Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Jeg tilkendegav at jeg gerne ville kontaktes, da jeg intet hørte i 14 dage skrev jeg til jer I tirsdags blev jeg så ringet op af B.energi hvor jeg accepterede det han sagde Fik en kontrakt hvor... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Fald ikke for forestillingen om at eltjekket.dk kan hjælpe dig med at få et overblik over en bedre el pris. Du bliver groft verbalt antastet af èn aggressiv telefonsælger fra Velkommen. Velkommen er... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Skrev mig op på eltjekket.dk for at få tilbud fra forskellige el selskaber. Bliver ringet op dagen efter af en hurtigsnakkende sælger som siger at Velkommen er det billigeste (hvilket det ikke er... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Ville ønske jeg ikke havde givet dem mit nr.

Har modtaget spam opkald dagligt (slår dem op og de er alle rated som spam eller svindel) fra den dag jeg udleverede mit tlf nr til denne service. Har skrevet og bedt om at tilbagetrække mit samtykke uden svar eller effekt.
Jeg fik dog et tilbud på mail fra Den Glade El Tavle, men ikke noget brugbart.
Som andre skriver lugter det langt væk af fusk og hvis Den Glade El Tavle er et troværdigt firma er det da beklageligt men jeg ville ikke stole på det når jeg har haft den oplevelse med at blive ringet op af alt muligt svindel siden.

12 agosto 2021

Kære DD.
Vi er kede af at du ikke er tilfreds med vores gratis service, som tusindevis af andre af danskere har været.

Det er netop sådan, at efter du har signet dig op, vil du få en email fra en el-leverandør med et tilbud og et opkald fra en anden el-leverandør med et tilbud i telefonen (kan være at dette el-selskab har forskellige opkalds-numre, men de ringer fra samme sted). Disse tilbud er uforpligtende og du kan altid sige nej tak til dem.
Det er kun, så du sparer din tid på at ringe ud selv og være i kø i telefonen.

Da du har afmeldt dig vores service, vil du ikke mere få opkald, så bare rolig, du er helt slettet i vores system.

Vi ønsker dig en fortsat god dag og rigtig god weekend :)

Eltjekket.dk

Svindel

Svindel. Eltjekket.dk er kun knyttet til velkommen.dk el. Hold afstand til denne hjemmeside.

Svar til kommentar:
Hvad er der for noget vrøvl at skrive at det som jeg skriver ‘desværre’ ikke passer. Hvilken uhøflig kommentar. Og, jo det passer lige præcis hvad jeg skriver - hvis i ellers gider at læse de øvrige anmeldelser af jeres site, kan i se at der sjovt nok er andre der har oplevet præcis samme.

Men - i stedet for at starte en latterlig tråd om, hvem som har ret i denne sag -så lad os bare lade det være op til brugerne af trustpilot at vurderer hvem som de tror mest på.

Held og lykke med jeres firma.

30 marzo 2021

Risposta di Eltjekket

Dette du skriver passer desværre ikke, og du har tydeligvis ikke brugt vores service.
Du vil få 2 tilbud fra 2 el-leverandører hvis du signer dig op. Disse tilbud kan du så altid sige nej tak til, så det er en uforpligtende service uden omkostninger.

Vi håber du vil ændre din anmeldelse da du tydeligvis ikke har brugt vores service.
Fortsat rigtig god dag :)

Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk - det lugter langt væk af fusk !

Jeg blev dagen efter at have reageret på "SØG UFORPLIGTENDE OG UDEN OMKOSTNINGER EFTER EN BILLIG EL-AFTALE" ringet op af velkommen.dk som gerne ville give mig et TELEFONISK tilbud. Jeg bad om at få det på skrift og blev så oplyst, at det kunne han ikke tilbyde, men at jeg jo har 14 dages fortrydelsesfrist !!!

Hvad bilder de sig ind ikke at ville sende deres tilbud på skrift inden jeg bestemmer sig - hold jer langt væk - det lugter virkelig dårligt !!!

Den elpris han fra Velkommen.dk opgav i telefonen var for øvrigt ikke spor billig ift., hvad jeg betaler ved norlys.dk i dag.

***************
Opdatering:
Pga. min trustpilot anmeldelse beder de mig nu om referencenummer, fulde navn og telefonnummer... det burde de allerede være i besiddelse af - og for øvrigt - hvad skal de bruge det til ?
Det bliver mere og mere mærkeligt !
****************
Ny opdatering 18-02-2021:
Nu mener eltjekket.dk, at jeg har anmeldt et forkert domæne (jeg har lige fået besked fra trustpilot, om jeg er enig i det - hvilket jeg ikke er!)...
Jeg tænker, eltjekket vil have, at jeg flytter min anmeldelse til Velkommen.dk, da det var velkommen.dk, som ringede til mig med et mundtligt tilbud.
Jeg mener IKKE, at jeg har anmeldt et forkert domæne, da min anmeldelse går på, at eltjekket.dk er ansvarlige for, hvilke virksomheder de henviser til at tage kontakt til mig...

3 febbraio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk, de henviser altid til Velkommen

Henviste mig til Velkommen, som skulle være det billigste, men viste sig at være dyrere end det jeg havde. Snyd og bedrag!

19 novembre 2020

Risposta di Eltjekket

Velkommen er en del af vores samarbejdspartnere.
Vi har også sendt din information til nettopower kan vi se, og de sender tilbud ud på mail (så tjek din mailboks).
Så kan du sammenligne disse tilbud ift din nuværende aftale.

Vores service er som sagt gratis og uforpligtende, så vi kan ikke helt forstå din dårlige anmeldelse, da du altid kan sige nej tak, til de tilbud du får.

Hav en fortsat god dag.
Eltjekket.dk

Valutata 4 stelle su 5

Jeg prøvede at oprette mig men var…

Jeg prøvede at oprette mig men var skeptisk. Dog dagen efter fik jeg et telefonopkald fra et elselskab og en mail fra en anden.
Jeg orkede ikke telefonsælgeren så jeg valgte at takke ja til det på mail, selvom besparelsen dog “kun” var på 600kr via Nettepower.
Dog er det bedre end ingenting.

16 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Tak for den lette service

Tak for den lette service. Jeg fik et tilbud på nettopower som jeg valgte at takke ja til, efter jeg sammenlignede med min nuværende aftale.
Mvh mette

29 ottobre 2020

Skummel virksomhed

Jeg har haft præcis samme oplevelse som Susanne Demant (tidligere anmeldelse), at de ringer én op og vil have udleveret CPR nummer. Modvilligt gik jeg med på dette desværre, men da de også ville have konto nummer, forlangte jeg at få noget på skrift. Det kunne jeg ikke, men de ville ringe op igen. Nu ser jeg så, at virksomheden selv ikke mener, at de ringer op til nogen, men det gør de jo tydeligvis. Meget utrygt. Brug hellere Elpris, som er Forsyningstilsynet der oplyser om priser etc.

26 agosto 2020

Kære Frederik.
Vi har intet callcenter og vi videregiver dine oplysninger til dem som leverer billigt el i dit område.
Men vi er i dialog med alle de elselskaber vi samarbejder med, at de under ingen omstændigheder må sige, at de ringer fra os. De skal sige hvilket energiselskab de ringer fra og derefter at de har fået oplysningerne fra os.

Så vi håber på forståelse og vil ændre din anmeldelse, da det som sagt ikke er os, som har ringet ud. Ved du hvilket energiselskab det drejede sig om, for så kan vi sende dem en skriftlig advarsel?

Valutata 1 stelle su 5

Pas på når du bliver ringet op.

Fandt et opslag på nettet hvor man kunne oplyse kontaktinfo, hvor man derefter vil få tilsendt tilbud på el hos de forskellige elselskaber.

Jeg bliver idag ringet op af en mand, som siger at han ringer fra Eltjekket. Hans opgave er at finde den billigste el løsning. Han finder den billigste løsning hos VELKOMMEN El. Jeg spørger gentagne gange under samtalen hvor han ringer fra, han svarer hvergang at han ringer fra Eltjekket. Da jeg så bliver mistænkelig, slår jeg det op på trustpilot og nævner for ham at der står at Eltjekket ikke har et callcenter, og at de derfor ikke ringer ud til nogen. Han indrømmer så at han faktisk ringer fra Velkommen El som er det Selskab han anbefaler mig som værende det bedste tilbud. Det er virkelig dårlig stil og overhovedet ikke i orden at lyve omkring hvor Man ringer fra. Hvorfor skulle jeg være interesseret i at købe el hos et selskab som lyver fra dag 1. Jeg vil råde Eltjekket til ikke at samarbejde med de selskaber som lyver når de vil sælge deres produkter. Det er så forkert.

23 agosto 2020

Risposta di Eltjekket

Tusind tak for din anmeldelse, selvom det desværre ikke er os som har ringet, som du netop forklare os.

Men tak fordi du kontakter os for at sige dette problem, og vi har i dag kontaktet VELKOMMEN, for netop at sige at de ASAP ikke må sige, at de ringer ud fra os.
Det er rigtigt at de har fået oplysningerne fra os, men de må ikke sige de ringer fra Eltjekket.

Vi håber at du redigere din anmeldelse, da den desværre ikke drejer sig om os, da det ikke er os som har ringet ud.
Hvis du sender os dit nr, så beder jeg dem om at ringe og giver en undskyldning, og har lige hørt at de har afsat denne sælger i dag, på grund af dette stunt.

Fortsat rigtig god søndag :)

Valutata 3 stelle su 5

Bad om et el tjek og fik en email der…

Bad om et el tjek og fik en email der fortalte at jeg ville modtage 3 tilbud på el. Bliver ringet op af Eltjekket.dk dagen efter hvor jeg får en lang forklaring om at jeg ville modtage tilbud på mail og så skulle jeg oplyse mit cpr nummer?... hvilket jeg ikke ønskede. En tydeligt irriteret medarbejder var meget uforstående over min modvilje over at udlevere mit cpr nummer og samtalen blev afsluttet. Jeg kan ikke se hvorfor jeg skal udlevere cpr nummer for at kunne modtage tilbud på el.
Og har stadig ikke modtaget noget på mail.

Svar til Eltjekket.dk
Da jeg blev ringet op præsenterede manden sig som Eltjekket.dk og han fortalte at Eltjekket have kigget på hvilke firmaer der var billigst og han ville sende en mail med oplysninger. Da han bad om cpr nummer sagde jeg nej og sagde at alle jo kunne ringe og udgive sig som hvemsom helst. Her oplyser han mit navn og tidspunktet hvor den første mail var sendt dagen før til mig... Så et eller andet må han have med jer at gøre?Ellers har i et sikkerheds problem i forhold til jeres mail?
Jeg kunne godt høre at han ikke var særligt begejstret for at jeg ikke ville oplyse mit cpr nummer. Men som sagt var det ikke et el selskab men manden præsenterede sig som medarbejder ved Eltjekket.dk

18 agosto 2020

Risposta di Eltjekket

Det er ikke os som ringer ud, da vi slet ikke har noget callcenter. Vi viderebringer bare din info, til de elselskaber, som kan levere strøm til dit område.
Så vi føler ikke rigtig din anmeldelse er berettiget, da vi ikke ringer ud som sagt.

Kan du evt finde ud af hvilket el-selskab som ringede til dig, for så kan vi selvfølgelig gå videre med sagen, og kontakte dem omkring dig? :)

Vi håber selvfølgelig du vil opdatere/ændre din anmeldelse og ikke giver os 1 stjerne uberettiget, da det som sagt ikke er os som sælger dig el.

Venlig hilsen eltjekket.dk

-----------------------------------
Endnu en gang tusind tak fordi du siger det og vi er på sagen, for det er en klart fejl at de siger at de ringer fra Eltjekket. Vi har opdateret dem om det, og videresendt det du ha skrevet, så det er helt bandløst at de fremover siger at de ringer fra Eltjekket, så vi slipper for sådanne sager fremover :)

Valutata 4 stelle su 5

Fin, god og hurtig proces.

Jeg skulle bruge en El aftale, grundet af jeg indflytter på en ny adresse, og desuden i lang tid været utilfreds med min udbyder modstrøm efter min aftale var steget, men aldrig gjort noget ved det før jeg skulle. Efter en anbefaling af en kollega omkring El-tjekket, lod jeg mig blive kontaktet og udførte derefter en aftale med dem, på kun 10 minutter Ca.

Jeg har kun at sige at hele processen har været professionelt, hurtigt, og tilfredsstillende indtilvidere. Jeg opstarter min aftale D. 01 og kan derfor ikke give 5 stjerne endnu, men udefra hvad jeg har fået på skrift i aftale form, er alt inkluderet som også lovet. Kundesservicen jeg kontaktede dagen efter jeg indgik aftalen, for at sikre mig min aftale gik igang d. 1, gav mig en ligeledes god service.

25 luglio 2020

Super dårlig vejledning

Super dårlig vejledning
For Eltjekket drejer det sig udelukkende om at hive en bonus hjem.
Kunden er den sekundære i denne proces

Jeg bed på krogen og hænger nu på en elendig El-leverandør i 6 mdr.
😣😣😣😫😫😫

4 giugno 2020

Risposta di Eltjekket

Vi forstår ikke helt din anmeldelse? :)
Det er ikke os som ringer ud, men vi videreformidler bare dine informationer til de elselskaber, som leverer el i dit område.
Så man kan altid sige ja eller nej tak til de 1-3 tilbud man får.

Men igen, det er ikke os som ringer ud, så vi får skam ingen bonus osv ud af det.

Vi håber du vil opdatere din anmeldelse, så den er korrekt ikke omhandler om os. På forhånd tak og god dag :)

Nyttesløs information...

Jeg tilmeldte mig på hjemmesiden, og blev ringet op et par dage efter. Jeg fik en pris på en elaftale, som han kunne se i hans system, at det var det billigste. Jeg kunne ikke få noget på skrift, samt at vedkommende ikke kunne forhandle eller lave nogen aftale på vegne af virksomheden.¨
Jeg takker for sammenlignende, men det virker nyttesløst, når jeg blot bliver oplyst et tal, som jeg egentlig lige så godt kunne have fået på hjemmesiden?

Opdatering den 03-06-2020
Det er netop ikke nogle elselskaber, som jeg har snakket med, da jeg kun blev oplyst hvilke selskab, som ville kunne levere en god pris uden mulighed for at forhandle eller oprettet nogen aftale. Så jeg har snakket med jer, og er blevet givet en oplysning i telefonen, som jeg ikke kunne få på skrift og derfor har svært ved at bruge til sammenligning med andre elprodukter ved andre selskaber. Jeg fastholder derfor min vurdering, da jeg fortsat mener, at det er nyttesløs information, som jeg ikke kan bruge til særligt meget.

1 giugno 2020

Risposta di Eltjekket

Vi forstår ikke rigtig din anmeldelse? :)
Som sagt så videreformidler vi blot din information til de forskellige el-selskaber, som leverer el i dit område, så det er ikke os du har snakket med :)
Udover det så er de tilbud du får tilbudt om en billigere el-aftale helt uforpligtende, så du kan altid sige nej tak :)
Så vi håber du kan se at din anmeldelse ikke henvender sig om os, så vi håber på, at du vil ændre den, da den er misvisende.

Fortsat rigtig god dag :)

Jeg er rystet!!! Konkurrence-snyd

Jeg har deltaget i en konkurrence på facebook, sponsoreret af Eltjekket, hvor man kan vinde 50.000 kr. til sit bryllup. Efter deltagelse er der DAGLIGT flere sælgere (især el og teleselskaber) der ringer til mig. I sidste uge ringede Eltjekket selv og sagde “du er blandt de sidste 10 tilbage i konkurrencen ud af mere end 1000 deltagende” og ville tilbyde et eltjek, hvilket jeg sagde nej tak til. Idag ringer de igen, og jeg tager jo med begejstring telefonen, for hvad nu hvis jeg havde vundet!!! Men så får jeg beskeden om, at jeg et blandt de sidste 20 i konkurrencen.... For mig virker det som noget værre fusk! Mon der overhovedet er én der ender med at vinde pengene eller er det i virkelige bare et salgs-trick (SNYD) for at promovere sig selv?

16 maggio 2020

Risposta di Eltjekket

Du har desværre taget fuldstændig fejl af vores firma og en anden udbyder???
Vi kører på ingen måde konkurrencer med, at man kan vinde 50.000kr eller har nogle former for bryllupskonkurrencer kørende??
Så alt det du skriver, er desværre noget som intet passer, og på ingen måde har noget med os at gøre.
Så vi går udfra at du sletter din anmeldelse igen, for ellers må vi selv gå videre med dette.

På forhånd tusind tak.
ELtjekket.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più