Energitømreren ApS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi her fået skiftet døre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fuldstændig elendigt og mangelfuld service. Vi havde Jackie ude tilbage i maj måned hvor der blev målt op og givet en fin vejledning på hele huset. +15 vinduer og terrassedør. Efter at have... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet døre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere håndværkere som alle var e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse. Godt forløb fra start til slut. To friske og dygtige tømrere som vidste præcist hvad opgaven gik ud på. Kan varmt anbefale Energitømreren. Finn Nielsen

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di installazione finestre

Scritti dall'azienda

Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik skiftet vores vinduer af…

Vi fik skiftet vores vinduer af EnergiTømreren, og det var virkeligt godt. De var imødekommende og kommunikationen var klar. Selve monteringen gik "totally smooth" med flinke håndværkere, som kunne deres ting

19 settembre 2024

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det er virkelig fedt at høre, at både kommunikationen og monteringen af dine vinduer kørte helt som smurt. Vi gør os umage for at sikre, at vi er tilgængelige og effektive, og det er skønt, at du kunne mærke det.

Vi er stolte af at kunne levere både professionelt arbejde og et godt resultat – og det er altid dejligt, når kunderne er glade. Hvis du får brug for hjælp igen i fremtiden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

CVR: 38945181

#Energitømreren #Vinduesmester25år #vinduesmontagespecialister #Vinduesshowroom #FinalistÅretsTømrer2023 #åretstømrer2024 #Byg-Garanti

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan VARMT anbefale Jackie og co.

Vi kan varmt anbefale Jackie og hans team. Vi har fået nye lav energi vinduer i vores andelsforening på Frederiksberg. De er hårdtarbejdede, serviceminded, ydmyg og fleksible. Vi er meget tilfredse. Vh. Bestyrelsen på Bentzonsvej

2 settembre 2024

Kære Nina og Bestyrelsen på Bentzonsvej,

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at I er tilfredse med både arbejdet og vores måde at arbejde på. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der både er professionel og fleksibel – og at I følte jer godt behandlet hele vejen igennem.

Det er altid en fornøjelse at arbejde på projekter som jeres, og vi er stolte af at kunne hjælpe med at give jeres andelsforening nye, energivenlige vinduer, der både holder varmen inde og stilen intakt.

Tak fordi I valgte os – og vi er klar til at hjælpe igen, hvis der er brug for det!

Virkelig nydelig oplevelse

Virkelig nydelig oplevelse, som vi har anbefalet til venner og familie. Jackie selv kom med god rådgivning, og det var tydeligt at han havde forstand på sin ekspertise. Utrolig samarbejdsvillig til at finde en god løsning via tryg kommunikation. Desuden var håndværkerne en gruppe af velkoordinerede, respektfulde og virkelig effektive gutter, som gik op i detaljer. De kom med løsninger til det perfekte finish. Firmaet bruger materialer (især lister) i lækkert kvalitet. Vi glæder os allerede til næste levering og montering :)

21 agosto 2024

Kære Zeinab,

Wow – tusind tak for de helt vidunderlige ord og de 5 stjerner! Det gør os virkelig stolte at høre, at hele oplevelsen har været så god for jer. Vi gør os umage for at levere både rådgivning, service og håndværk af høj kvalitet, og det er fantastisk at få den ros.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med både Jackie og teamet, og at vi kunne hjælpe med at finde de bedste løsninger for jer. Vi går virkelig op i detaljerne, så det er skønt at høre, at I kunne mærke det.

Vi glæder os allerede til at komme ud til jer igen – og tak fordi I har anbefalet os til venner og familie, det betyder rigtig meget!

Fantastisk oplevelse

Vi kunne ikke få fat på dem som vi oprindeligt havde en aftale med, så vi ringede i stedet til Energitømreren. De tilbød os en god pris og kom dagen efter og monterede vores vinduer. Vi var pressede da vinduerne stod på gaden, så vi satte stor pris på, at de så hurtigt trådte til for at hjælpe os. Virkelig en god service.
Det er desuden blevet rigtig flot. De kom præcist til tiden og var omhyggelige og dygtige. Stor anbefaling herfra.

8 agosto 2024

Kære Emilie,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer så hurtigt og få løst situationen. Vi ved, at det kan være stressende, når der er tidspres, så det var en fornøjelse at kunne træde til og sørge for, at vinduerne kom på plads hurtigt og professionelt.

Vi er også rigtig glade for, at I er tilfredse med resultatet – det betyder meget for os, at både arbejdet og servicen lever op til jeres forventninger.

Tak for den store anbefaling, og vi står klar, hvis I har brug for hjælp fremover!

Super dygtige og effektive

Super dygtige og effektive. Flot arbejde.

6 agosto 2024

Kære Christian,

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og resultatet. Vi stræber altid efter at levere kvalitet og effektivitet, og det er skønt at få bekræftet, at vi har ramt plet hos dig.

Skulle du have brug for hjælp igen fremover, står vi klar – og tak fordi du valgte Energitømreren!

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut
Det kan helt klart anbefales at bruge dette firma
Professionelt,imødekommende og hjælpsomt de har gjort min process med at få nye vinduer og døre til en problemfri og behagelig oplevelse
Tanja Sørensen

3 luglio 2024

Kære Tanja,

Mange tak for de flotte ord og for de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at hele processen har været problemfri og behagelig for dig. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedste service, og det er skønt at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tusind tak fordi du valgte os – vi er altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for os igen.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent rådgivning og flot udført arbejde.

Vi har fået gennemført udskiftning af store vinduespartier og døre i vores bolig. Meget kompetent rådgivning og tillidsvækkende proces i faserne op til og efter tilbudsgivning. Flot og hurtigt udført arbejde af flinke folk. De bedste anbefalinger herfra.

25 giugno 2024

Kære Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at både rådgivningen og arbejdet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse gennem hele processen – fra start til slut.

Tak for anbefalingen, og skulle du have brug for os igen, er vi altid klar til at hjælpe!

Meget tilfredse kunder

Gode forslag og ideer til løsninger, mulighed for at se det hele i showroom, gode at tale med og lydhør over for rettelser. God dialog og overholder alle aftaler. Rigtig flot udførsel. Vil helt sikkert anvende samme firma igen en anden gang

13 maggio 2024

Kære Katrine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os – både hvad angår rådgivning, kommunikation og udførelsen af arbejdet. Vi sætter stor pris på din tillid, og det betyder meget, at du vil vælge os igen næste gang.

Tak for din anbefaling, og vi er altid klar, hvis du får brug for os fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik nye foldedøre i stuen

Vi fik nye foldedøre i stuen, alt forløb super nemt, kontakt, opmåling og udførelsen alt udført professionelt. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

8 maggio 2024

Kære Lars,

Tusind tak for de varme ord! Vi er rigtig glade for at høre, at hele processen med både opmåling og montering af jeres foldedøre har forløbet så godt. Det betyder meget for os, at I er tilfredse med både resultatet og den professionelle service.

Hvis der er noget, I har brug for fremadrettet, er vi altid klar til at hjælpe!

Valutata 5 stelle su 5

Professionel fra start til slut.

Udskiftning af vinduer og døre fra Energi tømreren har været professionel fra start til slut, dygtige håndværkere, god service kan helt klart anbefales.

16 aprile 2024

Kære Hua,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at hele forløbet fra start til slut har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os at få anerkendelse for både vores håndværk og service.

Vi er glade for at du er tilfreds og håber, at du vil tænke på os næste gang du har behov for tømrerarbejde.

Udskiftning af hoveddør

Vi har fået skiftet vores 60 år gamle (og utætte) hoveddør ud med en flot, moderne og solid dør fra Outrup Vinduer. Resultatet er 100 pct i orden, det ser super godt ud, og kvaliteten er i top.
Håndværkerne der udførte arbejdet med at fjerne den gamle dør og montere nye rammer, karme og dør arbejdede enormt effektivt og leverede en perfekt opgave. Alt var ryddet op og båret væk inden de gik, og så reparerede de da også lige en mindre skade i vores facadedør (også en Outrup dør som Energitømreren har leveret tidligere).
Vi er ovenud tilfredse, og ringer gerne efter Energitømreren hvis der skulle blive en 3. gang.

20 aprile 2024

Kære Mia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af din nye hoveddør og håndværket, der er blevet udført. Det er rigtig dejligt at høre, at vi kunne levere et resultat, der levede op til dine forventninger – og så ovenikøbet kunne hjælpe med den lille reparation på facadedøren.

Din ros betyder meget for os, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang, hvis du får behov for det. Vi er klar til at levere samme høje standard hver gang.

#Energitømreren #Hoveddør #UdskiftningAfDør #Kvalitetsdøre #OutrupVinduer

Valutata 5 stelle su 5

Working with Energitømreren is a pleasure

Working with Energitømreren was a very positive experience. We visited their exhibition room where we get to know the materials and models/designs they offer. We selected the doors we wanted to install and they visited our place to measure the dimensions. We received the offer, we accepted it and the doors were delivered when they promised. The installation was surprisingly fast procedure. The result was excellent. The finishing around the doors is perfect and the doors work perfectly. They left our place cleaning everything around the installation, no scratches or marks or anything.

20 aprile 2024

Dear Ioannis,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had such a positive experience working with us. It’s great to know that our showroom helped you find the perfect doors and that the entire process, from measurements to installation, went smoothly. We take pride in both the quality of our products and the professionalism of our team, so it’s wonderful to hear that everything was to your satisfaction.

Your feedback means a lot to us, and we’d be happy to assist you again if you ever need anything in the future.

Best regards,
Owner, Energitømreren ApS
#QualityFirst #CustomerSatisfaction #Energitømreren #HomeImprovement

Valutata 5 stelle su 5

Window and Doors for an entire 3 floor…

Window and Doors for an entire 3 floor house were changed in 3,5 days. Work was excellent quality and fast ! Also the team cleaned up everyday and stuck to the times planned 100%. Excellent job and would recommend any day !

25 aprile 2024

Dear Jonathan,

Thank you so much for the fantastic review! We are really pleased to hear that you were happy with the entire process—from the fast and efficient window and door installation to the thorough clean-up at the end of each day. Our team strives to deliver top-quality work on time, and it's great to see that our efforts met your expectations.

We truly appreciate your recommendation, and we’re here for you if you ever need assistance in the future.

Best regards,
Owner, Energitømreren ApS
#FastAndReliable #QualityWork #Energitømreren #CustomerSatisfaction

Valutata 4 stelle su 5

Alt som aftalt - flinke håndværkere

Arb. udført til aftalt tid. Håndværkerne ryddede op og støvsugede.

19 aprile 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at arbejdet blev udført som aftalt, og at du er tilfreds med vores håndværkere. Vi går altid op i at efterlade arbejdsområdet rent og pænt, så det er dejligt at høre, at du satte pris på det.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Venlig hilsen,
Ejer, Energitømreren ApS
#ÅretsTømrer2024 #TilTiden #RentOgPænt #Energitømreren #DøreOgVinduer #Kundetilfredshed

Tilfredsstillende arbejde

Tilfredsstillende arbejde. Gjorde rent efter sig undervejs og var meget imødekommende. Det var nemt at få kontakt til dem og få hjælp til det man efterspurgte.

19 aprile 2024

Risposta di Energitømreren ApS

Tak for den fine anmeldelse, Sahana! Vi er glade for, at du er tilfreds med både arbejdet og vores service. Vi stræber altid efter at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder, så det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Hvis du har brug for mere hjælp fremover, er vi altid klar til at assistere dig.

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduerogdøre #energibesparelse #håndværkermedkvalitet #professioneltarbejde #fagligstolthed

Yderst tilfredsstillende arbejde👍

Yderst tilfredsstillende arbejde. Energitømreren er meget anbefalelsesværdig. Grundigt forarbejde, krav fra Andelseforeningen om helt korrekte farver på murarbejdet og vinduerne, der skulle skiftes, blev imødekommet uden problemer. Tre dygtige folk med øje for detaljer klarede jobbet indenfor lovet tid - inklusiv oprydning i arbejdsområdet og nede på gaden 🤩

12 aprile 2024

Kære Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er så tilfreds med arbejdet. Vi lægger stor vægt på detaljerne og at overholde både aftaler og krav, og det er dejligt at høre, at det blev værdsat. Tak for rosen af vores håndværkere – vi er stolte af at have et team, der leverer så godt. Oprydningen er også noget, vi er meget opmærksomme på, så det er skønt, at du bemærkede det!

Tak for at anbefale os – det betyder meget. Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen, hvis I får brug for os fremover.

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitetshåndværk #energitømreren #flotarbejde

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk stykke arbejde og virkelig kompetence håndværkere

Vi har fået skiftet alle døre og vinduer. Fra start har Jackie givet en kompetent vejledning og vi har følt os guidet hele vejen.
Energitømrene har lavet en helt fantastisk stykke håndværk og vi er absolut mere end tilfredse. Håndværkerne har kræset for detaljerne og det er tydeligt det er et firma der går op i deres kunder.
De fortjener mine varmeste anbefalinger!

13 marzo 2024

Kære Anya,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse fra start til slut. Vi bestræber os altid på at levere den bedste rådgivning og vejledning, så det glæder os virkelig, at du har følt dig godt guidet gennem hele processen.

Vores håndværkere sætter en ære i deres arbejde, og din ros om deres sans for detaljen og deres engagement i kunderne er noget, vi er meget stolte af. Det er netop den kvalitet og omhu, vi ønsker at levere hver eneste gang.

Vi er enormt taknemmelige for din varme anbefaling – det er den bedste anerkendelse, vi kan få! Vi håber, du får stor glæde af dine nye vinduer og døre i mange år fremover.

Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe!

Super oplevelse!

Her kan man virkelig mærke, at man har gøre med specialister i vinduer. Super kommunikation og process op til montering, og perfekt finish.

23 febbraio 2024

Kære Tobias,

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Kommunikation og kvalitet er noget, vi vægter højt, og det er skønt at høre, at det kom til udtryk i din proces. Vi sætter stor pris på, at du bemærkede vores fokus på finish – det er noget, vi virkelig går op i.

Mange tak for din anbefaling, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitetshåndværk #energitømreren #perfektfinish

Valutata 5 stelle su 5

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået nye vinduer og døre i hele huset og kommunikationen samt serviceniveauet har været i top fra start til slut.
Holdet, som tog sig af montage bestod af yderst professionalle, meget høflige og arbejdsomme håndværkere og jeg følte mig tryg igennem hele processen.
Der blev hver dag ryddet super flot op og alt blev klaret på kun to dage!!!
Efterfølgende blev der udført eftersyn med små justeringer og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Tak til Jackie for et super godt forløb og tusinde tak til Darek og hans hold for et flot udført arbejde.
Jeg er virkelig tilfreds og kan kun varm anbefale firmaet 😊

1 marzo 2024

Kære Anna Maria,

Sikke en fantastisk anmeldelse – den varmer virkelig! 🌟 Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi gør en stor indsats for at sikre både høj kvalitet, god kommunikation og et gnidningsfrit forløb – så det er skønt at høre, at du har mærket det i praksis.

Darek og hans team vil helt sikkert blive glade for rosen – de er nogle knalddygtige gutter, der altid går den ekstra mil for et perfekt resultat. At få hele huset klaret på kun to dage og stadig sikre, at alt står snorlige bagefter – dét er præcis det, vi stræber efter!

Endnu en stor tak for din anbefaling – og skulle du få brug for os igen, så ved du, hvor du finder os. 😊

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitetshåndværk #energitømreren #professioneltarbejde #gladekunder

Valutata 5 stelle su 5

Godt udført arbejde til tiden!

28 febbraio 2024

Hej Tobias,

Kort og præcist – lige som vi kan lide det! 💪 Det glæder os at høre, at arbejdet blev udført til tiden og til din tilfredshed. Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk uden unødvendige forsinkelser.

Tak for din anmeldelse – den betyder meget for os! 😊

CVR: 38945181

#åretstømrer2024 #vinduer #døre #kvalitetshåndværk #energitømreren #tiltiden #godtudførtarbejde

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più