Er glad for min værkstedsforbindelse EM Autocenter Har fået skiftet til vinterhjul og altid gør de lige lidt ekstra for at tilfredsstille kunden ( mig😊 ) altid en professionel tilgang til alt hvad d... Leggi di più

Jeg har gjort mit livs bedste bilkøb, da jeg handlede min nye bil hos EM Autocenter i Randers. Efter vi havde købt bilen, havde den svært ved at starte når den blev varm. EM Auto skiftede derefter... Leggi di più

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,6

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god oplevelse med at købe bil

Rigtig god oplevelse med at købe bil! Martin har styret på tingene, overholde aftale, vejlede. Jeg fik rigtig god tilbud på ny (lid brugt) bil, samt ok bytte pris på min Levering til tiden.Der er bredt udvalg på biler. Alt var i orden🙂 Tak for en rigtig god handel EM Autocenter

20 giugno 2024

Seat Leon FR fra 2019

Jeg købte en Seat Leon FR fra 2019. Han havde på forhånd udbedret buler ridser og andre småting som håndtaget til bagklappen der egentligt fungerede fint men han insisterede på at bilen skulle stå snorlige når jeg modtog den. Jeg fik sågar spritnye originale 19" fælg med da der var små ridser på de gamle. Alt i alt sindssyg god service. Han er til at snakke med om finansiering og forhold for bilen. Super fin fyr, jeg har efter hånden købt en del brugte biler, men dette var uden tvivl, den absolut bedste handel jeg har gjort ved en forhandler. Skarpe priser og formidabel service scorer Martin 5 stjerner.

24 novembre 2022

fantastisk service

Jeg havde en forespørgsel på en bil som muligvis tidligere var blevet serviceret hos EM autocenter. Selvom jeg ikke købte noget så fik jeg hjælp af en meget imødekommende og hjælpsom værkfører. Tak for hjælpen.

7 novembre 2022

Vi valgte at købe vores første bil hos…

Vi valgte at købe vores første bil hos Martin efter vi så hans bil på DBA. En super venlig og ærlig mand. Man skulle tro han var vestjyde som os selv ☺️ Der var lidt bøvl med servicebogen fra forrige køber, men det ordnede Martin og tilbød at lave alt service og syn for os til afhentning, så den var fuldstændig klar, uden merpris. Det er bare super skøn service. Den var både nypudset, støvsuget og vasket til afhentning. Det er ikke sidste gang vi handler bil hos Martin ☺️

15 aprile 2021

Havde en udmærket bilhandel i EM…

Havde en udmærket bilhandel i EM Autocenter. Vi fandt nogle smarte løsninger på nogle forhold vedr. et brugtbilskøb, i og med at den stod til syn og service. Det klarede de på det dertilhørende Bosch værksted, og jeg kørte derfra i en nysynet og nyserviceret bil. Fint forløb.

3 giugno 2020

manglende forståelse af reklamationsret fra forhandlers side.

Perfekt kundeservice lige indtil jeg havde betalt for bilen så stoppede det bilen var nysynet men ikke top klargjort som forhandleren ellers reklamere med🤥🤥🤥

Bilen havde skader på plast dele ved højre baghjul og nogle løstsiddende plastdele under bunden som nemt kunne høres under kørsel, dem måtte jeg selv finde frem til og bede forhandler fastgøre.

Et sommerdæk som var sikkerhedsmæssigt beskadiget.

En fastgroet bremsecaliper v højre baghjul, denne fik jeg egen mekaniker til at løsne kr 600,-.

En ratlås som var så slidt at nøglen til sidst ikke kunne tages ud.

Alt dette er blevet udskiftet/ udbedret men ikke med er smil desværre....

Så kommer vi til det trælse!!!

Jeg havde dagen efter afhentningen skriftligt henvendt mig til forhandleren efter min egen mekaniker havde gjort mig opmærksom på et løst forhjul (slør) men ikke meget, reaktionen var blot at bilen lige var blevet synet endda med en brugtbilsattest så den var tip top istand🤔🤔🤔

Jeg affinder mig desværre med svaret da sløret ikke var så slemt og min mekaniker sagde vi skulle holde øje med hvor hurtigt det udvikler sig.

6000km og 5 mdr senere er det imidlertid blevet så slemt at det ikke længere er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at fortsætte kørslen jeg henvender mig igen men får samme svar.

Jeg sætter FDM på sagen og får medhold men da sagen vil tage opimod 4-6 måneder og få afgjort og set i lyset af vores kør-selv-ferie stod for døren havde vi ikke tid til at vente så sagen blev droppet og forhandleren slap for at punge ud men jeg blev 3000,- kr fattigere.

Håber jeg er den eneste som er blevet behandlet så arrogant og ligegyldigt.

22 luglio 2019

The best car dealer in Denmark!

My husband and I bought a used Golf VII Highline in March, but after a while, we decided to change the car for our selfish sake.
We knew that we asked him something really difficult and there was absolutely no car dealer who was willing to do such a thing.
After the negotiation, Martin fixed everything that we wanted without hesitation!
We're now super happy with the decision and we couldn't be happier, literally.
Martin is a super good guy with a nice humor and very professional!
If we have a chance, we will definitely buy another car from E M Autocenter again :)

26 agosto 2018

Super god oplevelse med at købe bil med…

Super god oplevelse med at købe bil med bil i bytte. Meget fair fra starten, og jeg fik indtryk af, at det var meget vigtigt for Martin, at alt var i orden og rimeligt.

Jeg får leveret vinterhjul på min hjemmeadresse, og selv om mine gamle hjul (bytte) passede den nye bil, ville han ikke sende mig hjem med hjul, hvor mønstret ikke var i top. Det var egentlig aftalt, at hvis de passede, kunne jeg beholde dem.... Dejligt at opleve en sælger, der virkelig går op i købers udbytte.

Jeg får ligeledes en ekstra original nøgle sendt til Vejle på hans opfordring og uden beregning.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og stor tillid til EM Autocenter.

17 agosto 2018

Jeg har købt en brugt BMW 118D hos E M …

Jeg har købt en brugt BMW 118D hos E M Autocenter. Fra starten følte jeg mig tryg ved deres sælger Martin og han lyttede til de ting jeg gerne ville have lavet. Det var ret tydeligt at de ikke havde prøvet det som det krævede før, men de fik alle de rigtige "kits" hjem og lavede de ønskede ting uden problemer. Jeg vil til enhver tid anbefale E M Autocenter til alle jeg kender i fremtiden hvis de vil have ny eller brugt bil. Tak for god service og for at gøre mig tryg som brugt bil kunde :-) Jeg har faktisk kun godt at sige om processen og vil til enhver tid kontakte Jer igen hvis/når der kommer issues ned min bil. Tak til Jer :-)... og jeg fik desuden sendt billeder på mobilen undervejs i processen som gjorde mig endnu mere tryg :-)

25 agosto 2017

Hurtig levering, Troværdig og god service!

Jeg har fornyligt købt nyere brugt bil hos EM Autocenter - Sælger var fra starten yderst åben og informerende omkring bilens tidligere brug, hvilket for mig var en rigtig vigtig ting.

Handlen forløb rigtig fint, jeg påpegede nogle ting jeg gerne ville have rettet inden købet og overdragelsen af bilen - Sælgeren var meget forstående og jeg fik lavet de ting jeg ønskede :)

Udover selve bilen blev der lavet en okay handlen, hvor der blev tilføjet aftageligt træk, Dinitrol behandling af undervognen og vinterhjul med alufælge. Jeg sagde ja til bilen på en fredag og jeg havde den allerede onsdag ugen efter - Hvilket jeg fandt hurtigt og tilfredsstillende.

12 marzo 2015

Drømmehandel

For få dage siden, var min kæreste og jeg i Randers for at hente drømmebilen! Vi ankom til Randers St. og her ventede Martin på os og endelig fik vi sat ansigt på den mand som, i dagene op til købet, havde været så venlig at være til rådighed, nærmest 24/7 med alle vores spørgsmål. Handlen med EM autocenter er gået fuldstændig gnidningsfrit og vi sender vores varmeste anbefalinger herfra.
Tak for yderst behagelig service, Martin.

Mvh
Københavnerne :)

28 febbraio 2015

Fint stand og dog......

I september 2014 købte vi en Brugt Kia Ceed fra 2010 nysynet og prøvekørt. Martin var behjælpelig med et finaseringsforslag vi dog ikke fik brug for, samt gav han tilbud på forsikring. Bilen var klargjort og i fin stand ved overdragelsen, som gik smertefrit. Vi var kørt fra Odense til Randes for at købe ny bil, vi havde opfattelsen af en professionel og dygtigt kundetilgang hos EM autocenter, som vi havde en god mail korrespondance med igennem hele forløbet og Martin og co overholdt alle aftaler og var service orienteret og pålidelige. Vi havde bestilt en FDM gennemgang af bilen ved hjemkomst, der gik dog 3 uger inden der var til at få en tid. Vi havde da været i kontakt med Martin angående en skurende mislyd på bagbremsen og en ikke justeret håndbremse? Han mente ud fra vores beskrivelse at det var tale om bremseophænget på højre bagbremsen og vi skulle prøve forskellige ting først. Det hjalp dog intet og da vi havde fået den efterset, stod det klart at det var mere galt end først forudset? BagBremseklodserne var totalt slidt ned og kørte jern mod jern, og skulle skiftes omgående, den var ikke i lovlig sikkerhedsmæssig stand? Lige præcis sådan besked forventer man ikke efter et ellers upåklageligt køb af bil til 100.000 + kr bil. Vi har derfor været i Randes i dag og få nye bagbremsen på, hvordan ulrich kunne overse dette er ret uforståeligt. Vi fik selvfølgelig reparationen UB, da det ifølge dansk lov er sælger der skal sikre sig bilens stand ved salg og ikke syningshallen. Bare utrolig glad for at vi opdagede det inden for de første 6 måneder som er den periode at
sælger skal kunne påbevise evt. Fejl og mangler ikke var der ved købet.
Helhedsindtrykket og stjernerne er præget af en tildels god kundekontakt og service,men selvfølgelig også af de defekte bremser. Så nu er det i orden og håber ikke vi skal til Randes igen lige med det sammen, for det er alligevel nogle km af tilbagelægge.

30 settembre 2014

Byens bedste kundeservice!

Efter vi havde købt bilen, havde den svært ved at starte når den blev varm. EM Auto skiftede derefter både dieselpumpe, dyser og starter over flere omgange, uden vi betalte en eneste krone!
Hver gang den har været til reparation, har vi haft fri lånebil og de har taget hele reklamationen som en selvfølge.
Vi er rigtig glade for den behandling vi har fået af Martin og Ulrik, og vil klart anbefale dem til enhver...

21 settembre 2013

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito