Scopri cosa dicono le persone
Vi fik en venlig betjening og dejlig mad. Vi havde købt en sweetdeal med 3 retter, og alle retterne var veltilberedt og smagte dejligt. Vi købte også en dejlig rødvin. Alt i alt en succes. Eneste min... Leggi di più
Lækkert mad, god service og lækker stemning, kan varmt anbefales
Lækkert mad
Lækkert mad, god service og lækker stemning, kan varmt anbefales
Værste service
Værste service. Det mest sure personale, især den ældre kvinde. Lad hver med at gå derind og få ødelagt det gode humør.
Havde i kunne få 0 stjerner så havde i…
Havde i kunne få 0 stjerner så havde i fået det helt seriøst det ringeste mad jeg noglesinde har fået sovsen er kold og og der bliver serveret 3 små kartofler til en ret til 129 kr i burde lukke jeres cafe for det mad er seriøst ikke de penge vær.
Uhyggelig ringe service
Uhyggelig ringe service , bestiller en børnemenu og siger jeg gerne vil have remoulade og ketchup. Til hun tager imod betaling og vi får kun remoulade til siger der mangler mayo og hun siger det skal man betale ekstra for da der kun var ketchup med i prisen Og man kunne ikke bytte den ene dyp til andre . Dette blev ikke sagt ved bestillingen og havde jo betalt , så kan man ikke komme bagefter og sige at man skal betale ekstra . Gjorde opmærksom på dette , men den gamle sure dame ville ikke give sig . Kommer aldrig igen og kan ikke anbefale stedet. Yderlere skal man selv komme op og betale og bestille selvom hun kommer ned på til bordet med menu kortet . Underligt . Portioner meget små eller mikroskopiske må man hellere sige . Vi har 4 mand og et barn inde og spise ingen andre var i restauranten alligevel vælger man at yde så ringe en service og prøve at puge ekstra 8 kr ud af kunden . Restauranten burde skamme sig og de mener åbenbart det er bedre at snyde kunden for 8 kr mere og dermed miste 4 kunder fremover , der beviser tydeligt der er en butik der er ligeglad med kunderne . Heldigvis kommer vi ofte på bakken og dermed mister de 4 kunder og forhåbentlig endnu flere når folk opdager hvor dårlig servicen er .
Hyggelig aften i Elverdybet med gode…
Hyggelig aften i Elverdybet med gode venner.
Jeg bestilte en steak striploin, den var perfekt stegt og betjeningen sørgede for at vi ikke manglede noget, kan det blive bedre! Nej.
Bad service
Bad service. Mean servers and an incredibly rude female host that showed no interest of even serving us from the beginning. Shoved our group of seven (including kids) out of the restaurant and threw menues in our hands to go seat ourselves. Said on the menu that they served Smørrebrø until 17 o’clock but it was impossible to order when it was 16:50…they where all crazy rude when we tried to order and lied about the bread and that the clock was after 17. Handled the situation very bad and shoved os out of the restaurant again. We have eaten here many years in a row but this was for sure the last time. One of the worst restaurant experiences ever.
Ventede 50 minutter på vores mad…
Ventede 50 minutter på vores mad (basalt burger, pomfritter og nachos), selvom vi havde 4 børn med og hver gang vi henvendte os til personalet blev vi føjet væk med at de havde mange gæster (trods 2-3 border der kom efter os fik mad mad vi gjorde). 5 minutter før vi skulle til at bede om penge tilbage kom en personale hen og spurgte om vi stadig ikke havde fået vores mad, og så skete der noget: maden kom 5-10 minutter efter.
Ingen undskyldte for de 50 minutter vi skulle vente.
Alt i alt, dårlig service og ikke særlig god mad.
Den ældre dame som tjener er sur
Dette er 3. gang jeg mærker så dårlig en service derfor denne andmeldelse. Jeg besøgte for nylig restauranten Elverdybet, og desværre var min oplevelse ikke særlig positiv.
Fra det øjeblik, jeg trådte ind i restauranten, følte jeg mig ikke velkommen. Tjenerens attitude var alt andet end imødekommende. Det var tydeligt, at hun er negativ og faktisk ikke så glad. Hun virker Hendes kropssprog og tonefald gav mig følelsen af, at jeg forstyrrede hende, selvom jeg blot gjorde det, man som gæst normalt gør -
Det er en skam, for Elverdybet har et ellers hyggeligt miljø og en interessant menu. Men når servicen halter så meget, bliver det svært at nyde maden og atmosfæren.
The worst place to eat
The worst place to eat. First, we waited for 30mins and they came and told us that they made mistake with our order. Then we have to wait reorder. The workers are not friendly.
Dårlig oplevelse
Alt for ringe service ( fra den ældre dame i cafen - det er i orden at være flink og imødekommende)
Maden smagte ikke særligt godt, brunsouce vil jeg sige mindst 3 dage gammelt og pomfritter var vil jeg tro de rester der er tilbage i bunden af posen …Klart min sidste besøg på denne café…
Kedelig gamle dame som er lige glad …
Kedelig gamle dame som er lige glad med alle. Uden noget smil eller service…
Vi kommer 6 personer plus 3 børn for at drikke og spise noget.
Bland andet bestiller vi pomfritter og nachos med kylling.
Nachos kommer ind med gamle ost som vi vælger at retunere fordi damen ikke kunne lave ny med nyt ost.
Vi få pengene tilbage da min datter mistede tiltror til noget andet derfra af sundhedsmæssige årsager.
Vi vælger at tage i butik lige overfor at finde noget andet men måtte ikke komme ind da hun mener vi kunne købe det samme hos hende. Det var en
Fransk toast.
Jeg vælger at sige til hende at vi har syg barn om hun måtte komme alligevel ind og spise mens vi drikke vores kaffe færdig
Det måtte vi ikke
Vi var chok
I betrækning at hun ikke kunne lave nachos med nyt ost hvordan vil hun så lave fransk toest…..???
Hun burde skamme sig….
Kedelig og tarvelig service
Damen der styre butikken er en kedelig gammel dame som ser ud til at være ligeglad med alle. Har set flere kunder hvor hun ikke er imødekommende over for dem og ligner i det heletaget en der ikke gider at være der. Over for mig var hun også kedelig og ikke engang er smil på læben
Bestilte en advocado sandwich
Bestilte en advocado sandwich, som kom frem uden advovado i. Da vi gjorde opmærksom på dette, tog de sandwichen tilbage, lade det mindste stykke advocado i bunden af min sandwich jeg havde spist af, og serverede den igen.
Får kun 1 stjerne fordi jeg ikke kan…
Får kun 1 stjerne fordi jeg ikke kan give 0!
Værste mad og den mest ubehøvlede betjening fra dame i cafeen.
Fik en avokado sandwich og jeg har aldrig smagt noget så grimt.
Da jeg italesatte det overfor personalet, blev jeg mødt med fjendtlighed og dårlige undskyldninger om at de aldrig har fået klager.
Dog fik jeg mine penge tilbage med det samme uden at jeg overhovedet spurgte om det.
Men for at være ærlig ville jeg heller ikke have sat tænderne i andet af deres mad.
Desuden ville jeg heller ikke bestille nogen form for kaffe eller andet som indeholder skummet mælk, da jeg aldrig har set så klam en mælkeskummer🤢
Never eat here
THIS WAS ABSOLUTELY TRASH
HAIR IN MY FOOD ITS NOT MINE IM BALD
Var der tirsdag 26.7.22 til frokost ved…
Var der tirsdag 26.7.22 til frokost ved 13 tiden. Spurgte to gange og meget tydeligt om de havde stegt flæsk med persillesovs. Det havde de sagde den unge pige med i starten tvivl i stemmen. Jeg gik ind igen lidt efter og sagde. Så vil jeg gerne bestille stegt flæsk med persillesovs. Efter en del venten, kom tallerkenen med flæskesteg og brun sovs. Og flæskestegen var tør og tyk. Da jeg sagde det ikke var det jeg havde bestilt. Sagde pigen at de ikke havde stegt flæsk med persillesovs. Da jeg sagde beg havde spurgt og at det stod på store skilte udenfor. Sagde hun at, hun så måtte have hørt forkert. Og at de kun lavede der ved større selskaber. Står ingen steder. Meget dårligt. Følte os dårligt behandlet.
Karen andersen.
Kedelig oplevelse
Besøgte Elverdybet i går 6/7 for at få lidt at spise, vi havde sat os udenfor da vores barnebarn pludselig skulle lave stort, så tog ham i hånden og løb indenfor, men blev stoppe af en udenlandsk talende ung pige, da jeg spurgte efter et toilet fik jeg besked på at gå ud af bakken og ned i skovkanten, der lå der et toilet vi kunne bruge. Vi forlod straks stedet UDEN at købe noget. Tak for ingenting. Kommer ikke tilbage og fraråder alle andre at bruge stedet på grund af den dårlige service.
Kedeligste frokost i maj
Vi var et selskab til frokost i maj og jeg har aldrig fået så kedelig frokost og ligeglad servering på en dansk café. Gammelt tørt brød, tørre frikadeller(kødboller), bløde sild, kolde halvfyldte tarteletter, tør og kold tyk skive flæskesteg. Ærgerligt at spilde tid og penge på og synd for værtsparret.
Dårlig oplevelse
Kom ind i cafeen og spurgte efter et bord til fire, fik at vide vi bare kunne sætte os hvor vi ville - tjeneren pegede på menukortene og sagde “hvis i vil bestille, står menukortene der” derefter gik hun.
Jeg bestilte burger med oksefilet og troede, det ville være en filet, der var grillet og skåret i skiver, men fik 5 små tarvelige afskæringer - fyldt med fedt og brusk.
Absolut ikke et besøg værd.
Non existent offers!
We were in Bakken and saw a big sign outside: dagens tilbud! It was a big flæskesteg sandwich with beer, 82 dkk.
Sweet!
So we went in and showed the picture we took of the offer, as that wasn’t shown anywhere on the menu.
It was around 4PM at that time.
She said they didn’t have ANY flæskesteg that day!
Sorry, what...?!
So the offer of the day...didn’t even exist!!
Not good!
She also told she was going to cover the offer. We waited outside a while to see, but she never covered the offer.
Big scam! Not amused.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.