Enertor Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

jeg startede med at bruge Energie for et år siden. Jeg fik et tip fra en ven som brugte sålerne. Jeg døjede med mine knæ når jeg spillede padel dvs jeg købte nye sko 3-4 gange om året det hjalp f... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli sportivi

Scritti dall'azienda

Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Super såler - lever bestemt op til beskrivelse.
Har døjet med mange smerter i hælene efter padel - efter brug af sålerne er det forsvundet totalt.
Så bedste anbefalinger herfra.

12 agosto 2024

Hej,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at vores såler har hjulpet dig med dine hælsmerter efter padel. Vi er glade for, at de lever op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på dine anbefalinger!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Super deal og super produkt

16 agosto 2024

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og handlen. Det betyder meget for os!

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg træner padel 6-10 timer om ugen og…

Jeg træner padel 6-10 timer om ugen og har haft problemmer med “tunge ben”.
Efter at have investeret i disse såler er de ømme ben væk og føler mig mere klar til hvert padel pas. Tak 🙌🏻

16 agosto 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores såler har hjulpet dig med at slippe af med de tunge ben og gjort dine padeltræninger mere komfortable. Det lyder som om, du virkelig får det bedste ud af dine træningspas nu! 🙌🏻

Hvis du har brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Held og lykke med padeltræningen!

Valutata 5 stelle su 5

Ikke sidste gang jeg køber de her såler..

Har købt et par til løb, og et par til gang. Bare for at prøve dem af. Og de er fantastiske til begge dele. Om det er placebo-virkning eller hvad, ved jeg ikke. Men faktum er at mine fødder og ben er meget mindre trætte. Så den bedste anbefaling herfra.

5 agosto 2024

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores såler – både til løb og gang 😊

Vi er glade for din anbefaling, og vi håber, du fortsat får stor glæde af dine såler.

Valutata 5 stelle su 5

Har hjulpet på mine akillessener hvor…

Har hjulpet på mine akillessener hvor fys og osteopat ikke kunne🙌

17 agosto 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det bare fedt at høre, at vores såler har kunnet hjælpe på dine akillessener, hvor både fysioterapeut og osteopat ikke kunne. Det betyder meget for os at vide, at vores produkt har gjort en forskel for dig. 🙌

Hvis du får brug for noget fremover, står vi altid klar til at hjælpe!

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering af ordren,

22 luglio 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en meget hurtig levering af din ordre. Det er vigtigt for os, at vores kunder får deres produkter hurtigt og problemfrit.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hurtig lindring

Hurtig levering, og mine knæsmerter er mindsket markant

26 luglio 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering og at dine knæsmerter er mindsket markant med vores såler. Det betyder meget for os at vide, at vores produkter hjælper dig.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alt super godt

God og overskuelig hjemmeside, bredt og anderledes udvalg, til fair priser, hurtig levering

14 luglio 2024

Hej,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside god og overskuelig, og at du sætter pris på vores brede og anderledes udvalg til fair priser. Det er også dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Første dag synes jeg det føltes vildt…

Første dag synes jeg det føltes vildt underligt at have dem i mine løbesko. Efter et par dage og den en 5 km løbetur lidt bedre. Her Efter 14 dage en 10 og 14 km løbetur er jeg ret sikker på jeg vil have sådan et par såler i alle mine sko. Ikke kun dem jeg løber i.. glæder mig til at tage en maraton i dem..

11 luglio 2024

Hej Ronni,

Tak for din anmeldelse!

Det lyder som om, du har været på en spændende rejse med vores indlægssåler. Det er dejligt at høre, at de nu gør en kæmpe forskel på dine løbeture. Det er fantastisk, at du allerede planlægger at bruge dem i alle dine sko, og at du ser frem til at løbe en maraton i dem!

Vi er glade for, at vores såler kan være en del af dine løbeoplevelser. Rigtig god løbetur og held og lykke med din maratontræning!

Perfekt sålet

Jeg er begyndt at lide lidt af hæle spore samt trætte fødder. Jeg bruger de her såler både i mine løbesko og arbejdssko , og det har hjulpet helt gevaldigt. Man skal bare lige give dem en indkørings periode

11 luglio 2024

Tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at vores indlægssåler har hjulpet dig med hælspore og trætte fødder. Jeg er glad for, at du har haft gavn af dem både i dine løbesko og arbejdssko. Du har helt ret, det kan tage lidt tid at vænne sig til dem, men det lyder som om, det virkelig har betalt sig for dig.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hair4all

Hurtig levering og gode priser så kan man ikke forvente mere

24 giugno 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gode priser. Din feedback betyder meget for os!

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god såle Hurtig og god service

21 giugno 2024

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores såler samt vores hurtige og gode service. Din feedback betyder meget for os!

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Virkeligt hurtig levering

Virkeligt hurtig levering. Produktet var som beskrevet og uden fejl og mangler. Samt de var den side som tilbød produktet billigst

11 giugno 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og produktets kvalitet. Det er også dejligt, at du fandt vores priser konkurrencedygtige.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Super fede såler

Super fede såler. Passer perfekt til mine føder. Kan kun anbefale dem. Køber gerne igen.

1 giugno 2024

Tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du er så tilfreds med vores såler og at de passer perfekt til dine fødder. Din anbefaling betyder meget for os!

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelige gode indlægs såler og super…

Virkelige gode indlægs såler og super god service og levering 👍🏻😊

3 giugno 2024

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores indlægssåler, service og levering. Din feedback er meget værdsat!

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, og de har kanon gode priser, det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra

10 giugno 2024

Hej Michelle,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gode priser. Vi ser frem til at betjene dig igen næste gang!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, hurtig levering og godt produkt

23 maggio 2024

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores hurtige levering og at du er tilfreds med produktet.

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering og rigtig behagelig

Hurtig levering og rigtig behagelig sål.
Vil helt klart købe igen

9 maggio 2024

Hej,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering og at du finder sålerne behagelige. Det er dejligt at høre, at du vil købe hos os igen!

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Gode såler

Udemærket. Sålerne er dog ret høje så fylder meget i skoen. Ser man bort for det er sålerne gode og virker godt. Kan sagtens se at det kan hjælpe, og resulterer i færre skader fra løb. Derudover er der såler til når man generelt går i sin hverdag, disse såler har også været effektive :-)

14 maggio 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores indlægssåler! Vi er glade for at høre, at du finder sålerne gode og effektive både til løb og til daglig brug.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bedste såler EVER !

Bedste såler EVER !!
Fantastisk stødabsorberende . Skønt for min gamle slidte krop !

5 maggio 2024

Hej,

Det betyder meget for os at vide, at vi kan hjælpe med at gøre din hverdag mere behagelig.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più