ENDU  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevreden! De pakken zijn van uitstekende kwaliteit en zien er geweldig uit. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Je krijgt topkwaliteit, uitstekende service en een eerlijke pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super goeie kwaliteit/prijs verhouding kleding! Ik heb normaal duurdere kleding maar dit merk doet er zeker niet aan onder. En heel snel geleverd wat ook fijn is bedankt voor de goeie service. Ik ga h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nette kleding. Maten vallen af en toe kleiner dan normaal let hier op! Verder een snelle levering ga hier zeker vaker bestellen

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

ENDU is smart luxury wear for men — where minimal design meets functionality and comfort. We create elevated essentials that look refined and feel effortless, built from premium technical fabrics that move with you and last over time. Our goal is simple: to make quality clothing accessible. Pieces that feel high-end, without the price tag that usually comes with it. Every detail — from the stitching to the structure — is designed with purpose. Clean lines, timeless silhouettes, and a fit that speaks for itself. We believe in simplicity done well. No loud logos, no overhyped drops — just well-crafted menswear that you’ll actually want to wear, every day. Smart. Minimal. Comfortable. Luxury wear — without breaking the bank.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

106 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

105 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kleding is top

Kleding is top, Fijne draagbare kleding voor een prima prijs.

24 giugno 2026

Hoi Corne,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze kleding en dat je vindt dat deze een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.

Bedankt voor je vertrouwen en support. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Hally

Valutata 4 stelle su 5

Netjes opgelost, goede service

Update 06-07-2026

Na mijn eerdere review heeft ENDU persoonlijk contact met mij opgenomen en het probleem netjes opgelost.

Hoewel de communicatie in eerste instantie langer duurde dan verwacht, hebben ze dit uiteindelijk goed opgepakt. Ik ontving een gratis retourlabel, de omruiling is correct verwerkt en ik heb inmiddels de juiste artikelen ontvangen.

Ik waardeer de moeite die het team heeft gedaan om tot een passende oplossing te komen. Fijn om te zien dat ze verantwoordelijkheid hebben genomen en de klacht netjes hebben afgehandeld.

Bedankt voor de goede service en de correcte afhandeling.

1 luglio 2026

Hoi Nalan,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je review bij te werken en ons de kans hebt gegeven om het op te lossen.

We zijn erg blij om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost en dat je inmiddels de juiste artikelen hebt ontvangen. Bedankt voor je geduld en begrip tijdens het proces. Jouw feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze service steeds verder te verbeteren.

Ook waarderen we het enorm dat je de inspanningen van ons team hebt erkend. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Valutata 4 stelle su 5

Spullen krijg ik niet geleverd wacht er…

Helaas verliep alles niet vlekken loos uit eindelijk alles op gelost en super producten binnen gekregen

30 giugno 2026

Hoi Ernst,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

We wilden graag nog even contact met je opnemen, omdat we deze situatie graag samen met je willen oplossen.

We hebben onze inbox zorgvuldig gecontroleerd op berichten onder jouw naam, maar helaas hebben we geen e-mails van je kunnen terugvinden. Daarnaast hebben we geprobeerd een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat bij jouw naam hoort, maar deze kon helaas niet worden afgeleverd omdat het e-mailadres ongeldig of onjuist lijkt te zijn.

We zouden het erg waarderen als we de kans krijgen om dit verder voor je uit te zoeken en samen tot een passende oplossing te komen. Zou je alsjeblieft willen reageren op deze e-mail met je bestelnummer en, indien van toepassing, het juiste e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst? Zodra we deze gegevens ontvangen, gaan we er direct mee aan de slag en doen we ons uiterste best om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Bedankt voor je geduld en begrip. We hopen snel van je te horen. Mocht je verder nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Aanrader!

Snelle bezorging, past netjes op mij, mooie kleur, goed zomergevoel, zeer tevreden met mijn t-shirt!

25 giugno 2026

Hoi Nitish,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Hartelijk dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen, dat het T-shirt mooi past en dat je blij bent met de kleur en de zomerse uitstraling. Het doet ons veel plezier om te weten dat je tevreden bent met je aankoop.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Valutata 1 stelle su 5

Worst company i have ever purchased…

Worst company i have ever purchased off. Saw there instagram ads and thought I’d give it a try. It has been almost 1month and I have not received my order. They then ‘apparently’ resent the item for Royal Mail to ask me to pay the custom fees on the item and then Endu customer service told me I can pay it and keep the clothes or wait for it to be returned for a refund. What a shambles of a company DO NOT PURCHASE OFF THS COMPANY

1 maggio 2026

Hi Tanvir,

Good day, I hope you are doing well.

We're truly sorry to hear that your experience didn't meet your expectations. This was certainly never our intention.

After reviewing your case, we're pleased that we were able to resolve the issue on our side and provide a suitable solution. Unfortunately, there were shipping delays that were outside of our control, but we took immediate action to investigate the situation and worked to resolve it as quickly as possible.

We understand how frustrating waiting for a delayed order can be, and we sincerely apologize for the inconvenience this caused.

We have contacted you and waiting for your response.

Thank you for giving us the opportunity to resolve this matter.

Kind regards,

Kwaliteit.

10 giugno 2026

Hoi Canpolat,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Top service

Top service! De navy blue was tijdelijk out of stock, waardoor mijn bestelling even on hold werd gezet. Wanneer de tech suit terug in stock was, werd deze toegevoegd in mijn bestelling. Zeer snelle respons van het personeel, zeker een aanrader!

Hoi Mohamed,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We waarderen je geduld terwijl de donkerblauwe Tech Suit tijdelijk niet op voorraad was. Fijn om te horen dat we deze alsnog aan je bestelling konden toevoegen zodra deze weer beschikbaar was.

Het is mooi om te lezen dat je tevreden bent over de hulp van ons team. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en we zijn je dankbaar dat je voor ENDU hebt gekozen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je Tech Suit. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Hally

Excellent quality and service

I start using this brand around November 2025 and since the first order I’m more than satisfied with their products ,I have more than 4 sets and t-shirts and the quality and the look are perfect ,I love it , the delivery time is quick as well, less than 2 days ,and I only got one small problem with a set , and they help me and solve it in a very professional way ,and fast. I truly recommend this brand if you want to look good with a fresh classic style.more than recommended

Hoi Diego,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Wat leuk om je review te lezen. Bedankt dat je sinds 2025 deel uitmaakt van de ENDU-community en dat je steeds opnieuw voor onze kleding kiest.

Het betekent veel voor ons om te horen dat je inmiddels meerdere sets en T-shirts hebt en zo tevreden bent over de kwaliteit, de uitstraling en onze snelle levering. We waarderen het ook dat je ons de kans hebt gegeven om het kleine probleem met één van je sets op te lossen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de manier waarop ons team dit heeft afgehandeld.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het aanbevelen van ENDU aan anderen. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je ENDU-kleding. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Snelle Levering

Snelle Levering. Kwaliteit is ontzettend goed. Zal zeker vaker bestellen hier 🙏

Hoi Faruk,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat de kwaliteit van je bestelling aan je verwachtingen voldoet.

Dat je aangeeft vaker bij ons te willen bestellen, betekent veel voor ons. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Prijs/Kwaliteit top!

Erg snelle levering (zondagavond besteld, maandag al geleverd) en super prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels meerdere shirts en shorts, dik tevreden!

8 giugno 2026

Hoi Robin,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze shirts en shorts.

Dat je inmiddels meerdere keren bij ENDU hebt besteld, betekent veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en je support, dat waarderen we enorm.

Top!

Top kwaliteit.

26 maggio 2026

Hoi Gokhan,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling. Jouw feedback betekent veel voor ons en motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service topkwaliteit en mooie…

Goede service topkwaliteit en mooie prijzen

5 giugno 2026

Hoi Goncalo,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Wat leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad met ENDU. Het doet ons veel plezier dat je tevreden bent over onze service, de kwaliteit van onze kleding en onze prijzen.

Bedankt dat je voor ENDU hebt gekozen en dat je jouw ervaring met anderen hebt gedeeld. We hopen je snel weer terug te zien. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Soldaten

Soldaten, binnen 1 dag geleverd 2 bodywarmers. snelheid.

26 maggio 2026

Hoi Soef,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je twee bodywarmers zo snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de levering.

We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe bodywarmers. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Valutata 5 stelle su 5

These guys dont mess about tracking…

These guys dont mess about tracking number already sent in under 30 minutes the product looks quality

22 maggio 2026

Hoi Samir,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je de track & trace zo snel hebt ontvangen en dat je eerste indruk van het product positief is.

We waarderen je support enorm en hopen dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet zodra je het hebt ontvangen en kunt gebruiken.

Valutata 5 stelle su 5

Ben er blij mee goede kwaliteit en…

Ben er blij mee goede kwaliteit en mooie eerlijke prijs

13 maggio 2026

Hoi Anwar,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze kleding van goede kwaliteit vindt en dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Dat is precies waar we iedere dag naar streven.

We waarderen je steun enorm en hopen dat je nog lang plezier hebt van je ENDU-kleding. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Kwaliteit kleding

Kwaliteit kleding , eerlijke prijs!

26 aprile 2026

Hoi Zio,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zowel de kwaliteit van onze kleding als onze prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Dat is precies waar we met iedere collectie naar streven.

We waarderen je steun enorm en hopen dat je veel plezier hebt van je ENDU-kleding. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Valutata 5 stelle su 5

Snel levering top kwaliteit als nie…

Snel levering top kwaliteit als nie past kan je terug sturen en krijg je geld terug

26 aprile 2026

Hoi Dinjo,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van je bestelling en onze retourservice.

Goed om te weten dat alles soepel is verlopen. We waarderen je vertrouwen in ENDU en hopen je binnenkort weer terug te zien.

Valutata 5 stelle su 5

Niet vaak zon goede service meegemaakt

Niet vaak zon goede service meegemaakt. Mijn luxe shirt was defect, en kon die retour sturen en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, zonder enige problemen. Snelle en duidelijk service, daarnaast zeer tevreden met de fitting en kwaliteit van de luxe shirt. Voor prijs en kwaliteit, moet je echt bij ENDU zijn.

9 maggio 2026

Hoi Nick,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het betekent veel voor ons om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat de omruiling soepel is verlopen.

We zijn ook blij dat je tevreden bent over de pasvorm en de kwaliteit van je Luxury Shirt. Bedankt dat je ons de kans hebt gegeven om het probleem op te lossen en voor het vertrouwen dat je in ons team hebt.

Jouw aanbeveling waarderen we enorm. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je ENDU-kleding. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Top service +1

Super snelle, eerlijke en betrouwbare service. Op de site gekeken naar support en via de app situatie uitgelegd en meteen opgepakt en geholpen. Zie je zelden nog zo een service ga zo door endu.

8 maggio 2026

Hoi Bora,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie review achter te laten. Het betekent veel voor ons om te horen dat je onze service als snel, eerlijk en betrouwbaar hebt ervaren.

Fijn om te weten dat ons supportteam je direct kon helpen nadat je contact met ons had opgenomen. Zulke woorden zijn een enorme motivatie voor ons team.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie feedback. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Valutata 5 stelle su 5

De kleding is mooi en sportief

De kleding is mooi en sportief, en heel snel geleverd. De service is top.

1 aprile 2026

Hoi,

Goedendag! Ik hoop dat het goed met je gaat.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi en sportief vindt en dat je bestelling snel is geleverd.

Het doet ons ook veel plezier om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Jouw mooie woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om iedere dag ons best te blijven doen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je ENDU-kleding. Mocht je ooit vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

TEAM ENDU

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più