jeg startede med at bruge Energie for et år siden. Jeg fik et tip fra en ven som brugte sålerne. Jeg døjede med mine knæ når jeg spillede padel dvs jeg købte nye sko 3-4 gange om året det hjalp f... Leggi di più
Virkelig gode både running og walking. Man kan tydeligt mærke forskel. Og behagelig svang-støtte. Eneste ønske til forbedring vil være at man kan vælge mere / mindre svangstøtte, og endnu bedre... Leggi di più
Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer... Leggi di più
Jeg bestilte et par såler i str 46/47. Jeg åbner selve indpakningen og skal sammenligne med min str 46 sål fra min fodboldstøvle og kan se at det slet ik matcher. Indpakningen sagde str 46/47, men s... Leggi di più
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
Danimarca
- info@enertor.dk
- enertor.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Rigtig gode indlæg
Rigtig gode indlæg
Hjælper mig meget i hverdagen både til træning og gåture, mine smerter i fødderne er næsten forsvundet.

Risposta di Enertor Danmark
Fremragende såler, der holder mig skadesfri! :-)
Enertor har givet mig løbeglæden tilbage! Før døjede jeg med skinnebensbetændelse og løbeknæ, men med de nye såler kan jeg både løbe længere og hurtigere uden at føle samme overbelastning, hvilket resulterer i en bedre restitution og færre skader!
Sålen skulle blot gås til i et par dage, og så tilpassede den sig min fod. De bedste 399kr jeg har brugt i lang tid! :-)

Fin handel
Fin handel - ikke afprøvet varen endnu dog.
Men selve forløbet med handlen og forsendelse gik fint

Fantastiske såler
Fantastiske såler. Meget nemme at klippe til perfekt pasform, men ikke mindst... Alle mine problemer med knæ og nedsunken forfod er væk. Jeg kunne ikke drømme om en bedre sål.

Risposta di Enertor Danmark
Hurtig levering og gode såler
Hurtig levering og gode, støttende såler

Risposta di Enertor Danmark
Jeg købte først et sæt af hver slags…
Jeg købte først et sæt af hver slags såler for at prøve dem. Jeg købte efterfølgende tre sæt såler, så jeg ikke behøvede at flytte sålerne til de andre sko.

Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse. Leveringen gik hurtigt og sålerne er virkelig gode! Alle pengene værd 👏🏻

Risposta di Enertor Danmark
Elsker Enetor indlæg til mine Long…
Elsker Enetor indlæg til mine Long distance Runs 🏃

Risposta di Enertor Danmark
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering - bestilte både et par såler til gåturene samt et par til træning for at se, om de kunne bruges - det kan de og jeg er temmelig fladfodet, så det er lækkert med noget, der løfter svangen lidt, så man ikke bliver alt for skæv i kadaveret. Kan anbefales

Risposta di Enertor Danmark
Virkelig en stor forskel at have sålerne i…
Virkelig en stor forskel at have sålerne i løbeskoene. Smerterne i knæerne stort set væk

Risposta di Enertor Danmark
Er indtil videre super tilfreds med…
Er indtil videre super tilfreds med sålerne.
Meget behagelige og støttende

Risposta di Enertor Danmark
Helt fantastiske såler fra Enertor 😊…
Helt fantastiske såler fra Enertor 😊 Købte et par til løbesko og et par til vandresko. De virker bare perfekt. Rigtig god service og hurtig levering 😊

Risposta di Enertor Danmark
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
De virker rigtig lækre og jeg føler umiddelbart en god forskel, men det er for tidligt at sige noget om hvor stor effekt det har. Men er fortrøstningsfuld.

Risposta di Enertor Danmark
Har gennem længere tid benyttet mig af…
Har gennem længere tid benyttet mig af sålerne, derfor har jeg igen bestilt nogle flere såler, de virker fantastisk på mine fødder

Risposta di Enertor Danmark
Har kæmpet med hælspore og efter blot…
Har kæmpet med hælspore og efter blot en enkelt tur kunne jeg tydeligt mærke forskel.

Risposta di Enertor Danmark
Har reduceret mine smerter i…
Har reduceret mine smerter i mellemfoden. Tror jeg køber et sæt såler mere til at bruge på arbejde.

De virker..
Virkelig gode såler. Hurtig levering. Hjalp med mine skavanker omkring knæet. Er helt væk nu..👍