Byens bedste køreskole! Jeg har haft glæden af, at være elev ved EM køreskole, forløbet tog 2 måneder, og I dag bestod jeg min køreprøve. Både Metin og Emre er super passioneret for det de laver,... Leggi di più

Jeg har haft en virkelig fremragende oplevelse hos EM-Køreskole! 🚗✨ Fra start til slut har undervisningen været både professionel, struktureret og utrolig lærerig. Emre var tålmodig, rolig og... Leggi di più

Jeg har været rigtig glad for at gå på denne køreskole. Undervisningen var overskuelig og blev forklaret på en måde, så det var nemt at følge med. De var hurtige til at finde teori- og køreprøver.... Leggi di più

Fornøjelse fra start af. Alle kørsler har været virkelige fede og hyggelige. Samtidig kan man mærke hvordan at kørelærerne brænder for emnet og virkelige gerne vil dig det bedste. Kan VARMT anbefa... Leggi di più

1. Autoscuola

På EM Køreskole vil du opleve at vores kørelærere skaber de bedste rammer for at du kan tilegne dig ny viden og samtidigt have det sjovt sammen med resten af holdet. Vi har helt styr på alt det praktiske undervejs i forløbet, hvilket betyder at du blot kan fokusere på undervisningen.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Kan VARMT anbefales

Fornøjelse fra start af. Alle kørsler har været virkelige fede og hyggelige. Samtidig kan man mærke hvordan at kørelærerne brænder for emnet og virkelige gerne vil dig det bedste. Kan VARMT anbefales.

Emre og Metin kan finde ud af at have det sjovt med en, og på sammetid lære godt fra sig.

Bedste til jer i fremtiden - Hilsen Simon

23 giugno 2025

Mangler du kørekort?

Hvis du mangler kørekort eller er blevet taget for kontrollerende prøve, så er EM-køreskole seriøst den bedste.

Kørelæren Emre, er kvik, selvsikker og har de bedste tekniker hvis du er nybegynder eller skal tilbage på sædet ⭐️⭐️⭐️

17 giugno 2025

Anbefaler Em trafikskole

Jeg vil helt sikkert anbefale denne trafikskole fordi jeg tog min kørekort hos em køreskole og bestået min teoriprøve og køreprøve i først hok og jeg vil helt klart anbefale Emre og Metin. De er meget velkomst Hilsen Sylvester

16 giugno 2025

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos EM Trafikskole! De to kørelærer er virkelig gode til deres job og prøver hele tiden at køre undervisning sjov samtid med at det er seriøst.

Og man kan sku ikke klage når man har fået kørekort på 2 måneder!!

13 giugno 2025

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse meget venlige begge to og super gode til at få en igennem hurtigt og godt bestod både teori og køreprøve første gang og vil helt klart anbefale at bruge dem.

27 maggio 2025

Kørekort

Jeg havde den bedste oplevelse hos EM Trafikskole, bedste kørelærer, og et rigtig hurtigt forløb. Jeg er virkelig glad for at jeg har taget kørerkort hos EM Trafikskole.

26 maggio 2025

Har lige færdiggjort mit forløb hos EM…

Har lige færdiggjort mit forløb hos EM køreskole.
Det har været et mega godt forløb og både teori og køreprøve blev bestået i først hug!
Jeg havde Emre som kørelærer og han er været fantastisk hele vejen igennem.
Kæmpe anbefaling her fra.

16 maggio 2025

Havde et fantastisk og hurtigt forløb…

Havde et fantastisk og hurtigt forløb hos Emre og Metin som begge var super fleksible og forstående i forhold til planlægning af køretimer. De førte lærerige og hyggelige teorilektioner hvor der var sørget for drikkevare osv.
Jeg endte med at bestå teori og køreprøve i første hug, og jeg har alt i alt haft et 10/10 forløb👏

18 marzo 2025

Fantastisk køreskole

Teorilektionerne var letforståelige, køretimerne var effektivt og tilpasset til mit niveau. Alt i alt en rigtig god oplevelse - Kan varmt anbefales🔥

26 marzo 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God teoriundervisning og gode køretimer. En meget lærerig oplevelse. Emre er en super god kørelærer og super venlig. Kan klart anbefales.

21 marzo 2025

Bedste køreskole

Bedste køreskole! Jeg bestod teori og køreprøve på første forsøg. Man får meget ud af køretimerne og teori lektionerne. Kan helt klart anbefales.

20 marzo 2025