Købte en fantastisk bil hos EM bilkuben, desværre viste der sig en fejl dagen efter købet. Jeg kontaktede straks sælger der bad mig køre på værksted. Jeg fik ordnet fejlen på Garanti og sælger overfør... Leggi di più

Efter flere ugers søgen efter den rigtige bil, endte vi hos Jousef hos Em Bilkuben. Det har været en fornøjelse at handle med Jousef fra start til slut. En meget behagelig sælger, som vi kun kan anbef... Leggi di più

Meget tilfreds med mit bilkøb hos Embilkuben. Bilen lever op til annoncering, og der var rigtig fin dialog om købet. Småting ved et tilkøb (vinterdæk) er også blevet håndteret professionelt. Har intet... Leggi di più

Købte en ny bil hos EM bilkuben. Fik en fin byttepris for vores gamle bil og en helt igennem fin og professionel service.

1. Rivenditore di auto

EM BilKuben er en pålidelig og erfaren bilforhandler, der har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsbrugte biler til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring i bilbranchen og stræber altid efter at give vores kunder en god og tryg oplevelse, når de køber bil. Hos os kan du finde et bredt udvalg af biler, som vi nøje udvælger og kvalitetstester for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. Vores fokus er altid på kundens behov, og vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning, så du finder den bil, der passer bedst til dig. Hos EM BilKuben går vi op i ærlig og personlig service, og vi sætter en ære i at opbygge langvarige relationer med vores kunder.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg købte en fin Opel Corsa-e fra EM…

Jeg købte en fin Opel Corsa-e fra EM BilKuben i august måned. Inden afhentning af bilen, bliver jeg ringet op af Jousef, som fortæller at bremserne skal skiftes. Dette vil de skifte uden beregning.
Bilen stod som ny ved afhentning
Dette kalder jeg for god service 😁

Tak for en god handel!
Dette bliver absolut ikke sidste gang jeg handler med jer

14 agosto 2025

God og venlig kunde oplevelse i…

God og venlig kunde oplevelse i forbindelse med købet af vores næsten nye Elbil. Vi fik en venlig og god service, hvor der var tid til at tale om bil i bytte, ekstra udstyr m.m.
Det endte vi købte den prøvede El-bil og aftalte udstyr blev monteret før vi afhentede bilen. En god oplevelse, som vi håber fortsætter hvis der skulle komme spørgsmål eller ting vi vil have lavet.

10 ottobre 2025

Super fin handel

Super fin handel
Jeg har købt en VW Passat fra Jousef
Super fin behandling. Jeg fik også en fornuftig byttepris på min egen bil

Super godt sted at handle

1 aprile 2025

“I had a very disappointing experience…

“I had a very disappointing experience at EM Bilkuben. I went there ready to buy a car in cash, but the staff showed poor customer service and treated me in a very rude manner. Instead of welcoming me as a serious buyer, I felt disrespected and unwelcome. Lesson to visit Danish peoples instead of forgeiner. This is not how a professional car dealer should treat potential customers. I hope they improve their attitude and customer service in the future.”

28 agosto 2025
Logo di EM BilKuben

Risposta di EM BilKuben

Hej Tahseen,
Tak fordi du har delt din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Jeg vil dog gerne gøre det helt klart, at vi aldrig accepterer eller praktiserer forskelsbehandling hos EM BilKuben. Alle kunder bliver mødt med samme respekt og service, uanset baggrund. Det er en af vores kerneværdier, og jeg er oprigtigt ked af, hvis du har følt andet.

Vi har desværre ikke kunnet finde dig i vores kunderegister, men vi kan se, at du havde en aftale den 24-07-2025, som ikke blev gennemført. Hvis der er sket en misforståelse, vil vi meget gerne afklare det sammen med dig. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på info@embilkuben.com eller på telefon, så vi kan tage en åben dialog om din oplevelse.

Med venlig hilsen
Hadi Hamid
Indehaver
EM BilKuben

Professionel og venlig kundeservice

Super professionel, god og venlig kundeservice!
I forbindelse med interesse for køb af EL bil, blev jeg mødt med en venlig og god service, hvor der var tid til at tale om byttebil, ekstra udstyr o.a. uden pres som jeg har oplevet andre steder.
Det endte med at jeg købte en Peugeot E-2008.
Ved afhentning var alt klart, hele processen er gået super godt.
Jeg kan varmt anbefale EM Bilkuben i Karlslunde.

11 aprile 2025

Rigtig fin service

Rigtig fin service, og hurtige svar ved bilkøb hos EM BilKuben.

26 marzo 2025
Logo di EM BilKuben

Risposta di EM BilKuben

Hej Phillip

Tak for de fine ord, og tak for en god handel :-)