1. Servizi e assistenza per computer
  2. Servizio di riparazione computer
  3. Servizio per computer
  4. Servizio tecnico

Velkommen til Midtjysk IT-support, din pålidelige partner når det kommer til at løse alle dine computer- og Mac-relaterede udfordringer samt netværks- og internetproblemer. Vi har ekspertisen til at hjælpe den almene bruger med enhver form for tekniske vanskeligheder og sikre, at du kommer ubesværet videre med din hverdag eller arbejdsopgaver. Med mere end 20 års erfaring og ekspertise inden for IT-verdenen, står vi klar til at tage os af alle dine behov med omhu og professionalisme. Vores fundament bygger på en stærk fokus på kvalitet og på at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service. Vi går op i at sikre, at du som kunde får den helt rigtige computer, der opfylder dine unikke behov, uden at overskride dit budget. Hos Midtjysk IT-support lægger vi vægt på ærlighed og gennemsigtighed i prissætningen og stræber efter at tilbyde rimelige priser, så alle har råd til den nødvendige hjælp.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Først og fremmest en god og

Først og fremmest en god og professionel Afhjælpning af problemet og en venlig og forståelig forklaring på problemet.

16 febbraio 2026

Risposta di Midtjysk IT-support

Tusind tak for din tilbagemelding og for de rigtig fine stjerner.
Det glæder mig rigtig meget at du har været tilfreds med den IT-service du har modtaget og jeg værdsætter din anmeldelse.

Midtjysk IT-support

Fjernsupport i verdensklasse

Jeg bor på Sjælland, så jeg fik fjernsupport, og det fungerede bare så godt! Og fornøjelsen ved at det hele bare virker efter bare et par timers support.
Jeg kan varmt anbefale Midtjysk IT-support.

27 novembre 2025

Risposta di Midtjysk IT-support

Tusind tak for din tilbagemelding, det glæder mig rigtig meget at servicen og fjernsupporten var som du havde forventet og at problemerne du havde er blevet løst.

Mits.dk

Tålmodighed

Jeg oplevede en kompetent og tålmodig datateknikker, der gjorde, at jeg ved udskiftningen af min computer, ret hurtig var i stand til at fortsætte og vedligeholde min kontakt og dialog med omverdenen.
Jeg har gennem fjernsupport trukket på Midtjysk IT-support, jævnligt i mange år og vil fortsætte med dette.

22 agosto 2025

Hej Curt,

Mange tak for din feedback og fine tilbagemelding.
Det glæder mig at du er tilfreds med den IT-support du har modtaget indtil videre og jeg håber jeg kan fortsætte med at levere den bedste service til dig som kunde.
Det hjælper disse tilbagemeldinger mig med hele tiden at forbedre.
Det er rigtig positivt at høre når mine kunder er tilfredse.

Betjening

Michael er hjælpsom og der er god og hurtig betjening.

19 novembre 2024

Risposta di Midtjysk IT-support

Mange tak for de pæne ord.
Det glæder mig i er tilfredse med servicen.

mits.dk

Pc-problemer løst

Pc-problemer løst - perfekt

25 febbraio 2020

100% tilfredshed

Altid god service, jeg er taknemlig for at jeg altid ka ringe til dig og få hjælp....100% tilfredshed

21 gennaio 2020

Kan anbefales..........

Har altid løst vores it udfordringer på en hurtig og professionel måde til meget rimelige priser.
Fantastisk god service, faglig dygtig og overholder altid aftaler og kan på det varmeste anbefales.
Prana Terapi
Kjellerup