4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

En fantastisk og gennemført oplevelse!

En fantastisk og gennemført oplevelse!

Den unge mand som kom ud, kom til tiden og var venlig, imødekommende og super professionel fra start til slut.

Min bil trængte VIRKELIGT til at blive rengjort, med både spildte madvarer og manglende overskud herfra i en længere periode og da jeg kom ud igen, havde jeg følelsen at den var bedre rengjort end da jeg købte den som ny! Jeg er helt ked af at jeg ikke fik taget før og efter billeder.

Pletterne er væk og alt skinner. Tusind tak - det har virkelig været en sand fornøjelse og jeg vil helt bestemt kontakte jer igen næste gang ☺️☺️

4 maggio 2026

Jeg var meget tilfreds med min…

Jeg var meget tilfreds med min oplevelse hos Eluxus. Servicen var helt i top fra start til slut, og personalet var venlige, professionelle og imødekommende. Min bil blev rengjort virkelig virkeligt flot indvendigt , og resultatet oversteg mine forventninger. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kan varmt anbefale Eluxus til andre, der ønsker god service og en skinnende ren bil.
Tak til Berivan for rigtig god service og rengøring af bil.

24 aprile 2026

En fantastisk service

En fantastisk service, ansvarlighed fra både kontor og medarbejderen, der udførte opgave.
Hurtig svar ved bookingen og perfekt udført rengøring. Hvilken oplevelse 👍

28 aprile 2026

Super service

Meget venlig personale og super grundig rengøring af bilen. Tid overholdt for ankomst på adressen og rengøring blev ikke hastet igennem. Meget tilfredsstillende resultat. Jeg vender helt sikkert tilbage.

19 aprile 2026

Fremragende ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er utrolig tilfreds med min oplevelse hos Eluxus. Fra start til slut har servicen været professionel, venlig og yderst hjælpsom. Hele processen forløb nemt og problemfrit, og man mærker tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Kommunikationen var hurtig og klar, og alt blev leveret som lovet. Det er sjældent man oplever så god service i dag, og derfor fortjener Eluxus uden tvivl 5 stjerner.
Jeg kan varmt anbefale dem til andre og vil helt sikkert benytte dem igen i fremtiden. Tusind tak for et rigtig godt stykke arbejde! ⭐️

18 aprile 2026

Effektiv rens til fair pris

Bestilte Eluxus.dk til at rense vores bil da den trængte til det. Manden der dukkede op var meget imødekommende og gik i gang med det samme.

Ca 1,5 time senere var han færdig og resultatet var i den grad godkendt. Og prisen var fair.

Kan anbefales :-)

12 aprile 2026