Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super goeie kwaliteit/prijs verhouding kleding! Ik heb normaal duurdere kleding maar dit merk doet er zeker niet aan onder. En heel snel geleverd wat ook fijn is bedankt voor de goeie service. Ik ga h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nette kleding. Maten vallen af en toe kleiner dan normaal let hier op! Verder een snelle levering ga hier zeker vaker bestellen
L'azienda ha risposto
I start using this brand around November 2025 and since the first order I’m more than satisfied with their products ,I have more than 4 sets and t-shirts and the quality and the look are perfect ,I lo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
ENDU is smart luxury wear for men — where minimal design meets functionality and comfort. We create elevated essentials that look refined and feel effortless, built from premium technical fabrics that move with you and last over time. Our goal is simple: to make quality clothing accessible. Pieces that feel high-end, without the price tag that usually comes with it. Every detail — from the stitching to the structure — is designed with purpose. Clean lines, timeless silhouettes, and a fit that speaks for itself. We believe in simplicity done well. No loud logos, no overhyped drops — just well-crafted menswear that you’ll actually want to wear, every day. Smart. Minimal. Comfortable. Luxury wear — without breaking the bank.
Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Snelle levering, fijne stof maar de ritsen gaan wel snel stuk 2 pakken besteld en een bodywarmer. Bij de pakken zijn de zakritsen al kapot na 2 weken 2 x gedragen

Risposta di ENDU
Diverse keren via Social media deze site voorbij zien komen. Uiteindelijk de stap durven wagen om te bestellen. De hybrid suit besteld en het is echt precies als op de foto’s en de maat is perfect. Super kwaliteit! Snelle levering & chique verpakt. Ik weet alweer een kerstkado🤗

Risposta di ENDU
Heb een longsleeve polo besteld, maar de kleur is compleet anders dan op de website. Beetje een tegenvaller

Risposta di ENDU
Snelle levering. Tech suits zijn echt top heb 3 kleuren al mooie fit en stof is echt fijn.

Risposta di ENDU
Mega blij met mijn nieuwe pakjes, bodywarmer en t-shirts!
Na veel filmpjes op Instagram gezien te hebben van dit merk toch zelf een bestelling gedaan. Onwijs blij met deze stijlvolle kleding.
Qua prijs dacht ik dat de kwaliteit wel zou meevallen, maar niks is minder waar!
Super blij ermee, top kwaliteit, snelle levering. Kortom… een nieuwe blije klant hebben jullie erbij.
Aangemeld voor de nieuwsbrief, dus ik wacht op de volgende lading! Blackfriday…?

Risposta di ENDU
Eindelijk een kwaliteits polo gevonden voor een betaalbare prijs. Pasvorm is perfect zelfs na het wassen.

Risposta di ENDU
Ik ben echt supertevreden over mijn bestelling bij deze kledingsite! De kwaliteit van de kleding is top, mooie stoffen, perfecte pasvorm en precies zoals op de foto’s. Je merkt gewoon dat er aandacht is besteed aan de afwerking.
De service was uitstekend: vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in de communicatie. Mijn bestelling werd supersnel geleverd, netjes verpakt en helemaal compleet.
Wat ik ook fijn vond, is dat de website duidelijk en gebruiksvriendelijk is, waardoor bestellen heel makkelijk ging. En het voelt alsof ze écht om hun klanten geven, dat zie je tegenwoordig niet vaak meer.
Kortom: aanrader! Ik bestel hier zeker vaker.

Risposta di ENDU
Binnen een dag in huis, en prijs kwaliteit is top. Aanrader 👍🏼

Risposta di ENDU
Sturen kleding niet op wacht al een week, ff kvk check doen ;). Ze sturen zogenaamd een mail met je kleding is onderweg. Zonder bevestiging van PostNl of een andere bezorgdienst.

Risposta di ENDU
Kwaliteit van deze kleren voor deze prijs is bizar, dat zie je nergens meer. Voor een paar honderd euro hangt heel je kledingkast vol, echt blij met de aankopen die ik gedaan heb.

Risposta di ENDU
Super goede kwaliteit voor een mooie prijs, echt super blij met de T-shirts en de tracksuit

Risposta di ENDU
Nog nooit zo een slechte winkel meegemaakt ze geven aan voor 12uur besteld volgende dag in huis grooste onzin contact opgenomen geef aan volgende dag komt tie inmiddels 4dagen al verder grooste onzin site ever.

Wat een top bedrijf!
Mijn bestelling was niet goed geleverd door fout van DHL zelf, maar het is netjes opgelost door Endu zelf en een hele fijne en super snelle communicatie met Endu. Die meedenkt met oplossingen!
Echt een toppers oprecht!

Risposta di ENDU
Enorm vriendelijk klantenservice ze helpen je met alles beantwoorden je vragen reageren snel kleding tip top wat je verwacht krijg je past op maat kwaliteit is top!

Risposta di ENDU
In tegenstelling tot veel webshops is de klantenservice van ENDU erg professioneel en snel met reageren. Ik had een fout gemaakt met bestellen maar deze hebben ze heel snel en keurig opgelost na telefonisch contact te hebben gehad. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt. Kwaliteit is ook goed! Al met al zeer tevreden.

Risposta di ENDU
Super kwaliteit windstopper binnengekregen mooie kleur en goede kwaliteit erg makkelijk te combineren op andere kleding!

Risposta di ENDU
Kleding is zeer goed, super goede kwaliteit en netjes, ik heb ondertussen alles wat zij verkopen in alle kleuren. Echt top kleding en verder niks om op aan te merken.

Risposta di ENDU
Kleding is super goede prijs kwaliteitsverhouding.