Vi her fået skiftet døre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fuldstændig elendigt og mangelfuld service. Vi havde Jackie ude tilbage i maj måned hvor der blev målt op og givet en fin vejledning på hele huset. +15 vinduer og terrassedør. Efter at have... Leggi di più
Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet døre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere håndværkere som alle var e... Leggi di più
God oplevelse. Godt forløb fra start til slut. To friske og dygtige tømrere som vidste præcist hvad opgaven gik ud på. Kan varmt anbefale Energitømreren. Finn Nielsen
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Energitømreren har været vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfører vinduesudskiftninger og nymontering af døre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at være én af de bedst bedømte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og præsentere elementerne før bestilling, hvis dette ønskes.
Informazioni di contatto
Nyholms Alle 36 B, 2610, Rødovre, Danimarca
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitømreren.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi fik skiftet vores vinduer af…
Vi fik skiftet vores vinduer af EnergiTømreren, og det var virkeligt godt. De var imødekommende og kommunikationen var klar. Selve monteringen gik "totally smooth" med flinke håndværkere, som kunne deres ting

Risposta di Energitømreren ApS
Vi kan VARMT anbefale Jackie og co.
Vi kan varmt anbefale Jackie og hans team. Vi har fået nye lav energi vinduer i vores andelsforening på Frederiksberg. De er hårdtarbejdede, serviceminded, ydmyg og fleksible. Vi er meget tilfredse. Vh. Bestyrelsen på Bentzonsvej

Virkelig nydelig oplevelse
Virkelig nydelig oplevelse, som vi har anbefalet til venner og familie. Jackie selv kom med god rådgivning, og det var tydeligt at han havde forstand på sin ekspertise. Utrolig samarbejdsvillig til at finde en god løsning via tryg kommunikation. Desuden var håndværkerne en gruppe af velkoordinerede, respektfulde og virkelig effektive gutter, som gik op i detaljer. De kom med løsninger til det perfekte finish. Firmaet bruger materialer (især lister) i lækkert kvalitet. Vi glæder os allerede til næste levering og montering :)

Fantastisk oplevelse
Vi kunne ikke få fat på dem som vi oprindeligt havde en aftale med, så vi ringede i stedet til Energitømreren. De tilbød os en god pris og kom dagen efter og monterede vores vinduer. Vi var pressede da vinduerne stod på gaden, så vi satte stor pris på, at de så hurtigt trådte til for at hjælpe os. Virkelig en god service.
Det er desuden blevet rigtig flot. De kom præcist til tiden og var omhyggelige og dygtige. Stor anbefaling herfra.

Super dygtige og effektive
Super dygtige og effektive. Flot arbejde.

Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut
Det kan helt klart anbefales at bruge dette firma
Professionelt,imødekommende og hjælpsomt de har gjort min process med at få nye vinduer og døre til en problemfri og behagelig oplevelse
Tanja Sørensen

Risposta di Energitømreren ApS
Kompetent rådgivning og flot udført arbejde.
Vi har fået gennemført udskiftning af store vinduespartier og døre i vores bolig. Meget kompetent rådgivning og tillidsvækkende proces i faserne op til og efter tilbudsgivning. Flot og hurtigt udført arbejde af flinke folk. De bedste anbefalinger herfra.

Meget tilfredse kunder
Gode forslag og ideer til løsninger, mulighed for at se det hele i showroom, gode at tale med og lydhør over for rettelser. God dialog og overholder alle aftaler. Rigtig flot udførsel. Vil helt sikkert anvende samme firma igen en anden gang

Risposta di Energitømreren ApS
Vi fik nye foldedøre i stuen
Vi fik nye foldedøre i stuen, alt forløb super nemt, kontakt, opmåling og udførelsen alt udført professionelt. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

Risposta di Energitømreren ApS
Professionel fra start til slut.
Udskiftning af vinduer og døre fra Energi tømreren har været professionel fra start til slut, dygtige håndværkere, god service kan helt klart anbefales.

Udskiftning af hoveddør
Vi har fået skiftet vores 60 år gamle (og utætte) hoveddør ud med en flot, moderne og solid dør fra Outrup Vinduer. Resultatet er 100 pct i orden, det ser super godt ud, og kvaliteten er i top.
Håndværkerne der udførte arbejdet med at fjerne den gamle dør og montere nye rammer, karme og dør arbejdede enormt effektivt og leverede en perfekt opgave. Alt var ryddet op og båret væk inden de gik, og så reparerede de da også lige en mindre skade i vores facadedør (også en Outrup dør som Energitømreren har leveret tidligere).
Vi er ovenud tilfredse, og ringer gerne efter Energitømreren hvis der skulle blive en 3. gang.

Risposta di Energitømreren ApS
Working with Energitømreren is a pleasure
Working with Energitømreren was a very positive experience. We visited their exhibition room where we get to know the materials and models/designs they offer. We selected the doors we wanted to install and they visited our place to measure the dimensions. We received the offer, we accepted it and the doors were delivered when they promised. The installation was surprisingly fast procedure. The result was excellent. The finishing around the doors is perfect and the doors work perfectly. They left our place cleaning everything around the installation, no scratches or marks or anything.

Risposta di Energitømreren ApS
Window and Doors for an entire 3 floor…
Window and Doors for an entire 3 floor house were changed in 3,5 days. Work was excellent quality and fast ! Also the team cleaned up everyday and stuck to the times planned 100%. Excellent job and would recommend any day !

Risposta di Energitømreren ApS
Alt som aftalt - flinke håndværkere
Arb. udført til aftalt tid. Håndværkerne ryddede op og støvsugede.

Tilfredsstillende arbejde
Tilfredsstillende arbejde. Gjorde rent efter sig undervejs og var meget imødekommende. Det var nemt at få kontakt til dem og få hjælp til det man efterspurgte.

Yderst tilfredsstillende arbejde👍
Yderst tilfredsstillende arbejde. Energitømreren er meget anbefalelsesværdig. Grundigt forarbejde, krav fra Andelseforeningen om helt korrekte farver på murarbejdet og vinduerne, der skulle skiftes, blev imødekommet uden problemer. Tre dygtige folk med øje for detaljer klarede jobbet indenfor lovet tid - inklusiv oprydning i arbejdsområdet og nede på gaden 🤩

Risposta di Energitømreren ApS
Fantastisk stykke arbejde og virkelig kompetence håndværkere
Vi har fået skiftet alle døre og vinduer. Fra start har Jackie givet en kompetent vejledning og vi har følt os guidet hele vejen.
Energitømrene har lavet en helt fantastisk stykke håndværk og vi er absolut mere end tilfredse. Håndværkerne har kræset for detaljerne og det er tydeligt det er et firma der går op i deres kunder.
De fortjener mine varmeste anbefalinger!

Super oplevelse!
Her kan man virkelig mærke, at man har gøre med specialister i vinduer. Super kommunikation og process op til montering, og perfekt finish.

Risposta di Energitømreren ApS
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået nye vinduer og døre i hele huset og kommunikationen samt serviceniveauet har været i top fra start til slut.
Holdet, som tog sig af montage bestod af yderst professionalle, meget høflige og arbejdsomme håndværkere og jeg følte mig tryg igennem hele processen.
Der blev hver dag ryddet super flot op og alt blev klaret på kun to dage!!!
Efterfølgende blev der udført eftersyn med små justeringer og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Tak til Jackie for et super godt forløb og tusinde tak til Darek og hans hold for et flot udført arbejde.
Jeg er virkelig tilfreds og kan kun varm anbefale firmaet 😊

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.