏

5-stjernet anbefaling af et…

5-stjernet anbefaling af et behandlingsforløb hos Jette, hun har empatisk og professionelt tilpasset og individualiseret sin tilgang til netop mine udfordringer. Jeg har ikke smerter, men mangler en underarm og har derfor kompenseret i ryg/arme/hofter, og det er vi ved at rette op på fysisk og psykisk. Jeg går hver gang fra behandlingerne lettere og mere hel i krop og sind med nye små opmærksomheder og øvelser. Det er ikke noget Quick fix men Jette tilbyder følgeskab og vejledning på en virkelig effektfuld måde. Jeg er kæmpe fan 🥳

19 agosto 2025

Risposta di En fri krop

Tak, det er en ære at kunne hjælpe dig.

Jeg kom igennem stressforløb

Jeg kom igennem et stressforløb, med stor hjælp fra Jette. Jette hjalp min krop med at give slip og jeg fik øvelser som har stor effekt på, at min krop er i balance. Jette er utrolig dygtig, skaber et tryg miljø og man føler sig velkommen hver eneste gang. Store anbefalinger herfra.

29 luglio 2025

Hvorfor du skal prøve BodySDS hos Jette

Inden jeg kom hos Jette havde jeg nogle vaner der gav smerter forskellige steder i min krop. Jeg ledte efter en varig løsning på mit problem og ikke blot endnu en massage der vil lindre i kort tid. Det fik jeg til fulde indfriet hos Jette! Jeg fik en stor forståelse for hvordan krop og hoved hænger sig sammen over tid. Både behandlinger og træning har været og fortsat er helt fantastiske til at give mig en øget fornemmelse for mig selv, så jeg er meget hurtigere til at lægge mærke til hvad der på vej! BodySDS er for dem der kontinuerligt har lyst til at arbejde med sig selv over tid. Det er ikke en engangs behandling! Vær villig til at lytte til din krop, læg tid og penge over tid og du vil mærke en klar forandring!

7 maggio 2025

Risposta di En fri krop

Af hjertet tak, en super beskrivelse af lige netop det jeg forsøger at give videre til jer der ønsker at nå dybt.

Dygtig og nærværende behandler

Jeg startede hos Jette med stor uro og smerter i kroppen som følge af langvarig stress/depression samt kroniske sygdomme.
Jettes tilbud om at deltage i et forløb er rigtigt godt for mig, hvor jeg både får trænet, får mere viden om kroppens systemer, redskaber til bedre at kunne takle mine udfordringer og skønne, helbredende behandlinger.
Jette er en meget dygtig og nærværende behandler, som man er i trygge hænder hos.

6 maggio 2025

Min krop og mit sind var så…

Min krop og mit sind var så overbelastet af tanker og kroniske smerter. Mit besøg hos Jette blev vendepunktet! Jeg følte at ventilen blev lettet og efterfølgende fik jeg utroligt mange gode værktøjer med mig. Behandlingen alene er fantastisk – men i et forløb med Jette får man meget mere med.

1 maggio 2025

❤️tak

Jette er helt fantastisk til at hjælpe…

Jette er helt fantastisk til at hjælpe når man har det svært. Jeg kom op til hende i december, jeg ikke kunne få luft. Nu er jeg helt på toppen og er stoppet med meget af min medicin. Jeg tør ikke stoppe, så vil i hvert fald gå hos Jette en gang om måneden. Du er ganske undværlig Jette .

22 aprile 2025

Risposta di En fri krop

Tak, Karen du er en ener, du lytter og slipper så skønt på opfordring 😘

Jette er en fantastisk dygtig…

Jette er en fantastisk dygtig kropsterapeut. Hun er tillidsskabende og kærlig, så man føler sig i trygge hænder. Behandlingen løsner spændinger, og man går lettet derfra. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jette.

29 marzo 2025

Tak. 🙏🎼

Jeg føler mig heldig

Jeg føler mig ikke bare heldig. Jeg føler mig heldig!! Jette er et professionelt, varmt og positivt menneske, der helt tydeligt ved, hvad hun har med at gøre. Allerede efter blot tre uger med Jettes skræddersyede træningsprogram og to behandlinger kan jeg mærke en betydelig ændring ifht. Smerter i fødderne (nedsunken forfod), smerter i bækkenet, skuldre og nakke! Jeg forstår godt, hvorfor Jette kalder sin praksis "En fri krop", for en fri krop er, hvad jeg oplever, at jeg får hos Jette :)
Jeg giver Jette mine varmeste anbefalinger!

2 dicembre 2024

Risposta di En fri krop

Tak, din tilgang til kroppen er fantastisk, jeg er vild med den 😀

Jette er en meget empatisk og dygtig behandler

Jette er en meget empatisk, anerkendende og dygtig behandler. Hun forstår virkelig at aflæse kroppen og brænder for sit fag. Hun har en stærk intuition, som hun også benytter i sine behandlinger.
Min udfordring er nervesmerter og uro i kroppen. Jette har formået at få ro på nervesystemet i min krop samt givet mig øvelser til vedligeholdelse heraf.
Jeg kan varmt anbefale Jette som Body SDS behandler.

26 agosto 2024

Risposta di En fri krop

Tusinde tak for den skønne anmeldelse 🙏

Langvarige smerter væk

Havde følelsen af at skulle dø - grundet sygdom i familien.
Det der er sket er at smerterne i skulderne er forsvundet og kroppen er afslappet og jeg har lært at slippe de dårlige følelser, Jeg kan trække vejret bedre og min taknemmelighed er stor, da jeg uden din hjælp havde fortsat ned af bakken.
Tusinde tak, for at måtte være på forløb hos dig.

22 ottobre 2024

Risposta di En fri krop

Du har været så sej og fortjener det bedste. 🙏af hjertet tak

En helhedsorienteret behandling, der gør en forskel

Jeg har gennem årene prøvet adskillige behandlinger for at afhjælpe mine skuldersmerter, spændinger og generelle mangel på energi, men ingen af dem har haft samme effekt som Body SDS hos Jette. Hendes tilgang er enestående, da hun formår at arbejde både fysisk og psykisk med kroppen, og det er tydeligt, at hun inddrager hele kroppen i behandlingen. Det handler ikke kun om at lindre lokale smerter, men om at skabe balance i hele systemet, både kropsligt og mentalt.
Da jeg kom til Jette, var mine skuldre tunge af smerte, og mit energiniveau var markant lavt. Jeg følte mig ofte træt og udmattet. Efter et forløb hos hende har jeg mærket en dyb forbedring. Mine skuldersmerter er blevet væsentligt reduceret, og spændinger, som jeg har båret rundt på i lang tid, er blevet løsnet op. Men det er ikke kun de fysiske forbedringer, der har gjort indtryk – mit energiniveau og min mentale klarhed er steget, og jeg føler mig generelt mere i harmoni.
Jettes behandling er helhedsorienteret på en måde, som jeg ikke har oplevet før. Hun har en evne til at skabe en tryg atmosfære, hvor man virkelig føler sig set og hørt. Jeg kan mærke, at hun arbejder dybt med både krop og sind, hvilket har haft en afgørende indvirkning på min velvære. Hendes forståelse for, hvordan fysiske og psykiske aspekter hænger sammen, har været en øjenåbner for mig.
Jeg vil varmt anbefale Jette til alle, der søger en behandling, som går dybere end blot overfladisk lindring. Hun formår virkelig at skabe vedvarende forandringer, og jeg er meget taknemmelig for den forbedring, jeg har oplevet i min krop og mit sind.

12 agosto 2024

Risposta di En fri krop

Tusinde tak for de smukke ord. 🤩De varmer