Energitømreren ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vi her fået skiftet døre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... Leggi di più

Fuldstændig elendigt og mangelfuld service. Vi havde Jackie ude tilbage i maj måned hvor der blev målt op og givet en fin vejledning på hele huset. +15 vinduer og terrassedør. Efter at have... Leggi di più

Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet døre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere håndværkere som alle var e... Leggi di più

God oplevelse. Godt forløb fra start til slut. To friske og dygtige tømrere som vidste præcist hvad opgaven gik ud på. Kan varmt anbefale Energitømreren. Finn Nielsen

1. Servizio di installazione finestre

Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk!!

Fremragende service og samtidigt fantastisk hurtigt og helt igennem proff. arbejde.
Huset stråler nu med nye vinduer og døre. STOR TAK til Energitømreren.dk for det smukke arbejde.
Kan kun anbefales til andre

15 aprile 2015

Hej Julius

Tusind for for din flotte anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os. Vi håber du nyder dit nyforbedret indeklima og vi håber du vil kontakte os en anden gang du har behov for vores hjælp

CVR: 38945181

#Energitømreren #Vinduesmester25år #Aut.Outrupforhandler #Aut.Velfacforhandler #Aut.Lacunaforhandler #vinduesmontagespecialister. #Vinduesshowroom #FinalistÅretsTømrer2023 #Byg-Garanti

følte os trygge fra start til slut af vores vinduesprojekt

kontaktede Energitømreren i forbindelse med at alle vores ældre vinduer skulle skiftes til nye energivinduer. vi var meget i tvivl om hvilke vinduer vi skulle vælge til vores type hus og hvilken glas type mm . Energitømreren viste sig dog at være særdeles proffesionel med rådgivning og vi fandt frem til de helt rigtige vinduer og døre til vores hus. nu er det hele så færdig monteret og resultatet er vi rigtig glade for. herfra kan vi kun varmt anbefale energitømreren til andre . vi følte os trygge fra start til slut projekt .

1 aprile 2015

Hej Michael

Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os.

Vi håber du nyder dine nye vinduer og glæder os til at kunne hjælpe dig en anden god gang.

CVR: 38945181

Melder sig syg og svarer aldrig tilbage

Min kæreste og jeg er lige flyttet i lejlighed og i vores køkken har vi desværre et gammeldags enkelrudeglas som gør at lejligheden er hundekold hver morgen. Vi kontaktede derfor energitømreren som det første da vi flyttede for at lave en aftale.

Aftalen blev aflyst på dagen pga. en sygemelding. Vi har forsøgt at komme i kontakt med energitømreren i næsten en måned siden da. Intet svar har vi fået tilbage. Vi har skrevet til ham, ringet og lagt beskeder til ham og intet svar har vi fået tilbage. Hvis vi ikke engang kan komme i kontakt med ham for at få et tilbud tør jeg slet ikke tænke på hvad der var sket hvis der var blevet lavet en aftale.

Det er sgu uprofessionelt!

2 febbraio 2015

Hej Kasper

Jeg mindes ikke denne sag. Vi laver hos Energitømreren vinduesudskiftning med hele vinduespartier og arbejder sammen med vinduesgrosisterne. Hvis du ønsker udskiftning af glas skal du have fat i en glarmester. Hvis du ønsker at få skiftet et enkelt vindue er vi ganske enkelt ikke det rigtige valg.

Vi føler egentlig ikke at din anmeldelse er berretiget, fordi vi aldrig har udført arbejde for dig, fordi vi ikke er det korrekte match til dit behov.

Vi håber dog det lykkedes for dig at få opgaven løst.