Produkten de erbjuder är relativt svag. Det är i princip en lista där ens telefonnummer hamnar hos väldigt många säljare som alla kör sin unika krångliga försäljningsstil. Det är "vilda västern... Leggi di più
Energifys process online funkade bra. Jag ville få in lite offerter på hembatteri men orkar inte ha 40 försäljare som ringer så bad specifikt om att bli kontaktad via mail. Jag har inte fått ett enda... Leggi di più
En enkel tjänst att samla ihop olika offerter på. Tog inte lång tid efter jag fyllt i uppgifterna som jag fick mail och samtal från olika företag. Alla de företag som kontaktade mig var mycket trevl... Leggi di più
Totalt sett fick jag min anläggning på utsatt tid. Men batterileveransen kom tre dagar efter utsatt tid med undantag för ngn mätare som levererades en dag tidigare än utsatt tid. Installationen skull... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Vi hjälper svenska hushåll att jämföra och att få offerter på gröna energilösningar som solceller, elavtal, värmepumpar och laddboxar. Spara tid och pengar genom att jämföra olika offerter och välj den offert som passar dina behov bäst - helt kostnadsfritt såklart.
Ha risposto al 74% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Bra bemötande men allt tar för lång…
Bra bemötande men allt tar för lång tid. Uppringd av en från Thailand känns tung jobbat uppring från en som vill komma och titta först för sedan diskutera en lösning m.m. För omständigt helt enkelt. Måste kunna ge pris direkt och komma med några förslag a.s.a.p

Batterileverantörer
Bra med förslag på batterileverantörer. Mindre bra att ingen återkom när vi bad om hjälp att jämföra de offerter vi fått, trots erbjudande via email angående sådan hjälp.

Kompeten säljare
Kompeten säljare. Kunde ge mig svar på alla frågor.

Fick ju napp via er!
Fick ju napp via er!
Den ende som besökte på plats och gav ett gott intryck och ett bra förslag, fick beställningen!
Gosol, Johan Glinghammar.

Risposta di Energify.se
Tyckte företaget som jag valde var…
Tyckte företaget som jag valde var seriöst och gav bra information
Tack så mycket

Risposta di Energify.se
Supersäljare som är supersnabba men som…
Supersäljare som är supersnabba men som informerar olika!
Tappar trovärdighet, får meddela i omg att vi INTE är intresserade!
Ett plus för deras annars trevliga bemötande.

Risposta di Energify.se
De borde informera tydligt på sin…
De borde informera tydligt på sin hemsida att deras affärsidé är att sälja dina uppgifter till andra aktörer. Trots vad de skriver så får du ingen prisjämförelse, du blir kontaktad av aktörer i branschen.

Ingen offert mottagen
Ingen offert mottagen
Fyllde i massor av uppgifter men resultatet blev noll. Ur mitt perspektiv en värdelös tjänst.

Seriöst och smidigt
Blev kontaktad av seriösa leverantörer. Att hitta en lösning tog inte mer än en vecka

Risposta di Energify.se
jag fick kontakt med flera leverantörer…
jag fick kontakt med flera leverantörer i min närhet.

Bra med flera offerter
Bra med flera offerter. Dock svårt att jämföra. När jag blev uppringd av er representant så satt jag i bilen och hade inte offerterna framför mig. Jag behövde er hjälp för att förstå skillnaderna. Vi bestämde en tid dagen därpå men jag blev aldrig uppringd. Skitdåligt!

Risposta di Energify.se
Jag fick aldrig någon hjälp eller…
Jag fick aldrig någon hjälp eller feedback. Även efter en påminnelse då de skulle återkomma. Värdelöst företag...

Risposta di Energify.se
Fick svar på mina frågor och hjälpsam…
Fick svar på mina frågor och hjälpsam säljare. Goda erfarenheter av företaget sedan tidigare produkt. Produkten jag valde fick bästa betyg i oberoende test.

Risposta di Energify.se
En ok tjänst för att samla in offerter
En ok tjänst för att samla in offerter. Gick rimligt fort.

Risposta di Energify.se
Bra kontakt och rekommenderas!
Jag blev hänvisad till en leverantör som tog kontakt mig dagen efter. Det blev bra affär till förmånliga rabatter. Jag hade önskat få en eller 2 offert till för att kunna jämföra. Det var en bra pris ändå och jag signerade kontraktet utan tvekan.

positivt och trevligt bemötande
Trevligt och seriöst bemötande i samband med min offertförfrågan gällande installation av batteribackup

Risposta di Energify.se
Mycket snabb respons från marknaden
Mycket snabb respons från marknaden, och inte föör många, ca 5 st räckte gott för ett beslut.

Risposta di Energify.se
Homehup solar batteri solar edge
Jag skulle få fyra erbjudanden, men jag har ännu inte fått ett enda.

+ Offerten OK
+ Offerten rätt så utförligt
- omöjligt a få e-mail kontakt med offertutfärdaren

Risposta di Energify.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.