Købte en fantastisk bil hos EM bilkuben, desværre viste der sig en fejl dagen efter købet. Jeg kontaktede straks sælger der bad mig køre på værksted. Jeg fik ordnet fejlen på Garanti og sælger overfør... Leggi di più
Efter flere ugers søgen efter den rigtige bil, endte vi hos Jousef hos Em Bilkuben. Det har været en fornøjelse at handle med Jousef fra start til slut. En meget behagelig sælger, som vi kun kan anbef... Leggi di più
Meget tilfreds med mit bilkøb hos Embilkuben. Bilen lever op til annoncering, og der var rigtig fin dialog om købet. Småting ved et tilkøb (vinterdæk) er også blevet håndteret professionelt. Har intet... Leggi di più
Købte en ny bil hos EM bilkuben. Fik en fin byttepris for vores gamle bil og en helt igennem fin og professionel service.
EM BilKuben er en pålidelig og erfaren bilforhandler, der har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsbrugte biler til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring i bilbranchen og stræber altid efter at give vores kunder en god og tryg oplevelse, når de køber bil. Hos os kan du finde et bredt udvalg af biler, som vi nøje udvælger og kvalitetstester for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. Vores fokus er altid på kundens behov, og vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning, så du finder den bil, der passer bedst til dig. Hos EM BilKuben går vi op i ærlig og personlig service, og vi sætter en ære i at opbygge langvarige relationer med vores kunder.
Karlslunde Landevej 9, 2690, Karlslunde, Danimarca
- info@embilkuben.com
- embilkuben.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg købte en fin Opel Corsa-e fra EM…
Jeg købte en fin Opel Corsa-e fra EM BilKuben i august måned. Inden afhentning af bilen, bliver jeg ringet op af Jousef, som fortæller at bremserne skal skiftes. Dette vil de skifte uden beregning.
Bilen stod som ny ved afhentning
Dette kalder jeg for god service 😁
Tak for en god handel!
Dette bliver absolut ikke sidste gang jeg handler med jer
God og venlig kunde oplevelse i…
God og venlig kunde oplevelse i forbindelse med købet af vores næsten nye Elbil. Vi fik en venlig og god service, hvor der var tid til at tale om bil i bytte, ekstra udstyr m.m.
Det endte vi købte den prøvede El-bil og aftalte udstyr blev monteret før vi afhentede bilen. En god oplevelse, som vi håber fortsætter hvis der skulle komme spørgsmål eller ting vi vil have lavet.
Super fin handel
Super fin handel
Jeg har købt en VW Passat fra Jousef
Super fin behandling. Jeg fik også en fornuftig byttepris på min egen bil
Super godt sted at handle
“I had a very disappointing experience…
“I had a very disappointing experience at EM Bilkuben. I went there ready to buy a car in cash, but the staff showed poor customer service and treated me in a very rude manner. Instead of welcoming me as a serious buyer, I felt disrespected and unwelcome. Lesson to visit Danish peoples instead of forgeiner. This is not how a professional car dealer should treat potential customers. I hope they improve their attitude and customer service in the future.”

Risposta di EM BilKuben
EM Bilkuben lever op til det ansvar de har som bilforhandler
Fandt en rigtig god bil til en god penge, i forhold til andre lignende biler i området. Bilen havde en forestående service, EM Bilkuben for :service!
Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Glad for min bil som intet fejler.
Professionel og venlig kundeservice
Super professionel, god og venlig kundeservice!
I forbindelse med interesse for køb af EL bil, blev jeg mødt med en venlig og god service, hvor der var tid til at tale om byttebil, ekstra udstyr o.a. uden pres som jeg har oplevet andre steder.
Det endte med at jeg købte en Peugeot E-2008.
Ved afhentning var alt klart, hele processen er gået super godt.
Jeg kan varmt anbefale EM Bilkuben i Karlslunde.
Rigtig fin service
Rigtig fin service, og hurtige svar ved bilkøb hos EM BilKuben.

Risposta di EM BilKuben