Jeg bestilte en emhætte d 14/4. På hjemmesiden stod der - som nu!!! - leveringstid 1-3 dage. Det er nu 14 HVERdage siden!!! Og jeg har - efter SELV at have henvendt mig - nu fået at vide, at den l... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Varen er som lovet og kom til tiden, men at få en sms fra postnord at pakken er leveret fredag eftermiddag på ens adresse og så opdage at den er leveret forkert og postnord er en robot og I er lukke... Leggi di più
Købte et stort tv (65 tommer)) og ville selvfølgelig meget gerne være hjemme ved leveringen, men skulle være væk fra huset i en times tid i løbet af dagen. Kontaktede elsalg - der fik kontakt med le... Leggi di più
Selvom vi ikke havde købt vores opvaskemaskine, så ringede vi alligevel til Elsalg Esbjerg, da maskinen blev defekt. De anbefalede straks Hvidevarercentervest, hvor andre forhandlere ville sælge en ny... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su elsalg.dk
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968 med i dag 170 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne.
Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.
Med elsalg.dk har vi skabt et helt nyt univers, der forener e-handel med butikssalg. Vi ønsker at give vores kunder den samme gode oplevelse, uanset om du handler på elsalg.dk eller i en af vores butikker. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - og også efter købet.
Informazioni di contatto
Niels Bohrs vej 33B, Stilling, 8660, Skanderborg
- 70 20 11 22
- info@elsalg.dk
- elsalg.dk
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Købt en telefon den 10/10 2025 der stod…
Købt en telefon den 10/10 2025 der stod 2 arbejdsdage til levering in til varen var købt så var den i restordre , varen er stadig ikke kommen ingen opdateringer fra firma men skal selv ring og kan ikke få at vide hvor når den kommer

Mangler svar
Bestilt vare 1/10, forventet på lager 8/10.
Skriver til dem 21/10, for at høre status, men ingen reaktion fra dem endnu (24/10)

Venter stadig
Bestilte en wake-up lampe som, så vidt jeg husker, var på lager da jeg bestilte den. Det er efterhånden tre uger siden. Den står nu som "ikke på lager" og jeg har ikke modtaget min bestilling
Først ville den være på lager igen i midten af oktober, så slutningen af oktober. Nu er det først starten af november. Prisen var billigere end de andre butikker, men hvis jeg først modtager lampen efter vinteren er forbi, så er vi jo lige vidt
Selvom jeg lampeløs, så ville elsalg alligvel lige høre om jeg er tilfreds. Svaret er, måske en smule overraskende, at jeg tænker der er plads til forbedring

Risposta di elsalg.dk
Løbende opdatering og varen kom før tid.
Varen er endnu ikke modtaget.
Varen var ikke på lager, men det fik jeg først besked om i fakturaen. Varen er stadig ikke modtaget.

Har modtaget min iPhone 17 pro
Har modtaget min iPhone 17 pro, og det er gået hurtigt selvom den stod som udsolgt overalt. De svarede inden for et par timer, hvis jeg havde spørgsmål angående leverings tiden.
Bestilte varen og den kom 3 dage efter
Noget længe om at levere (kunne ikke…
Noget længe om at levere (kunne ikke overholde 1-3 dage) det er længe når man står og venter på varen, ellers ok

Risposta di elsalg.dk
Efter at have modtaget jeres e-mail
Efter at have modtaget jeres e-mail, hvor I skrev, at jeg ville modtage min ordre inden for 1-3 hverdage, blev jeg overrasket over at erfare, at der faktisk forventes mindst 3 ugers forsinkelse, og at jeg kun fandt dette ud af, fordi jeg selv skrev og spurgte. Efter de tre uger måtte jeg sende endnu en e-mail for at få besked om, at levering vil tage yderligere mindst to uger.
Jeg vil dog gerne bemærke, at jeres svar altid er høflige, og I reagerer hurtigt, hvilket jeg sætter pris på.

Elsalg.dk
Elsalg.dk - håndtere order og reklamation efterfølgende. Efter 3 forgæves forsøg med levering af kølefryse skab fra Bosh uden skrammer/buler i frontlåger opgav vi desværre vores køb..
Ny kaffemaskine
Købte en ny kaffemaskine men syntes ikke den levede op til forventning, så den blev returneret og det gik helt smerte frit.
God service på reklamation
Handlen gik som alle andre.
Mit produkt havde fået transportskade og det blev hurtig klaret uden bøvl. Så fin service..
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.